Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (209)
Raspunsuri - Pagina 20
300 spune:
Nerantula uite ca Lala a ajuns inaintea mea la mmodelare corporala. Sper sa ajung si eu curand si sa las o parte din materialul nedorit acolo. Ceai s eu beau de marar, ieri si azi n-am mai facut si mi se pare ca ee mai putin lapte dar la mine oricum fluctueaza din motiv independente de ceai. M-am obisnuit insa cu el si stiu sigur ca beuau un litru de lichide numai de-acolo. In rest nu-mi aduc aminte cata apa beau peste zi...
Grozava Alice. E varsta perlelor, si mama-mi povesteste tot felul de poate de-ale Ralucai... Noi astia micii mai avem pana acolo dar suntem duuulci!
A sa nu uit. Noua nu ni se pare ca fac piticii mare lucru ca mreu suntem in preajma lor; insa am obs ca persoane care nu-i vad o vreme chiar noteaza diferenta!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
CosmyB. spune:
JulyM remediile homeopate se iau inainte de a manca cu 30 min si la fel dupa, noua doctorita ne-a zis ca in acest timp gura trebuie sa fie libera, nu se bea nici apa, nu se baga nimik in gura 

LALA

SOT DE DYA
Dya pune-l pe sot sa o ia pe soacra la rost si sa o puna la punct ![]()
cum sa-i zica copilului "mutulica"?? Eu in chestii de-astea am in sot cel mai bun aliat ![]()
CosmyB. spune:
Nausica ce tare e Cipanu cum rearanjeaza ea lucrurile ![]()
trebuia sa-i faci o poza manjita de sos
si Maya ajunge la blatul de la bucatarie si la birou, trage tot ce apuca ![]()
Acelasi obicei il are si cu ascunsul
nici acum nu mi-am mai gasit rimelul
in cateva minute l-a facut sa dispara, de cateva zile il caut, habar n-am unde l-a ascuns.. jucariile nu prea le ascunde, in schimb cum pune manuta pe un lucru semi-interzis cum il face sa dispara ![]()
Cuscra tare soricelul cu cutiuta
si noua ne-au inghetat manutele si nasucul afara, trebuie sa luam manusile 

babytza spune:
Lala daca nu ii gasesc nici maine dimineata punguta la sensi blu o sa iau de la ramona. SI daca nici cu aia inu reusesc , il urmaresc cu cutiuta ![]()
![]()
![]()
Pupici scumpei Alice , sunt atat de dulci cand ne vorbesc asa si cand ii vezi cat de incantati sunt pentru diverse jucarioare , iti vine sa ii mananci 

Azi am avut o zi excelenta cu papa 

nu mai pot de fericire
Cred ca a auzit ca nu are nimik si incepe sa pape. Sau a auzit ca il si intep miercuri si mai bine papa ca inainte decat sa ii iau sange ![]()
nausica tare rau Ania
pacat nu ai reusit sa imortalizezi clipa
Si noi aranjam/scoatem lucrurile in/din dulap
Si noi ascundem lucruri prin casa ....spre disperarea noastra
Sa ma vezi la plecare in parc cum ii caut ghetutele , ca astea sunt preferatele lui
Curg apele pe mine pana le gasesc ![]()
Lumiiiiiii eu abia in seara asta am vazut mesajul tau cand butonam telefonul ...
Cred ca se juca piticul la telefon si a ramas ca mesaj citit
Multumesc din suflet 

cuscra 

Oana interesant articolul
Babytza si puii
Valentina
David
andy.p spune:
Hello..ce faceti?Va pregatiti de halloween
?
![]()

Am avut o zi plina.Andy voia sa mearga la petrecerea de Halloween ,da e mucios asa ca pas![]()
Babytza tot asa sa o tina cu papa
...am ras de numa imaginandu-mi faza din baie cu colectatul pishului
Lala cum te-ai petrecut?
Nausica,Ania e mortala
...si Alexia ajunge la masa si ascunde tot ce-i cade in mana...ii face o mare placere sa ascunda masinile lu Andy![]()
Lumi va
acesc

Cosmy si asa fara rimel ,iesi pe-afara??![]()

Oana sa-mi spui daca accepta David laptele 
July cand se iau bilutele nu mai e voie numik pus in gura juma de ora.
Ramo
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
vdrag spune:
Te pup EvaF! Am vazut ca te interesa ceva informatii despre Priorix sau alte vaccinuri. Avand in vedere discutiile tot mai contradictorii din ultimul timp despre vaccinuri si faptul ca nu prea se respecta anumite lucruri care sunt stipulate in prospecte, iar vaccinarile se fac la nivel national fara a se tine seama de eventualele probleme pe care copiii le-ar avea si eu am inceput sa fiu interesata si sa citesc despre vacnurile pe care le-ar trebui sa le faca puiul meu si am gasit urmatorul site care sper sa te ajute http://emea.europa.eu/htms/human/epar/a.htm
mamica fericita de Alissa(22.09.2008)
vdrag spune:
Despre vaccinul ROR, el nu da imunitate pe viata, asa cum se intampla cand contactezi boala in mod normal. Dupa prima vaccinare se mai face un rapel, tocmai pentru ca prima vaccinare da imunitate decat pentru cativa ani.
mamica fericita de Alissa(22.09.2008)
JulyMorning spune:
Andy.p si Cosmy Multumesc mult de lamurirea cu privire la apa si homeopate 
Ada multzam de link
Babytza Io cred ca piciul rade de voi cu perioadele astea de ne-mancat: "oare cum sa-mi mai innebunesc mama?"
Mai mult ca sigur ca e sanatos tun.
Fi'mea joaca fotbal prin casa cu canuta cu pai plina cu ceai 
Oricum, zici ca e baietoi: ii place aruncata, facuta avion, tinuta cu capul in jos, data pe spate, tavalita prin pat si altele asemenea... numa' cascador sa nu se faca, ca in rest e bine, Ah, da... si mai nou, cand vrea sa se ridice din fund, mai intai ridica fundul, se sprijina in cap de amuzament timp de cateva secunde, fara maini si abia apoi se ridica... 
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 Tot de la doctor am aflat ceva: Stiati ca acei copii vaccinati impotriva varicelei pot face o forma usoara a bolii, dar nu vor face "Zona Zoster"???? |
Referitor la varicela... am facut boala in copilarie. Am facut-o si cand am fost gravida cu Teo, intr-o forma extrem de virulenta am fost plina de rani din cap pana in talpi, fara exceptie, niste dureri groaznice si febra 39-40 toata perioada eruptiei, plus eruptie in doua valuri, ca la carte.
In plus, am facut si zona zoster vara asta.
A, apropos, varicela am luat-o de la sot, care a avut zona zoster cu trei saptamani inainte, si i-am ingrijit ranile stiind de la doctor ca nu e niciun risc... zona zoster nu "se ia"

Ref. la ROR... (priorix) o sa i-l fac lui Radu, pentru ca i l-am facut si lui Teo. Cand a fost sa i-l fac lui Teo, m-am sucit, m-am rasucit... si pana la urma l-am facut, din aceleasi considerente mentionate de tine.
Nu ofera o protectie "bullet proof", dar iti da sansa la o forma mai blanda a bolii. Se presupune ca daca faci si boala pe bune, chiar ai imunitate pe viata (se pare ca eu si varicela mea suntem o exceptie).
Banuiesc ca manifestari ale bolii, aparute ca reactie la vaccin indica un organism cu imunitate foarte puternica (dar poate gresesc eu aici...sa ma corecteze babymom daca gresesc
)Alte reactii / autism si ce s-a mai vehiculat, Doamne fereste... nu sunt in masura sa comentez... si nici nu vom avea noi, pleava, acces la documentatie reala pe tema asta...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri