Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (347)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Vale, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti
Piciule sunt sigura ca vei naste un bb sanatos tun si inimos la fel ca mamica lui
LUY esti tare draguta,iti multumesc mult pt tot ceea ce ai facut ,iti trimit sms imediat ce primesc dvd,inca odata multumesc, jos palaria in fata ta
Papanashule Alex al meu a avut la un moment dat acelas obicei ca al lui GHIGHI cel meserias,tin minte ca ii taiam unghiile cat de scurt puteam si s-a lasat de ros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Piciulika, sarumana pentru info, lamurita in mare, zau nu cred ca e cazul sa iti iau locul la panica (desi sincer mie nu mi-ai parut chiar asa panicata cum zici tu). Copiii sunt in general in grupul cu risc crescut, dar nu cel mai mare, asa ca incerc sa ma linistesc. La cate viroze cu complicatii au facut pana acum, sper sa trecem si de asta daca doamne fereste va fi cazul.

Apropos de viroze, spun ca sunt lamurita in mare, pentru ca simptomele porcinei asteia sunt ca ale oricarei gripe si daca luam simptomele lui Andrei de acum 2 saptamani as fi jurat ca e porcina. Asadar cum naiba ma prind daca e porcina sau nu fara teste?

Una peste alta mi se pare de bun simt atitudinea autoritatilor de la voi, din toate punctele de vedere, mai ales presupunerea ca orice gripa e porcina. La fel mi se pare ok recomandarea lor de a nu da buzna la urgente la orice banuiala, la noi nici nu stiu cum sa procedez. Inteleg ca antivirale nu se dau fara prescriptie, pe de alta parte sunt eficiente luate din primele 48 de ore, asadar tot nu imi e clar cum procedez aici in primele zile ca sa fie mai bine (or stam ascunsi in casa, or mergem la doctor sa ne luam tratamentul).

Una peste alta sunt convinsa ca se face caz mai mare decat este, ca media seamana panica, ca industria farmaceutica profita. Nu sunt 100% convinsa ca boala e chiar ca o gripa banala, dar sper sa fie asa daca cumva ne numaram printre ghinionisti.

Apropos de ghinion si de media care creaza panica, sunt articole care prevad minim 4 milioane de romani care vor face gripa, altele 7 milioane. Or la cifrele astea e si greu sa iti imaginezi ca poti scapa.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Dragelor, trebuie sa imi cer scuze pentru discutiile create pe marginea porcinei, vad ca al luat-o pe urma mass-mediei pe care tocmai o crticam. De acum ma potolesc.

Greyeras, sanatate multa fetei. Dar vad ca nu e deloc pretentioasa cu cadourile... Noroc ca al meu nu vorbeste sa ceara atatea.

Papanash, habar nu am ce sa zic cu unghiile astea, Alex si le-a ros mult timp, chiar si cu lac pe ele. Tine-le mai scurte si spala-l des si asta este.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Off, scrisesem ditamai mesajul si l-am pierdut, acum reiau mai pe scurt.

Papanash, sanatate multa lui Adi, imi pare rau ca nu scapati de tuse. E tot de atunci de la laringita? Cat ziceai ca a tinut beleaua la voi? Eficienta ridichea asta? Am cautat si eu cand cu tusea lui Andrei, dar nu am gasit nicaieri.

Cecilia, deci si la voi sunt liste mari. Valeleu, asta imi lipsea, ajunge ca o am pe Alex cu pretentii.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Cecilia, sa va traiasca finutul. Eu cu obiceiurile nu le am, cred ca mai bine intrebi mamica. Insa pana una alta tu esti nasha, tu faci obiceiurile.

Papanash, noi am iesit si ieri si azi la locuri de joaca. Azi mi-a placut mai mult, era mai spatios si mai lejer. Cred ca am decis deja unde ii serbez ziua atomicei.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, cam de-atunci de cand cu laringita, dar terminase , dupa cateva zile de gradi a recidivat, numai tuse productiva, fara febra sau muci.Acelesi intrebari le am si eu cu simptomele gripei ( care-s comune) si mersul la medic, apoi medicatia.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

la pranz am avut o tarta cu fructe si ghidusul a reperat-o in frigi, cu greu l-am convins s-o lase acolo ( ca a luat-o si canta "multi ani traiasca ), i-am zis ca e pt tati. Si cand a venit tati , numai ca l-a auzit la usa si a scos-o din frigi si a venit la usa cantand, a facut-o harcea-parcea, au cazut fructele , dar cine era cel mai fericit ????

Mergi la inceput

fetelor, dar nu mai am ce unghii sa tai scurt, ca l-a ros pe toate .

Mergi la inceput

Papanash, macar a mancat ceva din tarta sau doar a facut-o ferfenita? Asa-s nazdravanii, si pe mine ma zapaceste cu umblatul in frigider. Acum juma de ora ce am adunat laptele de pe jos ca a rasturnat o cutie deschisa in sufragerie. Legat de unghii, le roade pe toate? De regula copiii se focuseaza pe aratatator si degetul mare.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Hai ca v-am tot povestit despre weekend, sa va si ilustez.

Uite costumatia finala de vineri . Pe asta am folosit-o si sambata seara sa speriem colindatorii, asta dupa ce am deranjat casa sa facem cuib sub masa . Nu ne-a ajuns iesirea la la mall de sambata, ca am decis sa mergem si azi la distractie .

Daca stiati ca Alex e atomica , ia sa vedeti si pe fratele ei ! Poze de la distractie sunt o multime, le puteti vedea pe toate in acest album.

Rox , mamica

Mergi la inceput