Locul fetelor Nou-Venite (40)
Raspunsuri - Pagina 12
babiela spune:
aseara am facut prajitura cu mere, ms duc sa mananc dar sunt cu ochii pe voi 
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
babiela spune:
mi-am colorat numele 
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
trutzi spune:
lia,babiela, jesia Multumesc
Si eu va doresc multi, multi ani impreuna cu sotii vostrii si Doamne ajuta
la toate sa fim cat mai curand 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui babiela mi-am colorat numele ![]() -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
Eu folosesc mozilla si nu se vede

Dragaica spune:
Trutzi 

si tot inainte "vrednici pioneri"
Noi am implinit abia 4 anisori dar va prindem din urma incetisor, "batraneste leganat" vorba Sofiei Vicoveanu.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Dragaica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui babiela![]() ![]() sper sa-l placi apoi pe el cu sanii lasati
-------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
Pai am sa-l pun sa poarte sutiene cu "push up"

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
jesia spune:
| citat din mesajul lui trutzi lia,babiela, jesia Multumesc Si eu va doresc multi, multi ani impreuna cu sotii vostrii si Doamne ajuta la toate sa fim cat mai curand ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Doamne ajuta

Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Trutzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si tot inainte "vrednici pioneri"Noi am implinit abia 4 anisori dar va prindem din urma incetisor, "batraneste leganat" vorba Sofiei Vicoveanu. http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
Multumesc
Multi inainte si voua! 
alysa26 spune:
mey dar sunteti totale.....
ce rau imi pare ca nu pot si eu vb cu voi de dimi la voi..
lori hai ca bagam pe toti in priza...pana si de aici sin state lumea se gandeste la voi..hai sa fie bb!!!!!!te puuup
lia nu fi suparici...las ca luna asta am hotarat ca ne tragem toate la odiseea nostra...
trutzi esti de accord nu??? noi suntem hotarate ca luna asta sa ne facem odiseea. asa ca bagati...hihi..noi am inceput deja...azi e Z10
apopos la multi ai inainte trutzi si noi avem 9 ani jumate impreuna..in 2010 in vara avem 10 ani..in schimb am 6 ani jumate de la casatorie!!!se zice ca primii 7 sunt mai grei..na iaca ca am trecut apoape tot greul!!
mvb esti mortala cu documentarul cu lactatia tatalui...nici eu nu am auzit asa ceva!!!
mai fetele..ce imi sunteti de dragi si ma simt bine cu voi..
trutzi spune:
Multumesc alysa Va doresc si voua multi multi ani inainte!
Eu cred ca in ianuarie ma mut la odisee. Sau cel putin sper