Strumfi de iul-aug 2007 (161)
Raspunsuri - Pagina 4
musso17 spune:
eu ma duc la shoping,da,ca n-am mai fost de vreo trei luni si iara avem targ,plus ca ma afund in butoi...asa ca-mi cumpar niste ugg,stiti,cizmele alea hidoase,groase cu blanita ,de purta pamela anderson vara pe plaja cu pantalon scurt...alea.
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 eu ma duc la shoping,da,ca n-am mai fost de vreo trei luni si iara avem targ,plus ca ma afund in butoi...asa ca-mi cumpar niste ugg,stiti,cizmele alea hidoase,groase cu blanita ,de purta pamela anderson vara pe plaja cu pantalon scurt...alea. georgiana,mamica de mihnea |
Distractie placuta, stiu cum e, si pe mine ma scoate shoppingul din butoi, nasol ca acum n-am... timp . Ia-ti si niste stretch ca Mychy, sa vezi ce bine vor arata cu cizmulitele. Sau le pastrezi pentru la vara?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
daaa,pamela anderson era in costum de baie cu ele pe plaja..ce mai,o nebunie...nu le-am luat caci sunt urate rau,am vazut ceva dar mai vreau sa contemplez.hai ca am fost offtopic rau de tot.
cafera spune:
-ciorbita de curcan cu legume;
-sarmalute de vita in foi de vita;
-tocanita cu multaaaaa ceapa, multe rosii si ficateii si rosii + mamaliguta
Pup fete frumoase!
Simo78 spune:
buna dimi!
la multi ani mychy! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de baietii tai!
mami de Matei 28 iulie 2007
xerxe2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera Buna, fetelor! Am inceput serviciul, Ilinca s-a acomodat foarte bine cu lipsa mea, Alexia nu prea, iar eu nu m-am acomodat deloc. Cu activitatea de la servici mi-am intrat in mana din prima zi, parca nu am stat acasa 2 ani, in schimb ma omoara lipsa de bun simt, indolenta si magaria unora. Unora care mi se pretind si prieteni Al naibii de grea e renuntarea la ciolan. Ma rog.... mi-am varsat amarul. Mamica de printese |
Curaj, iubito, nu o sa ti se mai para asa dificil, te vei acomoda rapid si o sa inveti sa jonglezi printre rautatile gratuite ale colegilor.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
xerxe2005 spune:
La multi ani, Mihaela!
Sa iti pastrezi optimismul si buna dispozitie! Atat iti doresc.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
nma spune:
La multi ani Miky!
Stefania
Luna superbe pozele. Am ratat link-ul pus de Miky. Mai caut.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2