Burtici fericite de septembrie-octombrie(232)
Raspunsuri - Pagina 4
liliac1 spune:
La Multi Ani, Biaz!!!
Imi pare rau ca ai "petrecut" asa de ziua ta, dar sper sa treaca toate cu bine in cele din urma. Iti doresc multa sanatate si sa te bucuri atat de minutele traite cat si de clipele care spui tu ca nu-ti apartin!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
lutoniana spune:
Seara buna fetelor,
danangie multumim de noul capitol...ha ha ..m-as fi bagat monikus sa fac un capit nou chiar daca nu-mi place dar am plecat
Vad ca azi a fost ziua lui Biaz, nu am observat din pacate dar acum la ceas de seara ii urez si eu La multi ani fericiti cu cei 3 barbati din viata ei si sa treaca zilele acestea grele cat mai repede, sa ajunga iar sa ne invete si sa ne impartaseasca metode de educare a copiilor, tactici etc...asa cum minunat facea pe vremuri.
Cristina noi stam in Luton; aici am aterizat si aici ne-am montat "cortul"....am fi vrut in alta parte dar nu mai aveam bani...iar acum ne-am obisnuit aici chiar daca initial visam la un oras cu mal.
mangulico cine ti-a dat mami vitamina D ?
Ca acolo unde merg eu la clinica sunt niste asistente care cantaresc copilasii si un singur health visitor la dispozitia mamelor pt intrebari.
S-a dus rasul de azi dimineata fetelor ca m-au programat cu copilul la controlul de 8 saptamani ...la 10 saptamani jumate si sunt foarte trista. Abia asteptam sa aflu si eu una alta....si acum nu stiu daca cumva nu va fi prea tarziu ca va avea imediat 3 luni
Stiti cumva daca are ceva de exemplu pt vaccinari daca se fac mai tarziu ?
Mi-au spus sa imi iau lapte la mine ca dureaza foarte mult programarea ca ma va vedea un pediatru, un health visitor si ii vor face teste ..plus vaccinari.
Ma enerveaza ca vad ca difera de ce zic Manga si Claudia, astia fiecare fgac altfel...pe zone ?...si sunt trista. Mi-au taiat astia buna dispozitie.....auzi la ei programare in 25 noiembrie ...bine ca nu i-au facut la anu'. Si mai imi si zice ca trebuia sa vin mai repede ...dar nu am stiut si nu mi-a spus nimeni
Va pup acum ca mi-e foame tare dar revin dimineata asa cum stiti.
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
liliac1 spune:
Hai Camy!!!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
vias spune:
Va multumesc mult fetelor pentru sustinere, pentru galerie, pentru ganduri buna.
Va pup pe toate si sper sa ne vedem cu bine.
Va pup!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
CU VOIA LUI DUMNEZEU, MAINE VOI FI MAMICA DE COPILAS SANATOS
POZE
raluk16 spune:
unombun da, a fost super cu vaccinul. Ma asteptam la scandal, la reprosuri ca n-am fi parinti buni.. Am observat ca doctorii sunt foarte ok, a vrut doar sa imi explice, si imi spunea ca nu-mi explica sa puna la indoiala hotararea mea, dar e obligat sa-mi explice inainte sa semnez ca nu vreau. Si ce am mai observat: asistentele sunt mai derutate si mai intrebatoare de ce am luat decizia asta
Bia de ziua ta sa patesti asa ceva ... offf, de parca nu erau suficiente restul... Si uite ca inca mai ai chef sa te gandesti si la noi, fetele cu probleme, sa ne dai sfaturi . Nu-ti imaginezi ca exact acuma seara m-am gandit exact cum ai zis tu: suntem cu o criza de colici mai aproape de finalul lor, si suntem cu o zi mai aproape de finalul colicilor... chiar daca ii avem doar de 3 zile si urmeaza atatea saptamani
Elle si eu stiam o luna. Dar m-au anuntat ieri ca au venit. Eram sigura ca e vorba de cele gratuite care se fac acum de la stat la bebei (printre care si acolo, si hipotiroidismul ala care ma intereseaza). Am ramas surprinsa cand am vazut ca sunt astea multe si pe bani . Si la noi am observat ca durerile mari sunt dupa o perioada mai fara kk si dupa aceea face si 4 unul dupa altul... Nu stiu cum sa rezolvam "blocajul" cand apare... ai grija cu ridicatul, ca n-ar fi voie asa repede.
Uite scumpa de Iulika cum ma incurajeaza ca poate la mine nu va tine atata. Dar mami, tu nici nu te-ai plans de puiul tau, si acuma vad cat sufereai, tot o mami optimista ai ramas
Luci n-are nici un sens sa te intristezi. totul e bine cu puiul. Vaccinurile le poate incepe si la un an daca vrei .
Mami fericita de minune Alex
raluk16 spune:
Si acum, in sfarsit, poate apuc sa va spun ce mai facem noi.
De la mesajele anterioare pana acum ne-am mai luptat cu o tura de colici. E groaznic.
Dana eu din ceea ce am citit pe acolo eram sigura ca se va rezolva totul cu mufarea corecta. Aveam impresia ca ma trezesc azi si puiul nu mai are colici .
Si inca o treaba: am ajuns eu la concluzia ca nu e bine sa ma mulg atata. Eu incepusem cu mulsul din cauza furiei laptelui. Dar a dat dependenta (chiar daca era o activitate care ma stresa, trebuia planificata intre doua alaptari si nu stiam cum apuc s-o fac si sa refac laptele) pentru ca pe la ora mulsului sanii imi deveneau plini si tari ca piatra. Eu citisem ca trebuie sa continui cu mulsul (daca vreau sa scap fara angorjarea sanilor si canale infundate) pana cand ajunge puiul sa suga de tot un san la o masa. Deci regula ar fi ca o data pe zi macar trebuie golit sanul de lapte de tot. Puiul meu nu suge atata, dar mi se parea un cerc vicios, pentru ca productia imi tot crestea, deci nici nu avea sanse sa suga atata in graba. Si m-am gandit eu la teoria ca ei fac colici ca beau prea mult lapte din ala de sete (felul intai), cauza numarul unu a colicilor, din articolul ala. Si ma gandeam ca daca un san de-al meu produce 100-150 ml, atunci sa zic ca jumate din asta e de sete, restul de foame. Dar puiul meu nu mai ajunge la ala de foame. Asa ca ieri am riscat, cu emotii, si nu m-am muls. Seara imi erau fierbinti sanii si m-am speriat sa nu fac acum o prostie sa fac o infectie sa pierd laptele. Mi-am pus comprese reci pe ei. Azi iarasi sanul drept imi este fierbinte si super plin, dar inca nu ma mulg. Sper sa se rezolve productia dupa cat papa Alex si atunci poate si laptele va fi tocmai bun pentru el, nu vor crede sanii ca Alex mananca la ora 4 dupa-masa extrem de mult... Si poate ca asa va fi mai bine si pentru colicii lui.
Asa am eu teorii de a o lua treptat pe incercate, sa vedem. Sper sa nu fac prostii sa pierd laptele, sa scada productia de tot. A, si ce ma ingrijoreaza pe mine e ca ma incadrez perfect la cauza nr. 2 din articol, ca-mi tasneste laptele de-l stropesc in ochi cand il pun la san. Si din sanul celalalt imi curge continuu cand alaptez, de am reusit sa-l ud complet pe pui, prin 4 straturi de prosop... Tasneste si din ala ca o arteziana, nu picura. No si ce vina am eu? Vezi ca acolo scrie ca poate ar trebui sa ajung sa ma mulg si sa-i dau cu biberonul... . Si mai scrie ca pe bebei ii enerveaza asa tare chestia aia ca de obicei pe la 3 luni se intarca singuri... Eu sper ca natura stie ce stie si sper sa se rezolve totul repede, tot incercand cate ceva.
Sa-mi spui daca vezi vreo imbunatatire cu renuntatul la lactate. Eu recunosc ca sunt dependenta de lapte cu cereale dimineata, mi-e greata de orice altceva. Chiar daca nu pap carne si peste, as putea renunta linistita la orice lactate, dar laptele de dimineata mi-e tare drag. In Posturi imi faceam in general, tot datorita "dependentei" mele de acest meniu, lapte din migdale, alune sau nuci. Dar parca ar fi prea mult de lucru acuma...
Fetele la care sug copiii dintr-un san pana il golesc, am si eu o intrebare: ieri si azi am avut impresia ca a supt pana la capat din sanul stang (asa s-au nimerit mesele, ca eu i-as fi planificat altfel sa il goleasca si pe cel drept). Am ramas dupa supt cu niste intepaturi in san vreo jumatate de ora. E normal? Adica asa se intampla daca se goleste de tot? Sau sa fiu pe faza sa nu fie ceva rau?
Dana ziceai de alaptatul "in bloc", de mai multe ori la un san. Eu cum vreau sa scap de muls, nu am inceput sa fac asta, ca atunci sanul care sta in repaus ar fi piatra de tot. Si asa vad ca sunt pe marginea prapastiei cu asta dreptu. Dar daca incepe sa se hraneasca la un san si de fapt nu ii era foame, erau inceput de criza de colici sau ceva (deci nu apuca sa pape nici 3 minute), atunci din ala ii dau si la urmatoarea masa, pe principiul ca de fapt nu a papat din el, sau daca a apucat sa pape, a fost numai "felul intai".
A , si inca o constatare: de cand am schimbat tehnica de mufare mi se golesc mai tare sanii ca inainte, in acelasi interval de timp de supt! Deci e mai rentabil .
Mami fericita de minune Alex
Andrecluj spune:
Nela, Dana Multumesc ca printre atatea probleme v-ati gandit la mine. Suntem bine amandoua, parca ceva mai calma eu, ca am trecut de 34 de saptamani, nostalgica pentru ca ne predati stafeta, nerabdatoare, etc. Am niste musafiri o saptamana si imi dau seama cat de diferita si usoara e o sarcina in care ai cu cine schimba 2 cuvinte, in care te mai gandesti si la altceva si iar etc. Dana Nu stiu cum va fi nasterea, pana acum a dat-o continuu cu cezariana, ultima data cand am intrebat daca ramanem la cezariana am obtinut un elocvent 'hmmmm,mmmmm, vedem". Stiu doar ca va fi bine asa cum va decide medicul, daca am norocul sa-l prind in oras. Oricum va fi sa fie, vreau sa fie sa pot pleca. Va pup pe toate. 34+ Chiara Ada
monica_dicut spune:
camy
Sa ai nastere usoara si bebe sanatos tuuun!!
Suntem aici alaturi de tine cu gandul si sufletul si vom fi si maine pe pozitii pentru vestea ce mare. dulce si sa ai somn usor in noaptea asta.
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
pazza spune:
in primul rand imi cer scuze ca nu am apucat sa anunt pe nimeni nimic...
multumesc mult de urari sa stiti ca in momentele cand mi-a fost mai greu m-am gandit la voi si am prins curaj...
noi suntem papciosi si cumintei deocamdata..sper sa ramanem tot asa......va si v-am lasat si niste pozici sa ne cunoastem...
acum mergem la nani sa crestem mari...
40+ de Darius Andrei
Pozici
4mykids spune:
Luto, tare rau imi pare ca te lovesti de probleme acestea cu programarile, nici eu nu inteleg de ce le ia asa mult timp, am inteles ca faceti direct vaccinul dar testele vor fi diferite de ce am facut noi??
Noi am fost un pic afara sa mai racit pe dupaamiaza si am reusit sa va fac o poza cu mine, mai bine zis Iulia a facut-o ,scuzati freza plina de vant aici sunt eu .
Raluk, scumpa de tine,cum iti gasesti tu timp printre colici , leganat si mancat daca apuci sa ne raspunzi si noua.NU-ti fie teama ca nu se va intarca singur, si mie imi tasneste laptele poate nu la fel ca tie, (asa a fost si la Iulia si totul a fost ok),iar cu sanul ,simt si eu niste impunsaturi in sanul gol dar nu imediat ci dupa vreo 15-20 minute, si nu cred ca e cauza de ingrijorare.
Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!