Darius-Andrei-vegheaza asupra fratiorului tau (10)
Raspunsuri - Pagina 21
moni_or spune:
CAMY, nu stiu daca maine apuc sa intru asa ca vreau azi sa te imbratisez cu drag si sa inalt o rugaciune si un gand bun pentru Darius, care nu va fi niciodata uitat! Ingerasii sa-l vegheze mereu iar el sa va vegheze pe voi...
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
mychydutza spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Darius si sa vegheze asupra familiei si fratiorului lui!
camy, o imbratisare din suflet pt tine!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Ayla21 spune:
Aminteste-ti de mine ori de cate ori vei vedea un rasarit de soare,
Aminteste-ti de mine ori de cate ori vei vedea o stea,
Aminteste-ti de mine ori de cate ori vei vedea un curcubeu,
Sau o padurea in culori de toamna.
Aminteste-ti de mine ori de cate ori vei vedea trandafiri,
Sau pescarusi zburand pe cerul albastru
Aminteste-ti de mine ori de cate ori vei vedea valurile marii,
Stralucind in soare.
Si tine minte, voi fi mereu cu tine!
Aminteste-ti de mine ori de cate ori vezi o lacrima,
Sau pajisti inca ude cu roua diminetii.
Aminteste-ti de mine ori de cate ori simti dragostea
Crescand in inima ta.
Si tine minte, voi fi mereu cu tine!
Odihneste-te in pace, Darius, ingeras scump, pana ce mamica ta te va putea tine in brate din nou.
www.angelrays.com/Cards/moon/Kisses/heaven.html" target="_blank">Camy
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
M&M spune:
Camy, !!! Somn lin ingeras mic!! Offf!!! Au trecut 2 ani...
imi pare rau ca nu am apucat saintru pe 16 , dar sa stii ca m-am gandit la Darius( si nu numai in acea zi)...
Cristina,mami de Mihaita si Mateias
BAZAR DC
Ayla21 spune:
Camy nu am stiut unde sa te (re)gasesc pe forum, asa ca am intrat aici sa ii urez
La multi ani lui Flavius Cristian!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
vias spune:
nu am mai scris de atat de mult timp aici...si nu pt ca l-as fi uitat pe Darius...nici nu as avea cum....mi-e atat de dor de el
Peste 3 zile ar fi fost ziua lui.....Sf Andrei al meu
Imi e atat de dor de el...si nu-l visez...nu stiu de ce, dar nu-l mai visez...simt ca este suparat pe mine...stiu asta...nu stiu de ce, dar stiu ca e suparat pe mine....iar eu nu mai pot de dorul lui
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Aminteste-ti de mine ori de cate ori vei vedea un rasarit de soare, Aminteste-ti de mine ori de cate ori vei vedea o stea, Aminteste-ti de mine ori de cate ori vei vedea un curcubeu, Sau o padurea in culori de toamna. Aminteste-ti de mine ori de cate ori vei vedea trandafiri, Sau pescarusi zburand pe cerul albastru Aminteste-ti de mine ori de cate ori vei vedea valurile marii, Stralucind in soare. Si tine minte, voi fi mereu cu tine! Aminteste-ti de mine ori de cate ori vezi o lacrima, Sau pajisti inca ude cu roua diminetii. Aminteste-ti de mine ori de cate ori simti dragostea Crescand in inima ta. Si tine minte, voi fi mereu cu tine! Odihneste-te in pace, Darius, ingeras scump, pana ce mamica ta te va putea tine in brate din nou. www.angelrays.com/Cards/moon/Kisses/heaven.html" target="_blank">Camy www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
Darius a murit chiar la 16:17 min
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE