Nu sunt prea mandra de titlul ales dar poate asa atrag mai multi useri,.
Am o mobila veche care are nevoie de retusuri la zona unde se incuia,nici nu stiu cum sa explic,.
Daca ati vazut in magazinele de profil "aplicatii",usor retro,discrete, pt. zona unde se incuiau dulapurile poate imi spuneti si mie ca sa nu caut tot Bucurestiul,.
Te referi la broasca de la usi, nu-i asa? In orice caz, accesorii pentru mobila gasesti atat la marile magazine tip DYI (Praktiker, Bricostore etc.), cat si la magazine mai mici de specialitate (e unul, de ex, chiar vis-a-vis de Hala Traian, langa piata, intr-o casa veche darapanata, dar poti gasi si altele dand o cautare pe net.)
Problema este ca oferta e destul de limitata la feroneria antichizata, ca banuiesc ca asa ceva ti-ar trebui tie. Se gasesc acum mai ales chestii d-astea moderniste inoxo-aluminice, probabil o sa cauti destul ca sa gasesti ceva potrivit (spun asta din proprie experienta).
Bafta la cumparaturi!
Bedrosmart
Dintre magazinele mari, Mr. Bricolage e cel mai potrivit, are o multime de chestii faine. Cand am avut nevoie de ceva mai deosebit, acolo am mai gasit.
http://www.dropshots.com/dochia