Nu sunt prea mandra de titlul ales dar poate asa atrag mai multi useri,
.
Am o mobila veche care are nevoie de retusuri la zona unde se incuia,nici nu stiu cum sa explic,
.
Daca ati vazut in magazinele de profil "aplicatii",usor retro,discrete, pt. zona unde se incuiau dulapurile poate imi spuneti si mie ca sa nu caut tot Bucurestiul,
.
Te referi la broasca de la usi, nu-i asa? In orice caz, accesorii pentru mobila gasesti atat la marile magazine tip DYI (Praktiker, Bricostore etc.), cat si la magazine mai mici de specialitate (e unul, de ex, chiar vis-a-vis de Hala Traian, langa piata, intr-o casa veche darapanata, dar poti gasi si altele dand o cautare pe net.)
Problema este ca oferta e destul de limitata la feroneria antichizata, ca banuiesc ca asa ceva ti-ar trebui tie. Se gasesc acum mai ales chestii d-astea moderniste inoxo-aluminice, probabil o sa cauti destul ca sa gasesti ceva potrivit (spun asta din proprie experienta).
Bafta la cumparaturi!
Bedrosmart
Dintre magazinele mari, Mr. Bricolage e cel mai potrivit, are o multime de chestii faine. Cand am avut nevoie de ceva mai deosebit, acolo am mai gasit.
http://www.dropshots.com/dochia