pareri si pareri

pareri si pareri | Autor: canuta-om-sucit

Link direct la acest mesaj

Fetelor, cele care aveti o functie de conducere cum procedati cand mai vine cate un amarat?Eu nu sunt sefa mare dar la mine sunt chestiile cu oamenii si eu trebuie sa ii ajut.Mai si mor cand vad cate un amarat care chiar nu are ce face si vreau sa il ajut imi pun toate tertipurile in actiune colegii crezand ca e o pila de-a mea.De unde m-a impresionat cum isi tinea sapca in mana si cu lacrimi in ochi precum Mos Ion Roata.Ma macina si acasa chestiile astea.Voi cum procedati ? dati o reteta va rog!!!!!!!

aura

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Si munca mea interactiona mult cu oamenii cand eram in Romania si ii ajutam, eram doua fete acolo la secretariat si chiar colegii ii indrumau "mergeti la secretariat ca fetele de acolo sunt dragute si va ajuta", si pe mine ma incerca sentimentul de mila cand ii vedeam pe unii ce figuri stramtorate aveau dar mi se parea normal pe undeva sa ii ajut ca doar de aia eram acolo, nu?
Eu zic ca e foarte bine ca procedezi asa si nu esti indiferenta, daca toti care lucreaza cu publicul s-ar comporta frumos ar fi minunat.
Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Initial creeata de canuta-om-sucit

Fetelor, cele care aveti o functie de conducere cum procedati cand mai vine cate un amarat?Eu nu sunt sefa mare dar la mine sunt chestiile cu oamenii si eu trebuie sa ii ajut.Mai si mor cand vad cate un amarat care chiar nu are ce face si vreau sa il ajut imi pun toate tertipurile in actiune colegii crezand ca e o pila de-a mea.De unde m-a impresionat cum isi tinea sapca in mana si cu lacrimi in ochi precum Mos Ion Roata.Ma macina si acasa chestiile astea.Voi cum procedati ? dati o reteta va rog!!!!!!!

aura

Eu zic sa faci cit poti, nu mai mult decit iti cer, daca nu-ti incalci atributiile de serviciu, si daca ramii cinstita fatza de tine familie, etc.
Tocmai vorbeam cu o prietena, care povestea ca in tineretzea ei s-a intimplat odata sa nu ajute un om, din mai multe motive, tine minte si nu-si iarta nici acum, dupa 50 de ani!
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Ajuta-i pe oameni cand au nevoie, caci daca ii ajuti cand nu le trebuie...degeaba ii ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

oamenii care intra in contact cu tine, in mod sigur sint norocosi

este bine sa faci bine nu? undeva, acolo sus se contorizeaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Aura,
ce noroc au acei oameni. Nu te macina, tu faci ceva foarte maret.
As dori sa dau si eu peste astfel de oameni cind imi caut de lucru...

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput