Vreau si eu dinti albi
As vrea sa stiu daca si-a facut cineva vreun tratament de albire al dintilor si daca a avut efect. Eu am o prietena care si-a facut, dar nu era prea incantata. Asa vrea si eu sa incerc, dar nu vreau sa cheltui o gramada de bani pe nimic! Am inteles ca sunt destul de scumpe, aveti idee cam cat m-ar costa un tratament la dentist? Va rog sa ma ajutati.
Raspunsuri
kid spune:
Eu am facut un tratament de albire acum un an, s-au vazut rezultatele. Din pacate la fumatori, asa cum sunt eu, efectele tin mai putin timp decat la nefumatori.
Nu mai stiu cum se numeste exact ce podus am folosit eu, daca vrei, iti spun cand ajung acasa, caci mai am de o tura.
Tratamentul era format din 4 seringi de solutie, a costat 400 de lei, eu am folosit una, nu mai retin exact cate sedinte am facut, cred ca in jur de 6-8.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
elyanne spune:
Ca sa reziste trebuie sa renunti la anumite lucruri: tigari, cafea, ceai colorat, sucuri colorate, sfecla rosie etc. Deci alimente/bauturi care coloreaza Altfel la scurt timp ajungi de unde ai plecat.
Si trebuie sa ai dintii f. buni... sa fie verificati inainte de albire, sa nu existe vreo carie, pt. ca din cauza tratamentului de albire, dintele se demineralizeaza si atunci problema se agraveaza...
Eu de ex. am aflat ca am o carie la un dinte, pt. ca ma spalam cu o pasta de dinti cu efect de albire... incepuse sa ma doara maseaua cu pricina dupa vreo sapt. de folosire... cand am schimbat pasta de dinti, nu m-a mai durut... macar asa am aflat de problema, si am "reparat-o" Iti dai seama ce efect ar fi avut albirea la stomatolog...
CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2
kigallu spune:
Eu am fost la dentist pentru albirea dintilor. Cam 7 sedinte, si acum arata super. Folosesc pasta de dinti specila pentru albire ca sa ii mentin cat mai albi. Beau cafea multa si nu am observat o schimbare a nuantei. A costat in jur de 700 RON si ma declar foarte multumita. Mi s-a recomandat ca peste un an sa mai fac o singura sedinta de albire.
izabela505 spune:
Multumesc pentru raspunsuri. In kiturile pentru acasa nu prea am incredere, desi li se face atata reclama, nu prea cred ca exista solutii universale care sa mearga la toata lumea. kigallu imi spui si mie in ce consta tratamentul asta ca sa ma pot interesa la dentistul meu? ca pret mi se pare rezonabil si cred ca un tratament in mai multe etape ar fi mai bun penmtru dinti. Si eu sunt fumatoare, dar am dinti destul de sanatosi, insa de la o vreme a inceput sa ma deranjeze culoarea, parca se fac din ce in ce mai galbeni, si m-am hotarat sa fac ceva cu ei...
kigallu spune:
Draga izabella,
dentista mea nu insista in mod normal pe albire, dar eu chiar aveam o nuanta urata. Cred ca conteaza foarte mult ce substanta foloseste medicul dentist. din pacate, nu stiu cum se numea substanta (seringi cu lichid gros, transparent, tinute la rece)
mie mi-a facut un mulaj pentru dinti in care a aplicat substanta respectiva. la fiecare sedinta tineam acel mulaj timp de doua ore. ultima data m-au durut dintii, acesta fiind un semn ca trebuie oprit tratamentul, altfel se distruge smaltul. cu cat dintii sunt mai sensibili, cu atat mai repede ajungi la momentul cu durerea.
dupa tratament dintii nu mai sunt la fel de sensibili ca inainte. noroc chior, nu ma asteptam sa iasa bine...