Putem lua medicamente?

Putem lua medicamente? | Autor: mel_g

Link direct la acest mesaj

Am racit, nu stiu cum am facut dar asta e! Ovulatia are loc zilele astea (azi, maine); ce ziceti pot lua 3 aspirine si un fervex cam 3 zile?

Pupici
Mel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

io zic ca poti..dar...3 aspirine?? nu e cam mult???

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Aspirine poti sa iei Mel, si un fervex eu zic ca nu are nimic.
mie mi-a prescris aspirine aici in Franta, o doza de 100mg in fiecare seara din prima zi de ciclu si mi-a zis sa continui cu ele chiar daca raman insarcinata 2 luni. Iau un praf de 100mg in fiecare seara.

Deci cred ca poti lua.
Sanatate Mel, sa te faci bine cat de repede.

Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adonia spune:

aspirina este total contraindicata in sarcina.Daca nu ai temperatura si nu te doare gatul eu zic sa iei numai vit.c si multe ceaiuri fierbinti,daca ai temp. si amigdalele umflate sau senzatie de usturime in gat poti sa iei fara probleme ospen sau penicilina v,dar banala aspirina(mai ales) si paracetamolul sunt contraindicate in sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

sint de acord cu adonia. nu lua aspirina sau paracetamol (sau alte medicamnete cu aceleasi ingrediente).

poti sa iei tylenol (acetaminophen) dar din cel slab si care nu mai are adaugate alte ingrediente pt sinusuri sau raceala. in us si canada e singurul medicament pe medicul il recomanda la femei gravide, la nevoie. bineinteles, nu exagera, ia o pastila (max 2) pe zi si bea multe ceaiuri.

vezi ca unele din bomboanele de tuse mai au si alte ingrediente decit mentol sau plante. citeste bine eticheta inainte.

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Dar inca nu este insarcinata! Deocamdata nu exista nici un bebe. Oricum, este posibil sa nu ramana insarcinata tocmai din cauza racelii, dar aspirina s-ar elimina oricum din organism pana la nidarea embrionului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Eu recomand un ceai fierbinte, o frectie sanatoasa, bagat sub plapuma si sculat sanatoasa maine dimineatza...

Aspirina la sarcina NU E BUNA...in primele saptamani mai ales, cand se formeaza membrele, poate conduce la malformatii grave ale fatului!

Sanatate si bebei cand vreti voi!
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Si nidarea are loc cam intr-o saptamana nu?

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Cam 5-6 zile. Si inca ceva: in primele zile dupa conceptie, embrionii functioneaza dupa legea "tot sau nimic", adica daca ceva e nociv (medicamente, viroze, radiatii etc), vor fi eliminati, daca nu, vor fi in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Pai atunci cred ca luna asta nu am nici o sansa

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mel, cat de tare esti racita? Chiar nu poti evita sa iei vreun medicament? Eventual poti intreba la farmacie de ceva naturist, trebuie sa existe.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput