Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Dayanara -- multe griji iti mai faci . La o desprindere serioasa de placenta, sangerezi imediat si sangele e rosu. La o desprindere minora, poti sagera putin sange maro dar nu imediat, chiar si la cateva saptamani. Sau poti sa nu sangerezi deloc, dar o astfel de desprindere nu este periculoasa si se va vedea la urmatoarea ecografie.

Cand ti se rupe apa, esti lac, asa ca sigur iti dai seama.

Stai linistita -- bebe e bine :)

20+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

fetelor voi cu tzitzile cum stati? eu am niste mancarimi d park n-as fi facut baie d saptamani intregi...sotu knd ma vede, zice stai k te scarpin yo, siiiigur ar vrea el..sczatimi limabju dak a fost indecent

DARIA 22+
http://www.flickr.com/photos/marse_covaci/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara - si eu as zice atunci sa stai linistita. Daca spui ca nu te mai doare si nici nu sangerezi, poate nu s-a intamplat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Servus, fetelor!

Va pup cu drag,azi is mai optimista,desi Sam nu e foarte bine,i-a prelungit tratamentul injectabil pana duminica,dar sper din suflet sa fie bine.

Selina:Imi esti tare draga,esti o tipa super,baga-ti mintile in cap, precis arati super!Pune fuguta o poza!

Denisa:esti o burticutza sexoasa!

Gaby:felicitari pentru fetita! Multa sanatate si si tie si burticii!

Freedelia:weekend placut!Esti o tipa super,ai multa experienta,te admir! Sa va distrati bine!

Castelana: si multa sanatate!

Liliana:esti o burticutza frumoasa si sexoasa,iar baiatul tau e super dragut,imaginea cu "discutia" e minunata!

Ioana:ma bucur ca s-a intors sotul tau si cautati solutii..,si ma bucur si de bucuria lui Alex,desigur ca i-a lipsit tatal...

Ellanik:"Fulga"?

Dayanara:cu statul la olita,noi am rezolvat-o la 2 ani si 2 luni,am facut targul"cu banii pentru pampers ,cumparam o olita si bicicleta pe care ti-o doresti!"Si am rezolvat-o in 2zile!

Cam asta ar fi de la mine, va pup cu drag!

Maria 19+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia, rebiana, andira merci de incurajare, adevarul e ca.mi fac griji, cum trece una apare alta...

samaria sa inteleg ca sammy e bine, mai face injectii?

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Fetelor adevarul e ca sunt foarte putine boli care nu sunt compatibile cu alaptatul, dar sunt multeee mituri si multi medici de obicei mai varstnici care stiu alta teorie. Nu se recomanda alaptatul in caz de infectie HIV (desi si in acest caz daca viremia este mica riscul de transmitere a bolii este aproape nul), HTLV1, cancere, in special cancer de san, tuberculoza activa, infectia cu virus hepatitic B (daca viremia este crescuta, desi multe mamici nu alapteaza de frica si pot intelege asta) si in cazul in care mama consuma medicamente care se secreta in laptele matern si sunt periculoase pt. bebelusi. In rest nu sunt probleme. Asta am invatat eu la cursurile de neonatologie de la facultate, sper sa nu fii uitat ceva.
Si da, Freedelia are dreptate, medicii nu sunt invatati mai nimic despre alaptat,ce am invatat eu e de la mamici experimentate si de pe net, pt. ca atunci cand am avut probleme am citit mult despre asta. Si parerea mea e ca mama trebuie sa fie tare si sa nu dea crezare medicilor care din 3 miscari recomanda lapte praf. Desigur exista situatii cand e necesar, cand e mai bine pt. mama si copil si mama nu trebuie sa se simta vinovata ca nu alapteaza, dar de aici si pana la realitatea din zilele noastre e cale extrem de lunga. E, dupa parerea mea, absolut ingrozitor ce se intampla, enorm de multi copii sunt hraniti cu lapte praf. Pai ar fii disparut specia noastra de pe planeta daca nu exista laptele praf? Si chiar daca imi pare rau sa o spun o parte din vina o au medicii.

Andra copiii capata reflexul pt. treaba mare dupa 1 an jumate, iar cel pt. pipi pe la 2-2 jumate, depinde de copil. Asa ca poti sa-l pui la olita la 6 luni, uneori va face, va face chiar des daca il pui toata ziua, dar nu va reusi sa se ceara singur decat atunci cand va fii pregatit. Si chiar sunt copii care nu reusesc sa invete pana la 3 ani. Copii care fac pe ei la 5 ani nu am vazut decat daca aveau enurezis, ceea ce e considerat a fii o boala. Dar cel mai bine e sa astepti si sa vezi bebeul tau, eu insa iti recomand sa nu-l stresezi nici pe el si nici pe tine. Mai bine in timpul asta faceti ceva placut pt. amandoi.
Si eu o lasam pe Elena fara scutec de mai multe ori pe zi, ca sa mai ia aer , sa nu se irite, iar in caz ca apare iritatie tot aerul e cel mai bun medicament. Si eu ma intreb cum rezista asa mult timp cu scutecele, dar nici nervi de spalat si fiert scutece de panza nu am .
Te rog sa nu te superi pe mine

Selina eu am mai zis ca mamicile aflate la al doilea sau al treilea bebel au ceva. La prima sarcina si mie mi se parea ca arat extraordinar. Acum nu ma mai vad asa sexoasa, am zile cand mi se pare ca-s urata, dar mi-e draga burtica si eu am impresia ca totul e in functie de starea de spirit. Cand sunt vesela , sunt si frumoasa si sexy si Elena e cuminte si in casa e curat si la servici e mai bine, chiar si pacientii sunt mai cooperanti.

Va

Mihaela17+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Fetele, eu sunt in urma cu cititul, ca mi-a mers f rau netul in ultima vreme seara (iar eu numai seara-noaptea apuc la calculator), sunt abia la cap 38 si o sa revin cand citesc tot, insa am apucat sa vad ca a reaparut Nikole, o persoana tare draga mie, si abia acum am vazut ca ea nu e trecuta in lista. Asa ca desi la ora asta in Japonia e trecut de 12, totusi, sa-i uram un LA MULTI ANI!!! cat mai apucam aici in Romania.

Eu revin mai spre seara, dupa ce-mi culc piticul.

Adriana 19+ si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nikole sa fii sanatoasa si fericita alaturi de sot si albastrei :)

chiar vroiam sa intreb daca ai gasit vreun nume pt fetita

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Fetelor, si eu vreau sa va multumesc pt multitudinea de sfaturi si informatii pe care le postati. Am citit tot f atent si am si salvat o multime dintre ele, ca sa le citesc mai incolo, ca acum imi intra pe o ureche si imi iese pe cealalta. Sincer, uneori ma ingrijoreaza cat de tare uit. De ex, azi m-am chinuit cam 10 minute sa ii zic sotului ca vreau sa mananc cascaval pane. Nu reuseam sa imi aduc aminte cuvantul "cascaval" sub nici o forma. Nu mai zic ca facem sedinta sa stabilim ce avem fiecare de lucrat pt saptamana in curs, si la sfarsit ma trezesc ca am uitat ce aveam eu de facut (acum m-am invatat si imi notez tot ce am de facut, dar la prima sedinta am fost de rasul curcilor).
Bebe al nostru e bine, e tare jucaus, uneori il apuca "plimbareala" prin burtica in timpul sedintelor mele cu clientii . Alaltaieri se fatzaia cu o viteza, si eu ma chinuiam sa fiu atenta la discutii, plus ca ma gadila rau si imi venea sa rad de nu mai puteam . Abia astept vinerea viitoare sa vedem si noi ce caruior o sa avem.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

mihaela nu ma supar, cum nu ma supar nici pe celelalte fete care mi-au dat de inteles ca visez. nu ziceam ca o sa stau sa spal si sa fierb la scutece de tifon, dar cateva ore pe zi l-as lasa fara scutec sa mai respire, exact cu mai ai zis si tu. eu ma stiu cat de mult nu sufar absorbantul atunci cand sunt obligata sa il port si prin comparatie m-am gandit la bebelas cat de incomod trebuie sa fie cu "pisoiul" la fund. iar referitor la olita, imi mentin ideea, daca atunci cand bb e obisnuit sa faca, cand se scoala, inainte de baita, daca i-as pune olita ar invata ca este o metoda nu chiar asa umeda si suparatoare (spun asta pt ca tot de la voi stiu ca se simte incomod cand are scutecul murdar) si sper ca se va obisnui mult mai repede sa o ceara. inca o data ma repet, asa gandesc acum, gandind la rece, atunci poate situatia va fi altfel, nu va contrazic, dar eu tot incerc

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

21+ - Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput