Copii nostri speciali! *10*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui babette

GATA!!!!

Am revenit de la hiperbara!!!!
Am lovit masina, am stat cu sotul meu o zi, si .... am plecat la.... recuperare la..... Zalau!!!!!

Sunt franta, dar fericita!

Vlad e bine, merge de o manuta acceptabil, e relaxat, mai linistit putin, mai receptiv!
Acum, sa stiti ca minuni nu apar asa repede, dar si personalul de aici recunoaste ca e diferenta fata de cum era in septembrie.

Acum mancam recuperare pe paine!!!
In ianuarie mai mergem si pe la gura ocnitei, si in februarie, mai vedem, dl dr spunea ca e posibil sa mai incercam odata, mergem pe indicatiile pe care le considera cele mai bune pt Vlad.

Sa stiti ca nu e gluma, nici nu trebuie sa credem ca daca face hiperbara, gata, se rezolva totul!
Dar intr-adevar sunt imbunatatiri!
Binecuvantata fie clipa cand s-a hotarat terapia pt Vlad!
Si binecuvantati fie cei ce ne-au ajutat indiferent sub ce forma!
Le multumesc tuturor si ma rog de sanatatea lor.
Fetelor din constanta, dupa atatea zile impreuna, mi-e dor de voi.
Va pup pe toate, sper sa ne mai vedem!

D-le doctor Ion, mii de multumiri! Si dvs si echipei dvs!
M-am simtit pe maini bune!

Fetelor, daca vreti mai multe detall, intrati pe "http://www.medicinahiperbara.ro/"!merita!!!!!

Babette, ce faci fato???? mie mi-e dor de tine!!!!!! da, bine ai spus "binecuvantata fie clipa", iar eu spun binecuvantati sa fiti voi, ca sunteti niste oameni minunati!!!

si de voi fetelor mi-e dor? eu cu ocupatii serioase si multe zilele astea si inca mai am. dar n-am uitat de voi!!!
sa aveti un uichend fain, cu soare si multa liniste!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

cristina-ma bucur enorm ptr voi,ptr vladut,sa dea d-zeu sa va fie cu folos toata terapia asta si hiperbara si terapia de la zalau;
doamne ajuta sa fie bine,sa iti rasplateasca d-zeu tot efortul p care il faci ptr vladut si ptr fiica ta ,sa iti dea cu varf si indesat tot ce iti doresti tu,multa putere sa poti cintinua sa ii ajuti,sa treci peste tot greul si sa il vedem pe vladut mergand singurel fara ajutor,si celor care v-au ajutat sa lea d-zeu liniste si pace sufleteasca si tot ce e mai bun ca au avut grija sa faca viata unui copil mai frumoasa;

va pupic dulce pe toti,spor la terapie si la cat mai multe si cat mai bune rezultate;
va tin pumnii sa veniti acasa sanatosi si cu reusite

POZE

Mergi la inceput

kari-si noi te pupam si ne e dor de tine
mai lasa si tu treburile astea,mai vino la noi la cafea,mai spune-ne poveste,vin sarbatorile si trebuie sa le intampinam cu sufletul curat,cu mintea limpede si c ganduri bune;

week-end minunat si tie si pupici copiiilor

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

cristina va poop pe toti ...si multa bafta la recuperare, cred ca sarbatorile acestea vin cu voie buna pt voi , sa ajungeti sanatosi acasa si sa petreceti in armonie si fericire.

vera drum bun pt luni ....sa traga tare domnul Andrei ca sa faca ravagii prin casa

kari esti deosebita...nici noi nu te uitam, spor la treaba si la pregatirile pt sarbatori , pooop copiii tai.

Noi suntem bine , cel mic nu prea...a reusit sa fie fericitul castigator al unui rosu in gat si la 5 dim alergam cu el la spit ca nu prea eram sigura ce are , febra 40,a crescut in timpul noptii si a cedat la antitermic dar frica de convulsii a fost prea mare, bine ca nu are altceva si se face bine , acum e mai vesel , era ca doarme ....am gatit bradul si a pus si el doua globulete si era atat de mandru....noua ne place sa avem brad de la sf Niculaie , ne da o stare de bine

pooop pe toooata lumea

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

am gatit bradutul si noi,il puteti vedea in pozele noastre
nu mai aveam rabdare,muream mai bine zis de nerabdare sa il fac,sa pun colinde in timp ce il gatesc,e super frumos in realitate,in poze nu se vede ff bine;mie imi place sa pun cadourile de sf. nicolae sub el,ca si cele de craciu,si ma simt fff bine cu bradul in casa,imi da niste emotii si imi transmite niste stari de spirit ff bune;

Mady-pupici lui alexutu,sa se faca bine repede,sa isi reia activitatea si sa intampine sarbatorile sanatos;
merci de gandul bun

POZE

Mergi la inceput

helloooooo!
beyyyy,pe unde umblati meyy,de nu dati nici un semn de viata?
hai ca va las si un ceai de fructe si vreau sa va vad la apel,daaa?

beyyy,a venit mosul la voi?ce ati primit?sau ati gasit nuielusa in loc de cadou???
la mine a venit si mosul,am gatit si bradutul,am gatit si casa,asa ca traiesc o senzatie ff frumoasa cand vad luminitele astea prin toata casa;

va pupic pe toate,va doresc o duminica placuta si sa aveti parte de multe cadouri de mos

POZE

Mergi la inceput

La multi ani Nicoleta,sa iti traiasca copiii,sa te bucuri de ei ,sa fii iubita de toti cei dragi tie si sa iti dea d-zeu multa putere sa treci peste toate greutatile!

La multi ani tuturor celor ce isi serbeaza ziua azi de sf.Nicolae!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

La multi ani ,Nicoleta! sa ne traiesti cu numele, sa-ti de-a dumnezeu sanatate, putere, rabdare si sa fii fericita alaturi de ai tai...iti doresc o zi minunata

poop pe toata lumea ...sper ca mosul a fost darnic cu toti copiii

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikena spune:

La multi ani, Nicoleta!

Sa ai parte numai de bucurii, sanatate si noroc!
Sa fii fericita alaturi de ai tai!

Tuturor fetelor: Va urez sa aveti parte de un Mos Nicolae cat mai darnic, din toate punctele de vedere!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetele
multumesc mult pentru urari
sa dea Domnu sa fim toate sanatoase si fericite alaturi de cei dragi si copilasii nostrii speciali sa se faca bine cat mai repede posibil
pup pe toate fetele si puiutii lor
mosul anul asta e cam stramtorat....ca si salariile bugetarilor reduse

Mergi la inceput