Maple-syrup babies (6) Bun venit Sophia!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata!

Mai Laura, da si mie vremea aia frumoasa cu soare ca e o mohoriciune de vreme de cateva zile. Macar de-ar ninge/ploua/bate vantul, ceva, o actiune ca ma termina.

Va multumesc ptr ca macar voi m-ati scos din ceata cu medicamentele de care ziceati;
Poate macar Sabina nu o sa fie prea sensibila in primul an de viata ptr ca am avut la Arturici si bronsite si bronsiolite, etc.

Recunosc ca eu ma panichez la febra, am fixatia mea sa nu cumva sa creasca brusc sa dea in convulsii. Aveam in casa cand erau mici nu mai stiu ce medicament ptr febre f mari, era ceva (sper sa nu zic aiurea) cu diazepam. Nu l-am folosit vreodata din fericire insa era acolo.

Multam si ptr ce ziceti de bagaj sper sa nu am de carat prea multe; oricum, inca nu ne-am apucat de nici o cumparatura, ma mai uit pe kijiji, ma mai uit pe craigs, studiez momentan. Sunt mult mai rezervata in a face achizitii fata de cum am fost la baieti;

O duminica faina si daca gasiti soare dati-mi si mie o raza va rog!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sper ca nu s-a inteles ca nu-i bine sa dam medicamente, inclusiv tylenol niciodata bebelusilor!!! :)) Stiti voi...
Am avut mari rezerve sa deschid gura, deja.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ziua!

Miss Z. a inceput sa stea singurica in patut, am facut si dus in timp ce ea era treaza! SI acum e, o aud in monitor si eu scriu, incredibil. Foarte posibil ca ar fi fost in stare si pina acum, dar eu, bazat pe experienta Atomix, nici macar n-am incercat s-o las singura :)

Ioana, bagajul ala depinde de tine, daca tu cari toata casa sau nu. Ca altfel iti trebuie pijamaua, tampoane diverse si hainele lui bb Sabina. Restul mai poti sa ceri oricind. Ah, foarte important: carte soleil. P'aia sa n-o lasi acasa. Si aparatul foto slash camera video. Vezi? De aici incepe aia cu caratul casei... :))

Ahaaaa... deja sta de 10 minute si zau ca nu-i mai place! A dormit un ceas jumate la mine in brate, am pus-o sound asleep la ea in patut si s-a trezit in trei minute. A mai stat citeva si acum ma striga :)

Pupici, sper ca toata lumea e bine!
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Here we go again ce e aia carte soleil?
Pana la urma i-am dat tylenol ca tare rau i-a fost saracutul, a plans vreo ora neconsolabil, in brate normal. Azi e mai bine, a mancat bine, a dormit un pic, acum chiuie.
E domnisoara mandruta, are si ea treburile ei
Pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello

am gasit med de fam pediatru si am mers sa inscriu baietii; 2 ore a durat insa sunt multumita ca avem acu si de-asta; aveam med de fam ptr ei dar e greu de ajuns repede, la urgente ma refer si macar aici avem fisa in clinica asta si au walk-in zilnic de la 7:30 la 8:30. Dar cred ca v-am mai zis.

Ideea e ca ma tot bat la cap sa le fac un nustiuce booster cum zic ei si nu vreau si in plus avem se pare de facut vaccinul ptr meningita; l-ati facut?

Si ne mai trebe talonete in ghete ca avem platfus.

In rest, la inaltime suntem in "grafic", la kg suntem slabi bine. Cand a auzit Yann, face: dar ce, doar nu trebe sa fim grasi!

Ca sa le dam vitamine si cam asta.

Simonna, multam fain pentru informatii, o sa il mai intreb pe dr sapt viitoare cand merg la el.
Deci pot sa sper si eu la o domnisoara mai indepenenta? Ca baietii mei nici acu la 6 ani nu se dezleaga decat cu greu de mine. Sa va zic ca in prima sapt la scoala ii lasam plangand...? La fel si asta vara in camp de jour....

Laura, cardul soleil e cardul maladie deci cardu de sanatate. Ce bine ca sunteti mai bine.

Sa aveti o zi faina maine

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

mQQm iti dau dreptate cu tylenol
eu nu am mai fost cu fetele la medicul de familie al lor (pediatru) de la ultimul vaccin la 18 luni, iar cu T. chiar ca nu-mi aduc aminte, sa tot fie 4-5 ani
ne 'pregatim' sa ne inscriem la gradinita - mi-am notat in calendar acasa, si m-am pus 'out of office' la servici pentru ziua aia

as face eu capitol nou dar nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Am facut eu subiectul nou. M-am gandit ca poate de asta nu mai scrie nimeni pe aici...

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput