Maple-syrup babies (6) Bun venit Sophia!
Raspunsuri - Pagina 13
maya.maya spune:
Mini-me
felicitari pentru bebe Alex!
Sa va traiasca si sa va bucurati de el sanatosi!
Simonna , am trecut si noi printr-o perioada cu facut kk la 3-4 zile.
Daca o alaptezi pe Catrinel sa sti ca poti sa rezolvi cu alimentatia ta. Incearca sa mananci mai multe fibre. La mine daca Lukas nu a facut de 2 zile mananc prune. Si mergeee.....garantat 100% ca in urmatoarea ora o comite! Incearca poate tine si la tine!
Gazele sunt din aceasta problema sau pot fi colicii mai ales ca spui ca pe Catrinel o apuca seara. Incerca cu Gripe wather este pentru probleme digestive, colici, etc. O face sa ragaie si se linisteste imediat,
Astazi am profitat si am magazinat pentru cadouri de Craciun.Bai frate dar erea la lumeee....Am fost in ToysRus. De parca nu mai lucreaza nimeni sunt toti in concediu!!!!
De maine Alexa are vacanta si nu mai avam cand.Pentru ca este primul Craciun a lui Lukas(cu toate ca el nu realizeaza) i-am luat o multime de jucariore printre care si un jumper .Debea astept sa il dau sa se joace el acolo in lumea lui..!
Pupici !
Diana2007 spune:
Bine ai venit Alex de minime ! Sa fii sanatos, sa cresti mare si fericit !
Simonna,
multumesc pentru complimente dar daca ai vedea ce e la mine acasa ti-ar mai scadea admiratia. De-aia prefer sa ies cu ei ca imi vine sa-mi iau campii cand vad cate sunt de facut iar eu ca Alba Zapada cu piticii dupa mine
.
Cu cerceii, eu am studiat indelung problema in sensul ca mi se parea tare aiurea sa imi las copila pe mana unei fetiscane intr-un magazin din ala din mall (nu stiu exact cum se cheama, caut si iti zic daca vrei, este si in Carrefour Laval si la Fairview), acolo sa se duca domnisoara mea cand o avea buletin si o vrea sa-si faca gauri (cine stie pe unde) din proprie initiativa.
Si am aflat ca este un doctor in West Island care face asa ceva, il cheama Dr Katz si este la clinica Tiny Tots, uite aici site-ul http://www.tinytots.ca/ Eu credeam ca trebuie cu programare, l-am trimis pe Seb acolo sambata de dimineata si m-a sunat ca sa mergem pana in ora 12 ca e doctorul acolo si i le face pe loc. Si asa a fost, am intrat imediat, tac-pac avea fata cercei cat ai zice peste.
Despre vaccine, dr a zis sa il aiba pe ala de la 2 luni ca ala include tetanosul, deci ne-am incadrat.
A, cerceii ii are el ca sunt speciali (o impusca cu tot cu cercei) tu alegi culoarea la pietricica (sunt din aia cu surub), eu am ales cea care corespunde lunii in care s-a nascut, albastra.
Toata afacerea a costat 20$, si Dr i-a zis lui Sebastian ca asta e costul cerceilor, cum zicea mamaana, cica la primele patru fete pusul cerceilor e gratis
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
Diana2007 spune:
mqqm, merci de update cu sling-ul dar nu cred ca o sa apuc sa mai cumpar ceva sa o car pe mine.
Am fost azi sa o cantaresc la CLSC ca tocmai ce a implinit trei luni si are fata 7.600 kg
Nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma intristez, cand s-a nascut si am vazut-o asa longilina eram fericita ca o sa am si eu o fetita delicata, dar acum cand abia o vezi de obraji si cand ii fac masaj seara zici ca framant la cozonac, ma gandesc ca o sa aiba aceeasi constitutie ca si mine, inalta si solida si o sa aiba scris pe frunte toata viata "Traiesc deci ma abtin"
(asta legat de kg).
Dar apoi ma gandesc ca uite a crescut asa din mine, si cat m-au chinuit durerile alea doua luni, trebuie sa ma bucur ca e sanatoasa, ca mananca si doarme bine (ca de-aia e grasa !).
Oricum acum astept colacul swimava ca si ala e bun pana la 11 kg am citit, sper sa apuce sa-l foloseasca sa mai dea jos din suncute. (din ianuarie mergem la cursuri de balaceala in piscina, este singura miscare pe care o face fara sa se plictiseasca repede).
Noi cu jucariile nu prea interactionam, preferatul este caruselul de la pat, si cand o alaptez la ea in camera intoarce capul de la san sa vada nu cumva i-a disparut caruselul
, apoi e innebunita sa se vada in oglinda si isi suge manutele de zor (acum s-a mai perfectionat dar la inceput isi ducea pumnul in ochi si apoi il tragea in gurita).
Simonna, stiu ce zici cu trezitul din cauza de maini agitate, dar asta de la Victor, pana la vreo luna jumate l-am tinut "sarmaluta" dar apoi nu am gasit nici o solutie in afara de pusul pe burta. Si acum doarme tot asa, dar eu am trait cu o spaima teribila pana a facut el un an din cauza de SIDS.
Si daca zici ca scoate si multe puf-uri, dormitul pe burta o ajuta sa le elimine mai usor si, ce e mai important sa nu se trezeasca de tot.
La noi problema mare e ca Sonia vomita, eu am renuntat deja la bavetica, dupa ce suge aduc un servet. Si da afara numai lapte din ala branzit. Cum nu sunt si alte probleme asociate, asistenta a zis ca nu e de urmarit, asa ca spal in continuare tone de rufe.
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
Magdone spune:
Minime, sa va traiasca micul Alex si sa creasca sanatos si norocos!!
apropo de cercei, sa stiti ca eu nici in ziua de azi n-am rezolvat chestia asta la Olivia si are 1 an jumate, n-am ajuns in mall deloc pentru treaba asta. E bine Diana ca voi ati gasit un doctor, nu stiu daca o fi si pe aici.
mQQm, cu sanatatea chiar am avut o problema, ca tot ma dadeam mare si tare ca n-am nimic
mi-a iesit zaharul in sange prea mare, m-au chemat astia sa-mi refaca analiza si dupa asta vad ca nu m-au mai sunat, cred ca a iesit bine de data asta, eu am inceput iar sa bag dulciuri
ca nu ma pot abtine. Oricum le-am mai rarit dar tot...
Eu baie in cada le-am facut dupa ce au inceput sa stea cat de cat in fundulet, aproape de 6 luni, ca tot asa nu mai incapeau in cadita, cateodata mai stateam si eu cu ei, altadata singuri si a fost OK. Jucarii multe pe langa ei si gata.
va pup ca nu mai pot sta, diseara ma duc la party la firma, iuhuuu, mai ies si eu din rutina. Din pacate sapt viitoare lucrez asa ca mai intru eu in vreo zi.
pupici
Magda, cu Razvan
(6 ani) si Olivia
(1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Llaura spune:
Dragele mele, voi pe unde va tineti puii? noi in playpen nu stam (nu vede ce se intampla ma gandesc eu), in bumbo din ala inca nu poate sa stea, in leganut 5 min maxim si nici n-as vrea mai mult. Pe scurt fecioru-meu sta numai in brate sau se joaca pe masa pe o paturica. Noroc ca e mama la mine altfel nici la toilet nu m-as putea duce.
Aia cu datul din mana am avut-o si noi dar a trecut de la sine de vreo luna sa zic, cand il trezea din somn pur si simplu il infasam intr-un prosop. La asta micu cred ca era din cauza nasului f infundat, nu putea respira bine si asta il agita, dr a zis ca nasutul va creste si situatia se va ameliora, a avut dreptate, copilul nu mai fornaie nu mai sforaie si nici mist nu ii mai pun desi in casa e si mai uscat decat acum o luna si ceva.
Va multumi ca sunteti alaturi de noi in pierderea vacii; o sa ma duc la un winners mai pi shientru ca in ma-a-la n-au nimic. Vaca e hand-me-down de la fetita unei prietene, vaca europeana.
Trebuie s-o tai, pauza a fost deja prea lunga
Pupam 
Diana2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Llaura Dragele mele, voi pe unde va tineti puii? noi in playpen nu stam (nu vede ce se intampla ma gandesc eu), in bumbo din ala inca nu poate sa stea, in leganut 5 min maxim si nici n-as vrea mai mult. Pe scurt fecioru-meu sta numai in brate sau se joaca pe masa pe o paturica. Noroc ca e mama la mine altfel nici la toilet nu m-as putea duce. Pupam ![]() |
Pai ideea la noi este sa fie cat mai variat, bine, ca e mult mai rabdatoare decat frati-su e adevarat. Sta in patut la ea, la mine, la Victor (si asta cu schimbatul patului e o schimbare, nu ? culorile la cearseafuri diferite, atractii diferite in camere), jos la parter o pun in bouncer, am pus-o deja si in scaunul de masa ca e din ala care se inclina spatarul pana aproape de orizontala deci e safe. In paypen nu am prea pus-o dar si ea se cam plictiseste ca nu are view, e drept.
A, si o iau si la baie cu mine, nu ca ar plange ca as lasa-o singura dar am nevoie eu de companie

Si daca poti, incearca wrap-ul sau sling-ul, ca sa ai mainile libere sa mai faci cate ceva.Daca o fi genul de explorator ca Victor ce trebuia intr-una intretinut, nu ai alta varianta. Stai sa vezi cand o lua-o la picior prin toate colturile casei !
Pucku spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Magdone apropo de cercei, sa stiti ca eu nici in ziua de azi n-am rezolvat chestia asta la Olivia si are 1 an jumate, n-am ajuns in mall deloc pentru treaba asta. E bine Diana ca voi ati gasit un doctor, nu stiu daca o fi si pe aici. Mini Me felicitari pt bb Alex fetele sunt urmatoarea....uf |
sunt
eu i-am pus eu lui Steph la pediatrul ei, era la bloor cu jane parca...stai sa caut harta metroului...da e bine, intreaba la pediatru
daca au, davca nu caut eu numele pediatrului lui Steph si-tzi zic...era un polonez haios
pupici la pitici
Corina ,
Stephanie + duggy Totolino prostolino "Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Pucku spune:
mey unde mi-e mesajul ca scrisesem o tona......

scurt
Mini Me felicitari pt BB
and i'm the next one

Corina ,
Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Llaura spune:
Diana, multumesc, uite asa am aflat si eu ca high chairs alea de masa se lasa si pe spate...pana acum nici nu m-am uitat sa cumpar, crezand ca sunt fixe mi s-a parut prea devreme. Am sa caut daca zici ca se lasa, ca am si eu un pitic cu masa zilnica in familie, asa ca bebe sta cu noi la masa, fie in brate la mine fie la ta-su (adica tot cu randul mancam
)
Go Pucku go!

OlgaTarziu spune:
Sa aveti parte de un Craciun fericit iar lumina acestor sarbatori magice sa va lumineze sufletele si sa va aduca pace in inimi si case!

Pucku nastere usoara.