**Zmeurici de iulie-august 2009 (10)**
Raspunsuri - Pagina 5
siacob spune:
Am uitat, feliciatri Rallu pt primele cuvinte...eu nu aud decat aaaaaaa.....iiiiiiiiiiii.....ooooooooooo....si tot asa.
Blanca foarte frumoase pozele si foarte frumosi sunteti voi 3. Felicitari si Evei pentru cu-cu....mai deja devin invidioasa
.
Sa ma laud un pic, Beatrice se ridica foarte bine in sezut daca o apucam de manute....deja e experta la faza asta iar cand sta pe perna incearca sa se ridice pana cade alaturi...
pooh spune:
Eu sunt foarte-foarte suparata
balazs are aprindere la plamanul stang
a primit antibiotic injectabil

Inca nu am cumparat medicamentele,tot stat si studiez.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pooh Eu sunt foarte-foarte suparata ![]() balazs are aprindere la plamanul stang a primit antibiotic injectabil![]() ![]() ![]() Inca nu am cumparat medicamentele,tot stat si studiez..... Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09) |
Offf, pooh, ce rau imi pare. Saracutul. Oare n-ar fi mai bine sa consulti inca un medic? Ca de multe ori se hazardeaza ei si dau antibiotice degeaba.
Eu am inceput sa iau Ampicilina ca nu mai pot nici sa inghit. Doctorita mi-a zis ca mai bine ma tratez decat sa stau asa. Cred ca am sa-i dau mai mult laptic praf zilele astea

Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora(11.07.2009)Nasterea printesei

emanouela spune:
pooh mai consulta un medic inainte sa treci la fapte. e cel mai bine asa. o a doua opinie niciodata nu strica. multa sanatate micutului
Giova spune:
Gata, am facut si noi vaccinul de 2 luni...la aproape 4.
L-a intepat de 2x, a plans asa tare...dar s-a calmat repede. Deocamdata e ok, dar au trecut dar 2 ore de la intepaturi.
Cel de 4 luni il facem dupa 30 de zile, daca ne ajuta DD sa fim sanatosi.
am luat si trimitere pt. marco, luni dim. merg sa-i fac toate analizele, macar sa stau eu linistita.
galarina sa scapati si voi de reactii.
Eu i-am dat Tuya ca preventie cu 24 ore inaite si Sulphur dupa 48 ore de la vaccin.
si tu ai un slabanog...of..of...
Micalasa insanatosire grbanica. Nasol ca ai trecut pe antibiotic.
Pooh nu-mi vine sa cred...eu zicsa mai ceri o parere. cum naiba s-a ajuns la aprindere de plamani?
merg sa-i incalzesc spanacul la Marco, e mort de foame dupa inot.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
theea spune:
GIOVA multumim de aprecieri BLONDYSAN sunt eu am uitat sa specific
POOH imi pare tare rau sper sa se faca bine cat mai repede ,mai consulta un doctor nu strica.
BLANCA ai o dulceata de fata foarte faine pozele
Noi am fost marti si am facut vaccinul de 2 luni si a plans un pic dar si-a revenit destul de repede,insa dupa vreo 4 ore a inceput sa planga tare de nu mai stiam ce sa ii facem asa ca i-am dat un pic de paracetamol asa mi-a zis doctorita si s-a linistit.A cantarit-o si are 5.1kg si 58 de cm o grasunica
Aseara a fost un pic cam agitata s-a trezit de vreo 3 ori si i-am dat sa manance .De cateva zile a inceput sa imi scoata suzea afara si sa bage pumnisorul in gurita . Azi dimineata cand m-am uitat la ea in gurita si se vede un punctulet alb sper din tot sufletul sa nu ii iasa dintisorul de pe acum nu are nici 2 luni implinite

Am plecat ca s-a trezit mandra pupici
Mami fericita de Alessia Estephanie
cezara
vally spune:
heiii... salut zmeurici!
am opus pozici pe cuntul comun!
galarina multumim pt aprecieri
chiar ii place apa mult! am vrea sa mergem la piscina cu ea la lectii de "innot" de la 3 luni ![]()
pooh imi pare rau
si eu zic sa mai ceri o parere! nu cred ca se face asa usor aprindere la plamani 
blanca am vazut pozicile de la botzul Evei!
foarte frumoase! si chiar sunteti o familie reusita si fericita!
si Gloria noastra se ridica in fundulet daca o tii de manute! e haioasa rau! daca o apuc de ambele manute singurica vrea sa se ridice 
la 2 luni si 2 sapt avea 5 kg si 57.5 cm
e foarte bine avand in vedere faptul ca la nastere a a vut 2750 gr 
ieri a venit pediatra pe la noi sa o vada: totul e super bine! ok!
si cand am intrebat-o cam cand va sta in fundulet imi spune: aaa pe la 6 luni! si dp ce a vazut-o cum vrea sa se ridice singurica imi spune: aaa sigur va sta bine in fundulet la 4 luni
si singura problema ramane refluxul!
a vazut rezultatul de la eco si mi-a zis ca sunt rare cand se vede refluxul asa la eco... oofff
si mi-a mai zis ca a vazut cazuri cand s-a ajuns la operattie
asa ca ne-a sugerat ca pe langa ritualurile de pana acum sa-i punem 1 doza de lapte praf AR in lapticul meu ca sa-l mai ingroase un pic si sa nu mai vina inapoi! parca e mai binisor,dar tot mai vine putin laptic inapoi...
Am fost vineri la intalnirea cu bebelusii! a fost foarte frumos!
acolo m-am intalnit si cu Alinutza si bebeul ei Erik care seamana foarte mult cu mami
a tinut foarte mult sa-l cunoasca toata lumea si numai glasciorul lui se auzea
daca te chinuie asa tot timpul nu stiu cum rezisti mami
te-a incantat vreun program de acolo? incepi ceva? eu parca as vrea la cursul de comunicare cu bebe (dar am ratat primul curs), ma mai gandesc la yoga cu bebelusul si salsa,si sigur vreau la Piscina cu Gloria dar de la 3 luni 
Giova nu stiu cand ai timp sa raspunzi tuturor zmeuricilor, sa mai si gatesti, s afaci curat, sa stai cu baietii tai...
cum reusesti?
am vazut pozici cu Edi si Marco.sunt dulci rau amandoi! marco il iubeste mult pe Edi! si seamana foarte mult mult cu tine amandoi
va tin pumnii sa nu aveti reactii adverse de la vaccin 
de cand il duci pe Marco la innot?
micaalsa sanatate multa!
Elenada am vazut pozici cu Laura si Irina! doamne cat de diferite sunt! sunt tare dragalase si frumoase! sa va traiasca!
Vally
de
Gloria Adelina (13.08.2009) 
inutsa spune:
micaalsa nush exact daca e pt gat sau raceala, dar sigur e bun
: o ridiche neagra o cureti de coaja si scobesti in centru, faci o gaura, in care pui miere. O lasi cateva ore si face un suc, pe care-l bei. Ajuta!
pooh imi pare rau pt balasz! Dar cum adica are aprindere la plaman?
rallu deci nu sunt singura care-i citeste bebelusului?
Eu ii citesc poezii si radeee nevoie mare
.
Sa va zic de ocupatia fii-mi pe care o are de vreo 3 zile: o pun in patut, pe centru si peste 2 min o gasesc taman la margine
. Se incovoaie la 90 grade, si se apuca de degetele de la picioare si trage de eleee 
Am o
pt mamicile la al doilea bb: cum s-au comportat sanii dupa ce ati intrerupt alaptatul la primul bb? S-au lasat? Stiti exercitii pt tonifierea sanilor?
Fug la stapana! O seara linistita!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
eumada spune:
POOH nu sta pe ganduri daca e aprindere...popular spus la pneumonie e extrem de grav ca diagnostic la bebelusi..nu e de joaca...crede-ma.....nu-l lasa pe bebe sa stea asa....doamne fereste...da-i antibioticul si intre timp consulta alt doctor...daca vrei dar nu-l lasa asa.....pana studiezi tu timpul trece si nu in favoarea voastra.....trei zile de antibiotic mai bine sa fie luat degeaba dcat sa-ti para rau...
Si apropo..expresia aprindere apartine unuji medic ? Ciudat,ar trebui daca e medic sa fie familiarizat cu denumirea medicala a bolii....asta e expresia unor persoane..ca sa fiu delicata,nu tocmai scolite....
pup zmeuricile dragalase..multa sanatate l a bebei...
Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
blanca000 spune:
Aici sunt de acord cu Mada. Poohda-i antibioticul..mai bine il dai decat sa nu..balanta atarna mai greu in favoarea antibioticului decat a unei pneumoni.
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004