Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (347)
Raspunsuri - Pagina 15
greyeras spune:
Salutare si de la noi!
Bai chiar ma puneti pe ganduri cu gripa porcina, chiar daca astia pe la tv cam exagereaza in prezentari am stat linistita, acum nici eu nu cred in izolare, dar nu m-am gandir sincer pana acum daca s-ar intampla ce ar trebui sa fac, chiar m-ati pus pe ganduri.
Oricum si eu si fata suntem capsate de joi, cu muci la greu, cateodata imi vajaie capul de nu mai stiu de mine. Sper ca la Adelina sa ramana doar mucisorii ca sincer ma trezesc tot timpul noaptea sa verific sa nu faca febra.
Zilele astea nu prea am stat pe acasa am profitat de tati ca a fost liber si am mai socializat, ca destul stam in casa cand suntem singure. Numai la desene ne uitam, acum e mare fan Mickey Mouse, daca mergem cu ea prin magazine obligatoriu plecam cu ceva marca Mickey.
Deja stie ca vine Mos Craciun si stie sigur ce isi doreste, un calculator, un scaun si o minge
, acum daca isi doreste tre' sa vorbim cu mosu sa vedem unde gasim calculator nu laptop de jucarie.
Merg sa vad si eu poze, noi nu am marcat in nici un fel sarbatoarea imprumutata, parca imi este peste mana, nu prea ne reprezinta.
Danuta pupam pe Miru, ma bucur ca sunteti bine.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
papanash spune:
Va salut si eu !
mancarica e gata, asa ca inainte de masa am trecut sa vad ce mai faceti.
Cu gripa, parerea mea e "mult zgomot pentru putin", au bagat astia o gramada de bani in vaccin, unii s-au imbogatit rapid ( de parcan-aveau destul
), gripa tot gripa e, dintotdeauna s-a simurit din asta, organismele slabe, fara tratament,normal ca n-au rezistat, dar cred ca s-a umflat stirea asta precum gogoasa....
Asteptam sa ne soseasca ridichea neagra din piata, sa fac suc pt Adi, tuseste urat si sinupretul (basca siropul pt tuse) n-au avut nici un efect.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Valentina, multi ani fericiti impreuna !
( 02.10.2007 )
papanash spune:
aseara m-am cam contrazis cu al meu sot, tinea mortis sa mergem in Mall, sa ducem copilul la joaca. I-am zis ca n-o sa-l mai duc, mai bine jumatate de ora in parc decat in spatii inchise cu mii de virusi misunand pe-acolo. Cica la gradi de ce il duc
, ca nu mi-e frica ? De parca as avea de ales.
( 02.10.2007 )
danuta36 spune:
Neata!
Greyeraso intoarcem pupicii
..si Miruna stie deja ca-i aduce mos Craciun 'ugaghii'
dar i-am zis,ca numai daca e cuminte...si papa tot
Piciulika tinem pumnii sa fie totul bine cu bb din burtik 
Papanash
lui Ghighi,sa-i treaca tusea..
Valentina la mai multi ani fericiti!
Mai tarziu mergem pe la cimitir,la maica-mea,la socrii,ca e ziua mortilor azi..
papanash spune:
fetelor, Adi isi roade unghiile
, vad ca persista si parca cu cat ii spun ca nu-i bine, e periculos, sunt microbi acolo, etc, mai rau face. Am citit ca ar fi o oja speciala la farma, pt asa ceva. Ati folosit ?
editez sa zic ca n-a vazut in casa asa ceva.
( 02.10.2007 )
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Deja stie ca vine Mos Craciun si stie sigur ce isi doreste, un calculator, un scaun si o minge Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) |
scapati relativ ieftin, la noi de cateva saptamani ii scriem seara de seara lui Mos Nitolae si lui Mos Caciun ce vrem, constant vrea un tatol cu remolca mare si osu si sine Thomas( de parca nu ar avea
Nu mai stiu daca v-am spus ca de ziua lui il cerea pe Mos Craciun cadou
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Valentina, multi ani fericiti impreuna.Vorbim zilele astea sa ne vedem.
Piciulika, ma bucur ca vetile de la voi sunt bune, sigur acolo bate o super inimiora.
Papanash, nu stiu ce sa-ti spun cu unghiile, poate fetele cu copilasi mai mari....cat despre locurile de joaca, ai dreptate, desi aseara am fost si noi la unul....abia am plecat de acolo..........
Nu stiu daca v-am zis ca am un finut de cateva zile, am fost sa-l vedem azi, un grasan si un cuminte, il botezam de sarbatori...asa ca trebuie sa ma documentez cu obiceiurile la Mangalia, ma ajuta cineva.....stiti vorba aceea, cate bordee atatea obiceeeeee...... Cristi este indragostit de bebici, mai intai de fetita(nepoata), acum de finut...a inceput sa zica ca noi de ce nu avem un bebe acasa
...........

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Nu stiu daca v-am zis ca am un finut de cateva zile, am fost sa-l vedem azi, un grasan si un cuminte, il botezam de sarbatori...asa ca trebuie sa ma documentez cu obiceiurile la Mangalia, ma ajuta cineva.....stiti vorba aceea, cate bordee atatea obiceeeeee...... Cristi este indragostit de bebici, mai intai de fetita(nepoata), acum de finut...a inceput sa zica ca noi de ce nu avem un bebe acasa ![]() ![]() Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
sa-ti traiasca finutul
,iar lui Cristi spunei si tu ca nu aveti bb acasa pt ca nu mai aveti carpe