Mamici de fulgusori (147) - Felicitari many_bani!
Raspunsuri - Pagina 18
ionelamaria spune:
fetelor,noapte buna
Bafta multa Camy... sa fiti sanatosi si tu si bebe si tati de Flaviusica, sa vii repede acasa tinandu-ti comoara in brate... si sa ne povestesti cat mai curand cum e viata de mamica de bebe sanatos mancacios si energic

35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
vias spune:
Dragele mele, drage,
azi am intrat de atat de multe ori pe forum si am citit, am atatea sa va spun , cuvinte frumoase, cu urari calde si din suflet...parca e pacat sa le astern aici, par atat de frumoase la mine in suflet...
Dar vreau sa va spun ca sunteti extraordinare, ca momentele astea unice ne-au apropiat pe toate una de cealalta desi eu am fost mai " Toma necredinciosul"...dar imi place asa si ma bucur ca suntem abia la inceput, asta inseamna ca ca va fi si mai bine de aici inainte.
Toate sunteti deosebite, toate sunteti sau veti fi foarte curand mamici exemplare.
Va doresc la toate nasteri usoare in continuare, copilasi sanatosi, sa va puteti bucura de ei toata viata.
Va spun ca tot ce-mi doresc pentru mine si copilasul meu, va doresc din inima si voua...
Va imbratisez pe toate, nu cred ca mai intru pana dimineata..acum sa vedem cum vom putea sa dormim la noapte
...daca o sa pot..., inca mai am multe de facut dar parca nu mai am chef...la Tg Mures a inceput sa ninga, am vb cu colega de la odiseea lui darius, a ajuns acolo deja...
Fetelor, incepem un alt drum, sper ca de data asta drumul sa fie frumos si fericit, alaturi de fiintele atat de dragi mie, Copilasul si Cristi.
Va pup, va imbratisez strans, sper sa ies cu bine din operatie (nu mai aveti cum sa vedeti morcovul ca e inauntru bine de tot )sa-l aud pe bebe tipand si repede-repede sa ajungem acasa.
Cu bine!
Cami
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
38+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
CU VOIA LUI DUMNEZEU, MAINE VOI FI MAMICA DE COPILAS SANATOS

POZE
DianeAli spune:
noapte buna ionelamaria! ![]()
merg si eu la somnic
!
multa putere si credinta dragelor Camy si Miramar!

si maine sa facem chef din nou cu inca doi fulgusori!

33+
Lorin Edward
krelia spune:
cu DUMNEZEU inainte!
CAMY! 
MIRAMAR 
am plecat la somnel, fetele!....
toate fetele....sa visati frumos!
krelia
37+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
laurairina13 spune:
Camy

, pup mamica curajoasa, si abia asteptam vesti bune maine de la tine!!!!!!! Sa ne spui cat de frumos si sanatos e Flaviusica, da?![]()
Si pe Miramar
, sper ca a decurs bine cezariana, ca parca am inteles ca la 8 in seara asta, nu? 

HAI CAMY!
HAI MIRAMAR!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
38+
AMR 2 saptamani !!
poze
BoboMom spune:
Am fost la doctor. E totul ok. A zis ca sunt cam 1 cm dilatata, dar nu inseamna mare lucru, adica as putea sta asa si doua saptamani. Mai mergem joia viitoare la cabinet si dup-aia luni, pe 9, la spital sa ma induca (asta daca nu se intampla nimic pana atunci, fireste). Avem deja programarea pt 9 nov la ora 8.
Nu am apucat sa citesc din urma...
Pupici!
Laura
38+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
simina_kin spune:
Buna seara fetele
Bun venit noilor fulgusori

Miramar si Camy
sa aveti nastere usoara,bebei grasuni si sanatosi , iar voi sa va recuperati rapid, sa va feresca DD de dureri.
Eu m-am apucat sa citesc ce ati scris voi cand nasteam eu 

, am ramas impresionata, am si
nitel, nu ma asteptam sa gasesc atatea mesaje la adresa mea, atatea griji pt mine si Maya, atatea incurajari
.Sunteti nemaipomenite

.As vrea sa pot sta si eu ziua sa fac galerie, da n-am timp.Ieri si azi am umblat sa-mi depun dosarele...am terminat
.
Revenind la ce citesc eu acum, am gasit un mesaj
scris de Lylyana.ion -"poate Simina nu a fost cuminte
, si si-a facut de cap
"-(ca raspuns la mesajul lui Stefy-ce mi-o fi declansat nasterea), si as vrea sa-i raspund fetii, sa nu ramana curioasa![]()
:
"nu...nu facusem nimic , de vreo saptamana
", iar acum regret
, ca deja sunt niste saptamani adunate si inca mai am de asteptat![]()

Nu stiu daca este posibil sa vina "rusii" la 3 sapt de la nastere, da eu de 2 zile asta cred ca am.
Fata a inceput sa se simta mai bine, cred ca Infacolul isi face efectul
, nu mai plange noaptea, am scapat si de afta , asta dupa ce i-am luat glicerina cu stamicin...(simpla, era apa de ploaie) si-am curatat-o cu fasa sterila pusa pe deget.Acum mai avem putini mucei,da scapam noi si de ei.
poze noi pe contul comun sau pe bebelusul de la semnatura
Va pup
Stefy...poate te prind "online"
![]()

fericita
Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Ieri si azi am umblat sa-mi depun dosarele...am terminat .poze noi pe contul comun sau pe [b]bebelusul de la semnatura ![]() Va pup ![]() |
hihi, uite cine e in vizita la noi
Si am vazut ca ai slabit enorm, se vede si la fata, acu nu stiu sa iti zic daca e de bine
Spui ca ai umblat sa depui dosare, ce dosare????? Actele pt CIC de 2 ani? astea nu se depun imediat dupa cele 42 de zile de postnatal???

Laura,
38+
AMR 2 saptamani !!
poze
simina_kin spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
hihi, uite cine e in vizita la noi Si am vazut ca ai slabit enorm, se vede si la fata, acu nu stiu sa iti zic daca e de bine Spui ca ai umblat sa depui dosare, ce dosare????? Actele pt CIC de 2 ani? astea nu se depun imediat dupa cele 42 de zile de postnatal??? ![]() Laura, 38+ AMR 2 saptamani !! poze |

Da am slabit mult, am mai putine kg decat innainte de sarcia, dar de vreo 4 zile mi-a revenit pofta de mancare,asa ca o sa ma igras iar
Dosarele..sunt 3 acum: trusou, alocatie, prima de nastere
Ala pt CIC al depun sapt viitoare , ca trebuie sa ma duc la ambele locuri de munca sa-mi completeze tipizatele.
M a gandeam cu groaza in maternitate ca o sa am de alergat pt dosare, da am rezolvat intr-o ora totul

Daca aveti nelamuriri puteti sa ma intrebati
fericita
Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
dienutze spune:
Sim, daca ai timp spune-ne de dosaroaie!
Ce trebuie sa contina si pe unde le depui.
Caci sunt info proaspete.
Si in ce termen se depun?
Multumim noi toate 
35+ cu
Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani
sa fim sanatosi!