Exista prieteni virtuali adevarati?
Raspunsuri - Pagina 3

ellinia spune:
ellinia spune:
 Exista, am cunoscut fete minunate aici, de cinci ani de cand sunt user! Pe unele le-am cunscut si personal, plus ca ne bem cafeaua impreuna in fiecare dimineata  !
!

szivarvany spune:
szivarvany spune:
 Da, exista.

Sunt fete care te sustin, care au o vorba buna, care te drag de urechi, care iti sar in ajutor, care organizeaza o iesire si nu te lasa singura.
Sunt fete care dau un "buzz" sa intrebe ce faci, cum esti, fara niciun interes !!!
-------
Daria   &  felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
  GIULIA(2004 08 16) &  Sela
 Sela 
------- 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
       "Stelele care cad nu pier,
          Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Delphinas spune:
Delphinas spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui ADRIANKA Nu stiu insa cum e cu prietenia virtuala intre femei, ca inca nu am experimentat...Mi-ar fi cam teama insa, pentru ca femeile intre ele se cam inteapa si lovesc pe la spate, dupa cum am citit printre randurile catorva postari chiar de la acest topic... .................................................................. Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007) www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Caritate - FanClub DC Michael Jackson, implica-te si tu Iti trebuie o secunda pentru a te indragosti si ani buni pentru a intelege ce e iubirea... | 
aici e problema...femeile se cam injunghie pe la spate. si cam doare rau cand vezi ca din prietene trecute de pragul virtual, incep improscaturile cu venin si rautate. de ce? degeaba
 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici ambitioasa
 ambitioasaInfertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

ralualexandrei spune:
ralualexandrei spune:
 Da exista!
In spatiul virtual am intalnit niste oameni minunati atat de minunati incat nici acum nu-mi vine sa cred cat noroc am putut avea,si nici lor ,vorbeste modestia din mine,nu pe bune,chiar asa au spus.
,vorbeste modestia din mine,nu pe bune,chiar asa au spus.
Asa ca eu zic ca exista .
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1              album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!