placinte tataresti suberek

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fiind tocata se "patrunde" f repede
spor la placintarit

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Am si eu o intrebare, va rog sa ma luminati : eu pana acum nu am folosit carnea de vitel decat la placinta (am o reteta buna), insa am fiert la ea vreo ora de fiecare data, ca sa fiu sigura ca e bine facuta. Asa scria si in reteta.
Acum, daca doar o prajesc cateva minute pe fiecare parte, sigur o sa fie facuta?

Andira, cred ca nu ai inteles:eu pun ulei, usturoi si calesc usor in abur(cu capacul pus)adaug ceapa si inabusesc.
Carnea o calesc putin,separat, dupa ce am tocat-o si o adaug la ceapa.
Dupa ce am pus si aromele nu mai insist cu calitul.
Aceasta este compozitia pe care o folosesc si la reteta asta si la spaghete bolognese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Multumesc, am inteles. Intrebasem pentru ca in Libertatea si pe site-ul tatar.ro nu scria nicaieri ca trebuie putin calita in prealabil.
Pe de alta parte, in alte 2 retete gasisem ca totusi se pune pe foc inainte, si nu stiam cum iese mai buna.

O sa o pun putin pe foc / abia astept sa fac.

Mergi la inceput