Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (209)
Raspunsuri - Pagina 2
angelynna82 spune:
mi-s a 7 sau a 8, nu conteste ![]()

Carla

La Multi Ani, multa sanatate si fericire, tot ce iti doresti tu si numai bucurii din partea putzoiului [bum[bum

Salih pui de Banu

Maria Elena pui de Mariana flo

Babytza 
Laura multi 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
babytza spune:
La multi ani Salih !!!!
La multi ani Maria !!!
Sa cresteti mari si frumosi , sanatosi si norocosi !!!!! Banu sa iti traiasca puiul !!!! Mariana sa iti traiasca printesa !!!! 
La multi ani Carla !!!!!!!! Sa fii fericita si iubita , sanatoasa si norocoasa !!!! Sa ai numai bucurii si impliniri in viata !!!!!!!!!!!! LA MULTI ANI !!!!!!!!!! 
Si sa treci sa iti iei prafurile pentru putzoi ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
lavida spune:
giuliana, am vazut si eu pozele cu Edi, care e un frumos si un scump! Si e leit taica-sau! Foarte bine seamana cu el, zici ca e numai al lui.
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de
Eliza Maria (24.09.2008)
andy.p spune:
LA MULTI ANI CARLA!!!!!SA-TI DEA D_ZEU SANATATE<FERICIRE SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!!!
Cu gandul la Biancu
...va urez noapte buna.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
lavida spune:
La multi ani, Carla!
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de
Eliza Maria (24.09.2008)
nikolici spune:
CARLA 

Sa fii sanatoasa si norocoasa!!!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
_giulianna_ spune:
Va multumesc pentru complimentele adresate leutului! Va pupam cu drag!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ale mele zorzonele
karina_u spune:
buna dimineata fetelor si va invit la o
astazi sunt matinala am avut o noapte super s-a trezit pe la 3 jum pt bibe si atat.In primul rand
CARLA LAVIDAnu trebuie sa fii suparata din cauza greutatii e normal ca atunci cand copiii o i-au la piciruse sa slabeasca,asa am patit si eu chiar pe la 10 luni jum mi-a slabit f mult,tinand cont ca ea manaca f bine,dar cu timpul s-a facut la loc chiar mai bine fara nici un fel de tratament
ANGELINA82iti recomand pt pasa tridermul e f bun bianca sper sa te faci bine
sept-oct2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Nocom multumim de capitol..o noapte cat mai linistita sa aveti ![]() |
Buna dimineata,
Sa sti ca noi suntem fete ascultatoare si exact asa am facut!!! A dormit Daria de la 22 la 5.30, atunci cerut suzeta, apoi la 7 cerut laptic si apoi somn pana la 8!!!

Multumim!!! Sa ne mai urezi si alta data!!!

LE: off, am ramas logata de aseara... tot Nocom sunt...