**Zmeurici de iulie-august 2009 (10)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

meleea, nu pot sa vad linkul, zice ca nu am acces pe server...

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Fetelor, dati-mi o idee cum sa-mi tratez gatul, ca ma doare de mor de-o saptamana deja Am reusit si eu si tati sa ne racim, fetele n-au nimic, deocamdata Sper macar ele sa nu ia, desi la cat suntem amandoi de raciti ... m-as mira.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Pony, ce bine sta Raducu ; si ce bine mi se pare ca i se potriveste numele

Blanca - o minune de fetita !!!

Giova, bafta la vaccin!

Am fost la vaccin si ne laudam ca nu am plans deloc - avem 7,100 kg si 59 de cm, grasane, dar atat cat papa tzitzi nu e problema. Diversificat - nu inainte de 6 luni ne-a zis pediatra, si de acum putem sa o tinem in funduletz, in brate si sustinuta. Oricum ea voia sa se ridice si pana acum, de-abia o tinem

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

http://wholesomebabyfood.com/index.htm

acum se vede? daca nu incearca sa bagi tu adresa

http://picasaweb.google.ro/meleea9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Micaalsa, eu am luat Homeogene 9 (homeopat) pt durerea de gat si a fost super ok (sau mai e Homeovox). Daca nu e numai gatul, incearca Coryzalia (tot homeopat). Sau leacuri babesti, miere, ceai cald, lamaie care dau rezultate bune la mine. Sanatate multa!!!

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Mersi Giova am reusit sa micsorez pagina si am pus cateva poze de la nunta pe contul comun . Revin cu noutati .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Blanca, pozele de la botez sunt super! Sa va traiasca micutza crestina! Hainutele sunt de la Zara sau nu am vazut eu bine? (babele tre sa stie tot acusi)
Giova, Marco era super grasan cand era bebe. Asa l-am avut si eu pe Stefan, acum e slabanog (18 kg, 112 cm la 5 ani si 3 luni) Mor cand vad ca toti pantalonii stau ca pe gard!!
Icmanu, e o scumpa Delia, are niste ochi migdalati...

Azi am facut vaccinul de 2 luni (la 3 luni, ma rog), o pazesc de febra...vad ca doarme mai mult...sper sa nu fie vreo pb. Ii dau granule homeopate Thuya CH30 pentru reactiile la vaccin.

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Vazut Gloria frumoasa, e o dulce! Se pare ca ii place tare mult la baita!

Serban de Thea are niste ochisori!Va innebuni fetele!!

Adela sa fiti sanatosi si sa va bucurati 100 de ani unii de altii! Felicitari pentru atatea evenimente intr-o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Multumesc fetele de aprecieri pentru pozicile de botez

Noi am fost o ora juma' afara si Eva a dormit frumos, acum am intrat si ii arde de joaca, de tipat de imi sparge urechile..se apropie si ora de masa..o mai tin insa sa ii fie foame bine...am incercat s aii dau putin ceai dar nici gand.

Mica eu am avut o durere in gat de toata frumusetea si pana nu am luat albastru de metil intr-o lingurita de zahar si o cataplasma cu cartof crud nu m-au lasat..si am incercat eu homeogene, homeovox, miere, lamaie, ceai..degeaba.

Galarina, da Eva a avut prima oara o rochita de la Zara si apoi un de la Z, tati si el o camasa Zara si mami o rochita Mango..asta ca sa fie lista completa

Tanimi, Uliiasi, Giova, flosideea

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Ieri mi-am depus si eu dosarul pentru CIC...in 2 luni jumate ar tb sa primesc banii. Pe adeverinta pe care am primit-o de la primarie, cele 12 luni de venituri includ luna in casa s-a nascut Beatrice, deci eu cred ca intra in calculul veniturilor pentru CIC.

flosideea primul dintisor deja....oauuuu...felicitari!...Beatrice are 2 puncte mici albe pe partea stanga, jos, pe gingie, dar inca nu a iesit nimic.

Giova super tare faza cu diversificarea...si eu la fel ar trebui sa incep cu dovlecel pane. of course, am notat reteta de gogosi ca mi-ati facut pofta :)

Am vazut o multime de zmeurei....toti niste scumpi.

In seara asta noi mergem la vaccinul de 4 luni...cam am emotii. Maine va povestesc cum s-a comportat Beatrice.

Mergi la inceput