Putem lua medicamente?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Crinuta pai am luat deja si aspirina si paracetamol si ieri si azi pt ca ma ustura rau de tot in gat; acum sunt mai bine; dar temp firar ea sa fie nu a crescut nici macar de la raceala; eu sunt cam bolnavicioasa de felul meu - ma si gandeam daca va fi sa fie bb ce ma fac cu toate racelile mele din timpul iernii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mel, nu poti sta permanent cu frica asta in san, ci mai degraba sa actionezi preventiv. Daca tu stii ca faci des raceli, inseamna ca sistemun tau imunitar este slabit, deci primul pas este sa iei vitamine, minerale. Apoi, asa cum ti-am mai spus, poti cauta tratamente alternative pt raceli, nu este nevoie sa iei neaparat medicamente. Mananca multa, miere, de asemenea manaca cat se poate de sanatos, multe fructe, mai putina carne, si bine ar fi sa faci o cura cu grau incoltit.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana1971 spune:

Nu e voie aspirina in sarcina - nici eu nu as lua; ai grija Marcelle daca ramai insarcinata, aspirina e nociva, asa cum spune Boga, poate da malformatii. Eu poate sunt nevrozata rau de tot, dar ma feresc si de conservele care contin aspirina ca si conservant (stiti si voi cum se pune aspirina in compoturi si dulceturi pe post de conservant). Ma feresc, in sensul ca nu sunt , dar nu mananc din astea, ca daca poate, poate in luna respectiva se intampla minunea.

In schimb, cat esti gravida e voie sa iei paracetamol; din cate stiu eu si Tylenol si Fervex contin paracetamol, dar mai bine uita-te pe prospect.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

fetelor, dar algocalmin e voie sau nu? voi ce faceti daca aveti o migrena?

Mergi la inceput

Crinuta cum e cura cu grau incoltit?

Mel

Mergi la inceput

Il pui tu la incolti, ai manaci minimum 3 linguri pe zi. O femeie fara ciclu total a ramas insarcinata dupa ce a stat in spital si a si tinut cura asta cu grau incoltit. Chiar in seara asta mi-am cumparat grau sub forma de praf, si voi lua zilnic 3 linguri. Sunt curioasa de rezultate.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Crinuta dar cat sa-l las la incoltit? Pana se sparge grauntele si iese putin din radacina? Si apoi ce fac cu el unde-l pun ca sa nu mai creasca? Si-l mananc asa sau trebuie amestecat cu ceva?

Mel

Mergi la inceput

Iti faci portia zilnica, si mananci tot. Mie imi placa simplu, insa am mai auzit ca unii il amesteca cu miere.
Mel, tocmai azi am cumparat germeni de grau( pulbere) si scrie ca se amesteca cu salate de legume( crude sau fierte), miere, nuca, etc.

pupici
CRinuta

Mergi la inceput

Voi incerca si eu!

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

ia tylenol regular strenght si nu mai mult de 2-3 pe zi. mai bine intreaba intii doctorita inainte sa iei ceva. nu stiu ce are ca ingredient principal algocalminul dar in afara de acetaminophen nimic nu e safe pt bebe. daca ai migrene bea ceai de plante si odihneste-te.

Lorelai

Mergi la inceput