Mamici de fulgusori (147) - Felicitari many_bani!
Raspunsuri - Pagina 17
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Stiti si voi vorba aia... "barbatu' il baga, barbatu' il scoate"... |
tare asta

rgagapie, hai, curaj..... conteaza ca se face nunta.... voi 2 si bebe sunteti importanti... tot restul lumii poate lipsi
ramonika, da tu cand trebuia sa mergi la medic? ca eu am 1 singur neuron care s-a atrofiat.... cum spuneam si intr-o postare anterioara... ce vesti ai?
35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
Io m-am furat singura la semnatura cu cateva ore.... e grav?![]()

35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
rgagapie spune:
| citat din mesajul lui Ramonika rgagapie - lasa ca o sa treaca toate problemele, si cand te vei vedea cu printesa in brate vei fi cea mai fericita. ![]() |
Sper doar k p atunci sa fim tot in aceasi formatie si poate chiar sa facem si
.Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+36
Maya PaulaAMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!
My_Lady0091 spune:
LUMI,MA BUCUR...CA ESTI ASA SUSTINATOARE INRAITA![]()
.TE POOOOOOP!!!
ANDRUTZA...LA FEL....GOOO...GIRL!!!

FETELOR SI EU SUNT O FIRCOASA.NU AM STAT DECAT ODATA IN SPITAL SI ASTA PENTRU CA AM AVUT INTOXICATIE CU CIUPERCI
.ACUM CE SA ZIC...SPER SA NU MA RUP PREA TARE SA MA COASE ASTIA PE MASA DE OPERATIE...MAI RAMANE SA MERG LA CARDIOLOG, CA AM PROBLMEME CEVA TAHICARDIE PAROXISTICA...
PENTRU CELE CARE SUNT LA SPITAL.....

alina
35 saptamani
marie rebecca ayanna
andrutza spune:
Mi-a nascut o vecina ieri, subtirica rau... o fetita de 3,850 si 54 cm nascuta natural, fara epidurala. La fel am nascut si eu acum 5 ani, dar eu sunt mai mare in bazin. Deci se poate !!!! Mult curaj !!!
Alinuta, eu ti-am mai spus, ii spui medicului tau ca vrei sa incerci mai intai nasterea declansata. Daca e depasit termenul, cum a fost la mine la prima nastere, e foarte posibil sa mearga declansarea, are tot timpul sa-ti puna si epidurala, daca vrei, astfel incat sa nu te chinui, si daca nu merge si nu te dilati suficient, abia atunci poate lua in considerare cezariana. Asa sunt unii medici, e mult mai simplu sa taie... Medicul meu, din fericire, e contra cezariana, insista mult pe nastere naturala, de-aia vrea sa-mi declanseze la 39 de saptamani (vroia de la 38, acum 2 zile, dar e inca colul inchis si nu prea merge), sa nu creasca bebe prea mare si sa ajungem la cezariana. Multa bafta maine, sa iasa cum vrei tu !!!
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si
38+ Daniel Stefan
DORIS_71 spune:
toate mamicile si toti BB care au venit intre timp de cand nu am mai intrat, din pacate nu m-am simtit prea bine nici eu, dar tot raul spre bine. Si acum cu galeria: 

HAI MIRAMAR 

HAI CAMY 

Doris
36+
Matteo ......
poze
AMR 4SAPTAMANI
dankutza spune:
citat din mesajul lui dienutze Am sutiene de alaptat, lapte sa fie pt puiuta si puiuta papacioasa! ![]() De la nbb am gasit, nr 100! Foaarteee comodee, urate cu spume, ca toate de alaptat, cred ca e model universal, foarte ieftine: 27 de lei! |
Dienutze de unde ai luat sutienul? Mai aveau? Eu mi-am luat 2 dar imi sunt deja mici si nici nu am inceput sa produc laptic.

32+ moi si
Cezara MariaAMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui DORIS_71 toate mamicile si toti BB care au venit intre timp de cand nu am mai intrat, din pacate nu m-am simtit prea bine nici eu, dar tot raul spre bine. Si acum cu galeria: ![]() ![]() HAI MIRAMAR ![]() ![]() ![]() ![]() HAI CAMY ![]() ![]() ![]() Doris 36+ Matteo ......![]() poze AMR 4SAPTAMANI |
Sper ca esti mult mai bine acum...bun revenit

35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
dienutze spune:
Dienutze de unde ai luat sutienul? Mai aveau? Eu mi-am luat 2 dar imi sunt deja mici si nici nu am inceput sa produc laptic. ![]() 32+ moi si Cezara MariaAMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom. |
De la magazinul titan etaj 2.
Acolo sunt gen tarabe, cam ca la bucur obor, nu fusesem inainte, dar am citit tot pe forumuri ca sunt lucrusoare de gravi si de copii.
Mai aveau sutiene de alaptat.
Si eu am luat sa fie un pic lejer. Acum port 95 E si imi e bun. Acel 100 e lejer putin la cupa, dar nu rau.
Sper sa gasesti daca ai drum incolo.

35+ cu
Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani
sa fim sanatosi!

Am sutiene de alaptat, lapte sa fie pt puiuta si puiuta papacioasa!