ce se intampla cu mine?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Buna,

eu am avut (si inca am uneori) ce spui tu, exact toate simptomele.
Dupa toate analizele care au iesit bune (inclusiv cele pentru tiroida), mi s-a dat diagnosticul anxietate si atac de panica. Am luat vreo doua luni Rivotril, m-am simtit excelent cu el, dar trateaza doar efectele, nu si cauza.
Daca ai timp si poti, mergi la un psiholog bun, eu n-am apucat sa o fac, atacurile reapar uneori, la o intensitate mult diminuata si am invatat sa le controlez oarecum (desi nu le stiu motivatia). Ideea e sa nu te sperii, daca nu ai nimic fizic, inseamna ca nu se poate intampla nimic rau cu tine, treci "prin ele" (ma refer la stari) si o sa-ti fie mai bine.
Mi-as dori sa stiu sa-ti spun mai multe, dar nu stiu nici pentru mine, de-aia te sfatuiesc sa mergi la un psiholog.

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
andanii am fost la orl dar nu mi s-a facut audiograma. Si eu am senzatia ca nu mai aud bine. O sa merg din nou.
Deus Nu stiu daca se ia vitamina K in menstruatii, sper sa mi-amintesc marti sa-l intreb pe medic.
Cristi 2003 mi-au facut EKG atunci cand am fost la spitalul Floresca si a fost OK.Mi-au zis ca s-ar fi vazut daca e ceva cu inima.
Allure nu sunt dependenta de pastile, nu luam nimic atunci cand s-a declansat starea asta. Acum iau magne B6 , calciu 10 zile pe luna si Xanax la culcare.
danat goldi multumesc de sfaturi. O sa incerc si la homeopat. Sa vad intai ce zice si ginecologul.
Oana S m-am gandit si la psiholog... sa termin mai intai cu investigatiile.

Multumesc mult pentru sfaturi. Desi am ezitat sa scriu, de teama de a afla lucruri concrete cred, sunt multumita ca am facut-o. M-am mai luminat un pic. Sunt genul care merge rapid la dr. cand are o problema dar nu stiu de ce am ezitat sa va scriu. Realitatea e ca nu prea mai aveam putere sa reiau cele prin cate am trecut.
Sper sa nu mi se agraveze starea .
va tin la curent
Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

uite aici, cate ceva despre menstruatie abundenta si vitamina K

http://www.healthy.ro/articol/Preventie/5134/Vitamina-K-remediu-pentru-menstruatia-abundenta.html

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv spune:

In cazul meu menstruatia abundenta a incetat a mai fi abundenta imediat dupa ce am nascut. Cam la doi ani dupa prima sarcina a inceput iar sa devina abundenta si cu cheaguri. Rezultate foarte bune le-am obtinut dupa 6-8 serii de sedinte de bioenergie la tiberiu molnar. Problema este ca rezultatele se mentin o perioada dupa care trebuie repetate sedintele. Eu nu am mai fost ca a aparut intre timp bebe 2, sper sa mai ajung, desi era f departe de casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

mess, daca esti asa de stresata, sistemul tau imunitar cred ca e sub nivelul pamantului.
sangerarile neregulate se datoreaza de obicei dezechilibrelor hormonale, sau prezentei stafilococului auriu.
el se dezvolta pe un organism cu sistemul imunitar scazut. nu e BTS. se scapa forte usor de el, cu antibiotic , si menstruatia revine la normal. trebuie sa-ti imbunatatesti sistemul imunitar, altfel te alegi cu o multime de prostii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

si eu pun banii pe atacuri de panica

eu de 10 ani am stari similare: o ceata pe creier si nu pot respira. la inceput m-am speriat rau, am zis ca am probleme cu inima, glande, am fost pe la o gramada de doctori, bla bla.
nu am nimic fiziologic depistabil - sunt atacuri de panica. in ultima sarcina am avut probleme mari caci pe fondul tensiunii mici cauzate de sarcina am facut tahicardie si nu mai puteam nici sa strang masa fara sa mi se suie inima la 150.
problema a fost ca nu am primit nici un tratament sa ma ajute - doctorii dau calmante. faza cu respiratia abdominala eu nu o reusesc chiar si dupa sedinte la kinezist. dupa indelungi incercari am gasit ceva care cat de cat face treaba, insa pe termen lung: Calciu + Magneziu + Zinc, fix combinatia asta o gasesti in Romania la Walmark.
din ce am citit eu combinatia Ca+Mg 2:1 ar actiona ca un calmant asupra sistemului nervos, si zincul la fel. doza e de 3 pastile pe zi, eu cand am perioade rele incep prin a luat 2 pastile seara si 2 dimineata vreo saptamana si apoi numai 2 seara. dupa 1-2 saptamani incepi sa te simti mai bine si (important pentru mine) sa poti sa dormi mai mult si mai adanc.

aa, si evita cofeina si alcolul o vreme. in cazul unei crize poti lua un calmant usor.

Mergi la inceput

Multumesc de sfaturi!

In ultima saptamana m-am odihnit mai bine, caci dorm singura cu usa inchisa. Dar.... tot aud noaptea sau spre dimineata cand se trezeste piticul si plange. Asta e... bine ca readorm. Ma simt ceva mai bine. In we am fost foarte harnica, asta pt. ca m-am simtit in putere.
Cred ca o sa iau si eu complexul Ca+Mg+Zn, mai ales ca sunt cu Ca la limita, iar maine o sa vad ce zice si dr. ginecolog.
Din cate am inteles Ca pe perioada prea lunga nu e bine sa luam caci se depune pe la rinichi si dam in alte probleme.
Eu beau o cafea dimineata, sa renunt oare definitiv?
Ce am uitat eu sa scriu este ca uneori, in perioada in vcare mi-era rau, imi luam tensiunea, care era buna, insa pulsul era foarte mare : 90-110! Asta pentru ca inima face efort sa bata pe fondul unui organism foarte slabit?
O perioada am luat septilin pastile iar alteori am luat Imunomix pt. ridicarea imunitatii. Cunoasteti alte suplimente mai bune pt. imunitate?

Merci

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

pentru imunitate se mai poate lua; Baraka, Echinaceea, Propolis, Catina, dar nu stiu sa-ti fac un clasament al lor dupa eficienta.

Mergi la inceput

Buna,

Daca mai intra vreuna din voi pe aici, vreau sa va zic ca am fost la ginecolog si am facut si echo intravaginala. Se pare ca nu am nimic, iar sangerarea ar fi fost ovulatorie si ca probabil e si o dereglare hormonala. Medicul mi-a dat sa iau Logest sau Yasmin, daca nu ma simt bine cu Logest. Citind efectele secundare, mai ca nu-mi vine sa iau nimic.:(

Merci frumos ca m-ati ascultat!

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mda....medicii vad ca se arunca f rapid sa indice preparate hormonale, de orice tip. Si mie imi indicase initial ceva cu progesteron de luat 10 zle lunar. Dar eu am experienta din sarcina, cand am luat musai ca sa mentin sarcina, in primul trimestru, si m-am umflat ca un burete de lichide in tesuturi
Depinde de fieare organism. Unele nu patesc nimic secundar.
Mai fa si alte investigatii, mai amanuntite, ceva analize hormonale..

Sanatate!

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput