Copii nostri speciali! *10*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa,sa va gasesc sanatoase si pe copii la fel,si sa stiti ca o sa imi fie tareee dor de voi,o sa imi lipsiti astea 5 zile;
am fugit sa il culc pe andrei ca deja e tarziu

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Nicooooo!

LA MULTI ANI! sa fi sanatoasa, voioasa, sa-ti realizezi visele, sa-ti fie copiii si sotul sanatosi!
Sa-ti dea domnul bucurii, zile fericite, si o inima buna ca acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
am reusit sa-i programez pe amandoi la spitalul militar Bucuresti la dr Carstocea.Astfel pe 28 ian 2010 la ora 16,30 suntem acolo(100 ron /copil consultatia-sper doar sa am banii pana atunci sa nu pierd programrea).

Vom vedea ce ni se va spune pentru amandoi sper sa ma lamureasca si sa ia hotararea buna pentru copii mei.

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Dodo,
va tin pumnii sa rezolvati totul cum trebuie.
Spune-mi a programat-o pe printzesa si la anestezie? Ca la copii asa mici nu pot studia ochiul fara anestezie. Nu de alta, dar sa nu te mai cheme odata! Poate ar fi bine sa verifici telefonic. Iti spun asta pt ca eu am patit-o si am mers de 2 ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui babette

Dodo,
va tin pumnii sa rezolvati totul cum trebuie.
Spune-mi a programat-o pe printzesa si la anestezie? Ca la copii asa mici nu pot studia ochiul fara anestezie. Nu de alta, dar sa nu te mai cheme odata! Poate ar fi bine sa verifici telefonic. Iti spun asta pt ca eu am patit-o si am mers de 2 ori!

I-am spus ca are 8 luni...iar asistenta n-a spus nimic decat o exclamatie care nu stiu cum sa o interpretez

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

'neata! coffe pt toooata lumea

dodo multa bafta , sa va intoarceti cu rezultate bune...pup pitici

cristina o zi buna , inca putin si acasaaaa

o zi buna tuturor

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Dodo, n-ar fi bine sa mai intrebi odata?
Nu de alta, dar sa vi cu doi copii la buc si sa-ti zica ca dl anestezist e ocupat peste masura.......
Intreaba eventual daca poate fi facuta consultatia si fara anestezie, sau daca in caz ca e nevoie de anestezie poate sa o anestezieze fara programare.
Vlad avea 2 luni cand am fost eu, si din cauza anesteziei am pierdut o luna.
E doar o idee, ma gandesc la chinul si timpul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Va citesc din umbra, demult.
Va felicit pentru taria de care dati dovada!
Sunteti mamici deosebite!

Am intrat pentru ca am un mesaj ptr babette.
Am citit ca in ianuarie ajungeti la Gura Ocnitei.
Fizioterapeuta fiului meu, cu care facem gimnastica in vacantele petrecute in Ro, lucreaza la acest centru.
Planul nostru este ca saptamana viitoare sa ajungem in Ro si evident sa reluam legatura cu dansa, asta daca eeg-ul de maine o sa ne arate ca este ok pentru Andrei sa calatorim.
Ma gandeam, daca esti si tu deacord, sa iti pun "o pila" la aceasta doamna. Asta pentru ca din nefericire, am vazut care este sistemul in spitale, in iulie am fost internati la Obregia, si este binevenita oricand o cunostinta.
Numai daca esti deacord!

Multa sanatate tuturor piticilor scumpi si dragi iar voua mamicilor, o imbratisare stransa si un buchet mare de !

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

NanaMotoc,

In primul rand, LA MULTI ANI pt puiul tau de sf Andrei!
Apoi, multumesc pt gandul bun.
Si mai apoi, este vb cumva de d-na Margareta???
Daca mergi acolo, inseamna ca esti de prin zona? Poate ne vedem o fuga?
Incerc maine un PM, acum nu garantez ca mai apuc.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo stilatele mele favorite!

ce mai faceti? cum va merge?

Dodo, succes si bafta la control, sa dea DD sa fie totul OK!

din cate imi amintesc am avut sarbatoriti pe aici si cum am lipsit de la urari, fac acum transmisia , sanatate si LA MULTI ANI, cu multe, multe impliniri si reusite! pentru IOANA, fiica Nicoletei si pentru toti Andreii si Andreele, pentru sfantul Nicolae!

la noi toate sunt bune, mos Nicolae ne-a adus niste schimbari, iar mos Cracun va aduce altele. schimbari in bine, cu planuri bune si avantajoase pentru noi. chiar daca a trebuit sa facem unele renuntari....viata merge inainte si nimik nu ne infrange!

babette, cand pleci spre casa? parca vineri. sa aveti un drum lin si fara peripetii.

andru, speram ca merge bine terapia.

pe toatefara exceptie. si mult soare chiar daca este iarna!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput