Locul fetelor Nou-Venite (40)
Raspunsuri - Pagina 10
Lia73 spune:
Sarcina falsa este un fenomen psihic.
Cand o femeie isi doreste foarte mult un copil, poate provoca printr-o forta mentala extrem de mare, un proces inconstient de determinare a naturii, pana in punctul de a se simti cu adevarat insarcinata.
Aceasta parcurge toate simptomele comparabile cu cele ale unei adevarate sarcini: incetarea menstruatiei, greturi, sani durerosi, stari de voma, luare in greutate, cresterea abdomenului etc.

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
mvb spune:

fain de tot......eu ma simt in luna a 9-a![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 Sarcina falsa este un fenomen psihic. Cand o femeie isi doreste foarte mult un copil, poate provoca printr-o forta mentala extrem de mare, un proces inconstient de determinare a naturii, pana in punctul de a se simti cu adevarat insarcinata. Aceasta parcurge toate simptomele comparabile cu cele ale unei adevarate sarcini: incetarea menstruatiei, greturi, sani durerosi, stari de voma, luare in greutate, cresterea abdomenului etc. ![]() ![]() Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Chestia asta imi aduce aminte de un documentar vazut pe Dicovery in care un tata ramas singur sa ingrijeasca proriul bebelus, subconstientul patern l-a facut sa isi provoace lactatia...ii curgeau din balcoane lapte
....era vorba de picaturi, dar era LAPTE de tata
......nu glumesc deloc, chiar a fost un asemenea documentar......parol!.....deci se poate ORICE!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui mvb Chestia asta imi aduce aminte de un documentar vazut pe Dicovery in care un tata ramas singur sa ingrijeasca proriul bebelus, subconstientul patern l-a facut sa isi provoace lactatia...ii curgeau din balcoane lapte MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Gata....barbatamiu o sa alapteze, ca eu nu vreau sa mi se lase sanii dupa

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
eleia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Gata....barbatamiu o sa alapteze, ca eu nu vreau sa mi se lase sanii dupa ![]() ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |

trutzi spune:
Sotul meu e cam paros deci, pica varianta asta la noi ![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui trutzi Sotul meu e cam paros deci, pica varianta asta la noi Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |

il epilezi cu cearaAsteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
Dragaica spune:
citat din mesajul lui Lia73
![]() ![]() ![]() il epilezi cu cearaAsteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
Saracul barbat

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
trutzi spune:
citat din mesajul lui Lia73
![]() ![]() ![]() il epilezi cu cearaAsteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |

Am incercat eu la inceput dar, acum m-am obisnuit.Apropo azi implinim zece ani de cand suntem impreuna

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica