Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (209)
Raspunsuri - Pagina 4
Nausica spune:
Despre cum mincam noi:
Ania maninca destul de bine, adica as minti daca as spune ca sint probleme. DAR nu vrea supa, nici ciorba si vrea mincarea, in continuare, pasata. Exceptie o fac fructele pe care le rontzaie cu placere, morcovii si pastele fierte.
Sint chestii care nu-i plac deloc, si atunci inchide gura si intoarce capul si da din picioare si miriie, asa ca stiu clar cind trebuie sa renunt.
Sint mincaruri care ii plac asa si asa, din care maninca ok citeva lingurite, apoi trebuie sa recurg la strategii de distragere a atentiei. Folosesc cu succes in acest sens carticelele cu animale domestice si animale salbatice. Ii arat animalutele, le imit si intre timp ii lopatez mincarea. De cele mai multe ori functioneaza.
Si mai sint chesiile care ii plac mult de tot - cum ar fi iaurtul, fulgii de ovaz cu fructe si, de vreo doua saptamini, bananele - si pe care, pina acum, le foloseam in combinatie cu alte mincaruri ca sa le imbunatatesc gustul.
Ei, noutatea e ca am renuntat la metoda asta cu combinatul si am hotarit sa i le dau simple, sau combinate intre ele, ca sa aiba si ea, macar o data, de doua ori pe zi, satisfactia de a minca ceva ce ii place. Asa ca, atunci cind ii pregatesc fulgii dimineata, sau cind vede banana si iaurtul, a inceput sa plescaie de pofta. E atit de amuzanta!
Eu am indoieli si asupra metodei asteia cu carticelele, nu stiu daca e ok sa ii distrag atentia de la mincare. Ma consolez cu ideea ca, atunci cind ii displace ceva in mod evident, imi semnaleaza asta cit se poate de clar, deci in celelalte cazuri consider ca o plictiseste mincatul in sine.
andy.p spune:
Buna dimineata.
Prima dat vestile despre Biancu:febra pana in 38,da'nu vrea perfuzie,aerosol,branula si citez"o veselie,deja stie tot spitalu ca e internata"...principalul e ca nu a mai facut febra asa mare...hai Biancu ca ne rugam toate sa fii bine cat mai repede.
Noi am dormit k,n-am mai mers la Cj cu soatza(voia sa ne sarbatorim:implinim azi 10 de casatorie)
Nausica multa sanatate Aniei
Ada cum esti..sper ca ai lasat bleach-ul
Babytza multa sanatate si voua
Oana asa tre sa fii plina de incredere ca va fi bine
Ange,Anca
lala imi pare rau de noaptea avuta
Nocom ce ma bucur!!!Daca va ajuta va urez in fiecare seara
Nerantula hai mami la povesti
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babytza spune:
Bravo Biancu !!!!! Tine-o tot asa , sa te intorci cu mami acasa !!!!! Laura multumim de vestile bune
La multi multi ani fericiti Laura !!!!!!
Babytza si puiiValentina David
baby_boy spune:
Biancu, multi pupici, ne sa fie bine .Multa sanatate.
Babytza ma bucur enorm pentru ca mama ta incepe tratamentul . Sa va traiasca si sa aiba grija de nepotei mult..mult timp de acum inainte
Noi suntem din aia care mancam bine si ne mai culcam si inainte de ora 21.asa ca nu mai zic despre mancare..multi boboceilor sa iasa din clubul mofturosilor.
Se pare ca a inceput sezonul maselutelor la bobocei. Si noi am avut o noapte cu treziri mai dese..ne dau de furca dintisori.
Fetelor unde gasesc chamomila?
LA MULTI ANI CARLA !!!!! Sa fii iubita si sa ai parte numai de bucurii
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
babymom75 spune:
La multi ani, Ratonelule mamica de Sasha!!!! Multe bucurii si impliniri iti doresc!!
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
dyanira spune:
Neata!!!
In primul rand ma bucur ca Biancu e mai bine!!!Offf Doamne cate boli mai sunt, sincera sa fiu mie mi-e tare frica si de gripa asta porcina ca se pare ca au cam scapat-o de sub control.
Si in al doilea rand:
CARLA SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA AI PARTE DE MULT NOROC!!!
SALIH si MARIA
LA MULTI ANI FERICITI LAURA ALATURI DE SOT SI DE FAMILIA TA MINUNATA!!!
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
andy_galro spune:
Netza!
ce bine ca auzim vesti bune de Biancu!!!D-ne ajuta in continuare!!!
La multi ani Carla!!!! Sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa ramai la fel de vesela intotdeauna!!!
laura la muti ani fericiti impreuna!!!
ange cum mai sta Crina cu iritatia?...sper sa fie mai bine
oana ai incredere ca astia mici se adapteaza foarte repede...multa bafta
giuli e un frumusel Edi
nocom, anca, lala, ad, nausica, cristina
andy_galro spune:
Fetelor care ati salvat lista cu medicamentele homeopate? va rog indurati-va si o mai postati odata ca atunci nu am avut timp sa o salvez. Pleeeeeease!!!!
babymom75 spune:
Laura, aniversarea fericita si multi, multi ani impliniti impreuna!!
Eu in locul tau n-as fi ratat invitatia la Cluj
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
dyanira spune:
Cate vesti triste exact cum zice Oana imi vine sa iau o pauza de forum.
Babymom imi pare rau ca te-ai certat cu ,,extraterestrul" tau.Asta e asa sunt ei fac lucruri bune si apoi imediat dau cu batu in balta!!
Laura multumim pentru vestile bune.
Cristina Chamomilla poti lua de la farmaciile homeopate trebuie sa fie si la voi asa ceva.Iei Chamomilla CH5 pentru inceput si ii dai 2-3 bilute zdrobite intr-o hartiuta sa nu le atingi cu mana si nici cu metale.Daca vezi ca nu isi prea fac efectul poti trece la Chamomilla CH9 sau chiar CH30.Ti-am spus astea pt ca nu au prospect.
Lavida nici noi nu papam k lumea dar Andrei are 12 kg el bea mult lapte si mananca multe fructe in rest aproape nimic.Ieri i-am facut supa de rosii a mancat 3 lingurite fix si nimic mai multApoi la vreo 2 ore ii era foame si urla dar urla dupa biscuiti sau piscoturi ca mancare am incercat si tot nu vroia cat de incapatanati pot fi astia mici
Nu mai stiu cine a zis cred ca Ramo de borcanel cu peste de la ce firma ca eu am tot cautat cu peste si nu am gasit.Am fost la Carrefour cand am fost la Arad ca noi nu avem si am luat borcanele de la Hipp, Nestle si ceva unguresti Hamanek cred ca de la Hame dar cu peste nu am gasit nimic.Eu am luat doar legume ca el fructe manaca proaspete cu kg daca i-as da.
Azi naste Camy_pus cum a zis si Ange sa ii tinem pumnii si sa vina vestile bune.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR