Sezatoarea canadiana (159)
Raspunsuri - Pagina 7
mamaana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru Ana, Wii e o arma teribila de santaj: cand intinde andrei coarda, ce crezi ca "aterizeaza" ca marginea trotuarului? wii-ul! Plus ca numai sa ma reped sa scot un fir ca il bag in plansete si promisiuni eterne,c a la cate cabluri, mataraie si alte celea sunt pe acolo, e terminat! Asa ca gandeste-te la partea buna a ...cheltuielii Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
exact asa fac si eu maru
ultima data i-am scos cablul tv din basement pentru O LUNA !! nici macar nu a incercat sa se joace la wii, cu toate ca se vedea clar ca e in stand by dar ce cuminte a fost luna aia...
mikiion spune:
Podeanu iti tin pumnii pentru peste 2 saptamani!
Dairopi si tie la fel!!! Ai fost o sursa de inspiratie pentru toate fetele de la sezatoare.
Maru sper ca Andrei e mai bine si ca o sa treaca repede gripa asta. Ai baiat mare, care va fi bun in situatii de criza, cand toata lumea va fi isterica...
Pucku am incercat sa te sun pe la pranz.. Sa raspund aici. E ceva mai scump ce mi-ai aratat tu . Al meu era vreo 70 maximum si l0am luat redusla vreo 40 cred.. Dar nu are si in trinunghi partea aia cu care se spala si e dificil de folosit in spatii mai stramte. Eu nu l-am folosit decat o data pe o mocheta cand facuse Marc o traznaie. Si parca a luat din miros. Ca eu am avut mereu plancheu si nu mocheta ca tine. Eu nu cred ca se preteaza, la folosirea regulata, decat la gresie si plancheu de lemn.
De jocul respectiv, o sa ma uit la Benjo daca vrei.Si cand mai ajung prin galerii mai e un magazin acolo mai special, poate o fi. Are multe jucarii din lemn.
Pitilache spor la scris. Am si eu unul in casa si m-am cam saturat si eu, asa pe langa el. Si tot la biblioteca scrie mai bine( spre deosebire de mine care scriam mai bine intre 1 si 3 dimineata). Cica acolo e zgomot alb
Si spor la job. Cu cat esti mai specializat cu atata dureaza mai mult
UItati o poza cu Marc in cavaler medieval: www.dropshots.com/mikiion2009#date/2009-10-30/08:02:15" target="_blank">Marc cavaler
Petrecere frumoasa si cat mai multe bomboane
Laura B spune:
A fost cea mai mare (si neasteptata, si frumoasa, si emotionanta, si ... nici cuvinte potrivite nu mai gasesc) surpriza din viata mea. Cel mai grozav baby shower posibil. Doar daca o sa nasc gemeni in loc de o unica bebelina o sa pot spune ca mi s-a intamplat ceva care m-a luat mai mult prin surprindere!
Ce ma uimeste cel mai tare e ca nu am "simtit" chiar nimic din ce mi se pregateste! Bine, bine, nu am citit nimic pe forum care sa imi dea de gandit, dar nici fetele cu care am vorbit intre timp la telefon sa nu scape nici un indiciu cat de mic… Pai nici sa ma vopsesc si sa-mi aranjez cat de cat pleata pentru poze nu am facut … norocul meu e ca am o burta atat de mare, ca poate restul din mine nici nu se va vedea in pozele facute de fete.
Daiopri, rocs02, Lia, Dana, mqqm, AnaStroe, Try, oanagabriela, Diana2007, pitilache, laurajr, Simonna, mamaana, mi_ro, Khristin, olgatarziu, Bebitzu, Ica1975, nelia, monab, denisam,mikiion, maru, catad, Lorelai, cge, romanitza, codritu, simi, Donia, magdone, danamario, Podeanu, inacanada, dar si philip, ocebine, carmenbr, Oana_C (sunt atat de emotionata si inca zapacita de evenimente incat mi-e tare teama sa nu fi uitat pe cineva), va multumesc tuturor din tot sufletul pentru gandurile, cuvintele si cadourile pe care le-am primit astazi din partea voastra.
Laura
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
pitilache spune:
mikiion merci!
Dana si Daiopri va tin pumnii sa fie totul bine!
maru jos palaria pentru reactia baiatului!
pitilache spune:
Vancouver-ul asteptam poze muuulte!!!!!!!!
Laura_B sa pregatim agitatele sau nu e cazul inca? Ma bucur tare mult ca surpriza a fost maxima!
mikiion spune:
laura sa-ti fie de bine si de folos!!!! imi pare bine ca am reusit sa-ti facem o bucurie!!!!
mamaana spune:
laura nastere usoara!!
vancouver asteptam pozeeee!
noi am fost la plimbare cu arpile in spate tare incantate au fost amandoua
am observat ca lui isabelle ii era frica de decoratiile de la case, nici nu voia sa urce reptele la noi caii era frica de scheletul e la usa
rocs02 spune:
Laura, incantata de cunostiinta ! Placerea a fost de partea noastra. Ne bucuram ca am reusit sa-ti tranformam ziua de azi intr-una memorabila. Inca o data, nastere usoara si o bebelina sanatoasa, mancacioasa si dormicioasa!
Fetelor, totul a mers dupa plan. Dupa toate aparentele a fost intalnirea a fost mie la suta surpriza.Sclipirea si lacrimile din ochii Laurei spuneau totul.Cele cateva ore pe care le-am petrecut azi impreuna cu Laura si mamica ei, daiopri, Lia si Dana au trecut mult prea repede. Pana sa ma dezmeticesc bine, eram deja in drum sa-mi ridic copila de la parada de Haloween.
Va multumim din suflet pentru participare si pentru entuziasmul cu care ati raspuns propunerii BC-ului.
Vin si ceva poze,dar mai pe seara,adica mai spre noapte la voi, datoria ma cheama acum.
Poate imi spune si mie cineva pe mail care mai este parola de la contul comun de poze de pe picassa, ca as vrea sa le pun direct acolo.
Va pup, si, inca o data, multe, multetuturor
Ica 1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Ione, felicitari!!!! Si sa fie intr-un ceas bun! Bea si pentru mine o gura de capsunata! Ica, eu nu am gasit nicaieri scris despre guvern, dar o asteptam pe mQQm sa ne spuna, mi s-a parut ciudata aceasta asumare de raspundere. Ana, daca e vorba de invatat, eu i-as da si bani, in ciuda a tot ceea ce se scrie, dar a mea e smechera... nu vrea! O tenteaza banii, dar stie ca daca zice da, va trebui sa puna burtica pe carte, si a zis ca nu vrea... m-a luat cu niste texte (ale mele, de altfel) ca ea trebuie sa invete pentru ea, nu pentru bani sau alte lucruri de genul acesta. Dar ii sclipeau ochisorii la ideea ca ar avea bani sa-si cumpere ce doreste ea (iPod, pantofi cu toc, lac de unghii, nu stiu ce papusa si mincare la restaurant... ce credeai, ca vei gasi macar o carte pe lista ei!?!) Astazi m-am bucurat foarte tare! Fetita cea buna de patinaj, romanca, cu care v-am pus eu un filmulet mai demult, a intrat la secundara la Internationala din Montreal. M-am bucurat si eu de bucuria lor. Si am aflat ca exista o scoala cum e cea unde a testat-o Khristin pe fetita ei si in Montreal. Nu stiu sigur daca e asta, a spus ca imi va aduce adresa exacta. Duci copilul, ii iei un tutore si il testeaza periodic (20 de dolari parca e un test sau o ora, nu mai stiu) si iti spune unde trebuie sa mai lucrezi cu el. Asta asa, in general, iar in anul inainte de examene poti sa faci mai multe, adica ii spui unde ar vrea sa intre si iti spune ce sanse are, ce mai trebuie lucrat ca sa imbunatateasca aceste sanse... Din ianuarie incolo voi suna si vreau sa merg cu Agata sa vad despre ce e vorba si va spun si voua... Mikiion, eu stiam ceva despre sapunul bacterian, citisem mai demult studii, noi nu folosim, avem unul doar asa, cind e musai... Dar nu ma asteptam sa fie chiar asa de serioasa treaba, bine ai pus linkul, omul cit traieste invata. Sa se plictiseasca, spui!? Pai, l-am pierdut in fata calculatorului, dar macar nu-mi mai zgiriie tavanul sau taie perdelele si covorul cu sabia. Are acces de la scoala la tot felul de baze de date (a gasit una de spionaj, de exemplu, si toata noaptea a citit la ea...) si ii place sa faca temele, cred ca va face o pasiune pina la urma pentru aceasta meserie. Eu stiam, ca il cunosc mai bine decit se cunoaste el, dar lasa ca e bine ca acum se convinge si el. Atit doar ca ce nu aveam cu cine discuta pina acum, de acum incolo nu mai am nici o sansa sa ma asculte si pe mine cineva in casa asta! Octav cauta orice, eu vreau in domeniu, dar daca nu se poate si ne ajunge cutitul la os, mergem oriunde. A depus peste tot... asteptam, dar cum am spus, dureaza, ori noi avem nevoie acum de bani. CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU |
Nelia, au zis de asta la stiri, la Tv. eu stiam si din alte surse .
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!