Maple-syrup babies (6) Bun venit Sophia!
Raspunsuri - Pagina 15
mamaana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simonna Unde-i fac poze de pasaport la Mindra Mea - mindra e de mine - mindra sint de ea? Costco? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985 |
mai bine suna intai la costco si intreaba-i daca fac poze la copii atat de mici, ca la asta de langa mine nu fac de exemplu
Denisam spune:
LA MULTZI ANI CU SANATATE!
Simona- poze faine la bebei, la Sears, si au si tarif normal-the best la BLACK's.
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
Diana2007 spune:
Simonna, eu le-am facut la Magenta in Fairview ca tot acolo era si biroul de pasapoarte. Au fost 20 de dolari (cred ca gasesti si mai ieftin). Au si Sears acolo, tu unde depui actele ?
Sonia e chiar bolnava si are ghici, bronchiolitis
ca nu stiu care e echivalentul in romana, stiu ca exista si bronsita si bronsiolita.
E a cincea zi de boala si parca nu-i mai trece, azi am fost cu ea la medic si mi-a confirmat diagnosticul.
Din urlet a dat-o in vomitat, dupa ce mananca tuseste de doua ori si da laptele in valuri afara, cu sau fara muci. Nasol e ca nasul e curat si n-am cum sa ii scot mizeria aia. Tot ce pot sa fac e sa-i pun ser fiziologic care sa mai dizolve secretiile, i-am ridicat un pic salteaua de la pat, merge umidifactorul non stop la ea in camera, si i-am pus ieri si doua supozitoare din alea cu eucalipt si mi s-a parut ca au ajutat-o sa nu se mai inece asa.
Noaptea doarme in continuare bine, spre dimineata se trezeste tusind, ii mai pompez niste ser si mai doarme pana dimineata, dar programul e tot acelasi, la cel tarziu 8 suntem toti sculati.
Doctorul a zis ca n-am ce sa-i fac mai mult, ca e infectie virala, sa o urmaresc, daca face febra mare sa ma duc din nou la clinica (pana acum a fost tot subfebrila, 38 maxim), la fel daca se sufoca (asa m-au speriat si la Victor, ca asa mici se pot sufoca usor si trebuie ventilati, am dormit vreo doua nopti cu el in brate de frica, la Sonia nu a fost cazul).
Bineinteles ca am luat-o si eu, nu asa de rau dar nu mi-e bine.
Pe curand,
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
Llaura spune:
Diana, nubun ca e bolnava domnisoara, trece 
Din experienta de nas infundat luni de zile pot sa zic ca mai bune sunt spray-urile alea saline mist, umidifica mai bine si pe suprafata mai mare, dar daca nasucul e de fapt curat nu cred ca ajute la mare lucru.
Asta este bumbo chair, poate asa e, o fi prea mic, nu l-am mai pus. Mi l-a dat o prietena (si am sa il dau si eu la randul meu), ea zicea ca foarte mult l-a folosit si intr-adevar si mie mi se pare ca va fi util si handy. Pe de alta parte este aberant de scump vreo $60 si e un scaunel mic de plastic, imi inspira exact scaunele alea de plastic colorate cum erau pe la terase pe vremuri.
Simonna, da' pt ce ii trebuie mandrutii pasaport? merge in sud cumva? am sugerat si eu o saptamana de caldura si barbatu-meu cica nu, daca ne fura copilul.
Nu am miscat absolut nimic cu certficatul de nastere romanesc. Promit sa ma apuc. De luni, ca studentul, ca tare sunt scurte zilele astea.
Pupam!
Magdone spune:
La multi ani pe 2010!! Un An nou cu sanatate si multe impliniri!
Au trecut si sarbatorile astea ca si cum nu ar fi fost, prea repede parca.
Diana, uuf ce nasol ca bolnavioara Sonia, multa sanatate! o sa-i treaca.
Din pacate si noi avem o problema, deocamdata nu m-am lamurit exact daca asta este, se pare ca Olivia a facut intoleranta la lactoza
. Asa mi se pare de ciudat, ca a baut lapte pana acum si asa dintr-o data nu mai poate sa bea. Ce mi-am dat eu seama e ca s-a declansat imediat ce eu nu am mai avut lapte si am intarcat-o si i-am dat numai lapte de vaca. Cam la o luna asa a inceput sa faca KK moale si de atunci tot asa o tine. Ne-am lamurit in momentul in care am tinut-o pe regim fara lapte, dar cu branza, iaurt si n-a mai facut asa, deci se pare ca asta e... Am fost si la doctor si ce ne-a spus e sa mai experimentam si cu altfel de lapte, sa fierbem laptele si sa vedem.
daca cineva are experienta cu asa ceva poate imi da si mie vreun sfat.
Pucku, cum mai esti?
Va pup!
Magda, cu Razvan
(6 ani) si Olivia
(1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Denisam spune:
Diana-sanatate la micuta!
Magda-eu ce pot sa iti spun legat de lapte(soya, rice- no value in them-adica valoare nutrittiva nasoala,decat din astea, mai bine lipsa)este ca desi Alex tolereaza pe cel de vaca,el are mari probleme cu sinusurile si laptele de vaca face numai rau,asa c aeu il tin pe formula in continuare, ca e super OK cu Enfagrow de 18+,plus ca are toate vitaminele importante.Tinem pumnii sa rezovlati cu bine-mi se pare mult prea devreme ca inainte de 3,5 ani sa ii scoti laptele din alimentatie,chiar dc compensati cu iaurturi si brinza.
Magdone spune:
Denisa, da stiu si de asta sunt si asa de suparata, ca nici mie laptele asta de soia nu mi se pare cine stie ce, de orez n-am incercat. Cred ca o sa incerc si cu formula sa vedem. Mi-a mai zis dr de nu stiu ce lapte tot asa fara lactoza, care are nu stiu cum proteinele descompuse si e mai usor de digerat, dar tot la raionul de bebei il gasesc. O sa incerc de toate. Merci 
Magda, cu Razvan
(6 ani) si Olivia
(1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Denisam spune:
Magda-Uite un alt subiect unde poti afla ceva info:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146830&whichpage=2
Diana2007 spune:
Multumim pt urarile de sanatate, suntem deja mai bine 
Magdone, nu stiu daca am inteles bine, dar daca are intoleranta la lactoza de ce nu ii dati lapte de vaca lactose free ? Ala nu e nici de soya nici de rice, doar ca are scoasa lactoza. Bafta ! si tine-ne la curent, avem mereu ceva de invatat.
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
Magdone spune:
Denisa, merci o sa ma uit.
Diana, da i-am dat si de ala, dar tot mi s-a parut ca are asa o reactie, inca suntem in faza de urmarire, sa vedem cat si ce ii prieste.
pupici
Magda, cu Razvan
(6 ani) si Olivia
(1 an)
_