Ghiocei-Martie-Aprilie 2009(93) -alaturi de Monica

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Multumesc din suflet celor care m-au sustinut si s-au gandit la mine. Stau in fata ecranului, stiu ca trebuie sa scriu ceva, si nu stiu ce.
Vreau doar sa stiti ca am citit ce mi-ati scris si am plans...

Monica sunt convvinsa ca nu doar cee care au scris se gandesc si se roaga pentru voi...dar in astfel de momente... eu nu stiu ce sa spun...doar ma rog ...

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

in sfarsit , am avut si eu timp sa scanez foto cu mine si cu huzbandul de cand aveam cateva luni. Voi ce ziceti, cu cine seamana piciul meu?

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

am o intrebare la voi: stiti cine canta melodia Cafea Jacobs Kronung cu Alintaroma cea cu trandafiri? copilului meu ii place enorm, poate gigeii cu care a fost conceput el a venit la mami cu trandafiri

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla28

in sfarsit , am avut si eu timp sa scanez foto cu mine si cu huzbandul de cand aveam cateva luni. Voi ce ziceti, cu cine seamana piciul meu?

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

cu tine zic eu !!

de unde ati luat si cat a costat ''bancul de lucru'' ca arata tare fain si nu multe butoane pe el !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

GEORGIANA

PLICI - PLICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aoleu, Carla, eu spre deosebire de novus il vad leit sotzul tau, mai ales intr-o poza, au aceeasi privire si atitudine smechera! Ce hippy era taticul tau!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui carla28

cu tine zic eu !! macar exista cineva care zice ca seamana cu mine, ca pana acum, toti au zis ca e leit tacsu'

" Bancul de lucru ", este de la Chicco, dar eu l-am primit, lui Dirpilici ( asa il alint eu pe Raul ), ii tare drag, ii place sa dea cu manuta , sa invarta de manete, plus ca-i foarte colorat.

de unde ati luat si cat a costat ''bancul de lucru'' ca arata tare fain si nu multe butoane pe el !!!

Sar'mana !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Aoleu, Carla, eu spre deosebire de novus il vad leit sotzul tau, mai ales intr-o poza, au aceeasi privire si atitudine smechera! Ce hippy era taticul tau!

6luni

Ilinca, asa imi spun mai toti, dar eu zic ca seamana fizic cu tacsu', dar la intelijenta tat ii masa' .

Ti-am citit povestea cu soacra, sa stii ca si noi avem multe in comun, cu voi, intr-o zi cand am timp am sa scriu povestea noastra, dar asa in mare si eu l-am corupt pe al meu hazband, intre noi este o diferenta de aproape 5 ani 9 el mai mic decat mine )si eu is la a doua casnicie. Iti imaginezi ce au zis ai lui cand ne-am mutat impreuna , dar pana la urma s-a terminat cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Apoi am vazut pozele voastre, nu se vede nicio diferentza intre voi; eh, ce-s aia 5 ani?! (n-am inteles ce-i aia "5 ani 9", ce-i 9-le ala?) Probabil socrii tai au "pedalat" mai mult pe a doua casnicie...Da, musai sa faci macar un rezumat, ca inca n-am depasit capitolul "soacre":)))
Apropo de inteligentza mostenita este un banc, tare-i placea maica-mii sa-l spuna lui taica-meu, in semn de apropo:
"Tatal privindu-si mandru copilul:
-De la cine o fi luat inteligentza?"
Mama:"de la tine, sigur, ca a mea e intreaga!"
(nu e o aluzieeee, doar mi s-a parut potrivita gluma in context:)))

6luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Apoi am vazut pozele voastre, nu se vede nicio diferentza intre voi; eh, ce-s aia 5 ani?! (n-am inteles ce-i aia "5 ani 9", ce-i 9-le ala?) Probabil socrii tai au "pedalat" mai mult pe a doua casnicie...Da, musai sa faci macar un rezumat, ca inca n-am depasit capitolul "soacre":)))
Apropo de inteligentza mostenita este un banc, tare-i placea maica-mii sa-l spuna lui taica-meu, in semn de apropo:
"Tatal privindu-si mandru copilul:
-De la cine o fi luat inteligentza?"
Mama:"de la tine, sigur, ca a mea e intreaga!"
(nu e o aluzieeee, doar mi s-a parut potrivita gluma in context:)))

6luni

esti mortala!, iar pentru complimente

iar 9 ala, e greseala de tipar , se vroia paranteza,

tre#355; sa plec ca plange Dirpiliciul, dar raman datoare cu povestea saau mai bine zis schita cu talentul meu la scris..

Mergi la inceput