Strumfi de iul-aug 2007 (161)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
michi,la multi ani,sa fii sanatoasa si iubita!!!

Mergi la inceput

eu ma duc la shoping,da,ca n-am mai fost de vreo trei luni si iara avem targ,plus ca ma afund in butoi...asa ca-mi cumpar niste ugg,stiti,cizmele alea hidoase,groase cu blanita ,de purta pamela anderson vara pe plaja cu pantalon scurt...alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

eu ma duc la shoping,da,ca n-am mai fost de vreo trei luni si iara avem targ,plus ca ma afund in butoi...asa ca-mi cumpar niste ugg,stiti,cizmele alea hidoase,groase cu blanita ,de purta pamela anderson vara pe plaja cu pantalon scurt...alea.

georgiana,mamica de mihnea

Distractie placuta, stiu cum e, si pe mine ma scoate shoppingul din butoi, nasol ca acum n-am... timp . Ia-ti si niste stretch ca Mychy, sa vezi ce bine vor arata cu cizmulitele. Sau le pastrezi pentru la vara?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

daaa,pamela anderson era in costum de baie cu ele pe plaja..ce mai,o nebunie...nu le-am luat caci sunt urate rau,am vazut ceva dar mai vreau sa contemplez.hai ca am fost offtopic rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

-ciorbita de curcan cu legume;
-sarmalute de vita in foi de vita;
-tocanita cu multaaaaa ceapa, multe rosii si ficateii si rosii + mamaliguta

Pup fete frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

buna dimi!

la multi ani mychy! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de baietii tai!

mami de Matei 28 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Buna, fetelor!

Am inceput serviciul, Ilinca s-a acomodat foarte bine cu lipsa mea, Alexia nu prea, iar eu nu m-am acomodat deloc.
Cu activitatea de la servici mi-am intrat in mana din prima zi, parca nu am stat acasa 2 ani, in schimb ma omoara lipsa de bun simt, indolenta si magaria unora. Unora care mi se pretind si prieteni Al naibii de grea e renuntarea la ciolan. Ma rog.... mi-am varsat amarul.

Mamica de printese

Curaj, iubito, nu o sa ti se mai para asa dificil, te vei acomoda rapid si o sa inveti sa jonglezi printre rautatile gratuite ale colegilor.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

La multi ani, Mihaela!
Sa iti pastrezi optimismul si buna dispozitie! Atat iti doresc.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Xerxe, oanamada,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

La multi ani Miky!
Stefania
Luna superbe pozele. Am ratat link-ul pus de Miky. Mai caut.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput