Sezatoarea canadiana (159)
Raspunsuri - Pagina 5
cge spune:
Ionela, felicitari !!!
Ma bucur enorm ptr. tine, ti-am zis eu ca dupa oferta, o sa incepi imediat serviciul.
Sa vezi ca o sa iti placa in Qc de acum.
Mt. Tremblant zic ca e ok ptr o iesire de we neplanificata.
Imbarcat o fantoma si pe Aurora dimineata.
Sunt asa haiosi, ma bucur si eu de bucuria lor. Am adus pachetele cu bomboane la scarbiciu, un coleg e deghizat in cabina de dus.
F. reusit.
Pai, Happy Halloween sau Joyeux Halloween !!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Simonna spune:
Si noi pe-aici. Scriu rar ca dorm mult, fac lectii si in rest stau cu Addison in brate, ca tare-i bine! (Sint cam confuzata, ca eu cind ma adresez direct copilei ii spun Catrinel, dar nu-s ce kick in in capul meu si, cind vorbesc despre ea, devine Addison.
Raportul despre bb e ca doarme si maninca, acum nu-s ce face, ca o aud prin monitor ca se macane, dar cred ca in somn, poate se straduieste pt. un k :) Oricum, insist sa scriu si daca urla dau send pe mesaj neterminat :)
Vaccin: noi ne vaccinam. Mie ideea cu dat coltul dintr-o raceala, fie ea si nobila H1, nu-mi place. Sintem in prima grupa de risc, din cauza lui Addison, asa ca sapt viitoare mergem la vaccin. Cu totii. Am citit tot felul, am oscilat, ne-am invirtit in jurul cozii... Nu-s pe ce ne bazam, pe opiniile prietenilor medici si pe faptul ca am vrut asa mult copilul asta incit acum nu-mi vine sa-l pun in pericol daca pot sa-l protejez...
Altfel... toate bune. Atomix s-a trezit ieri ca n-are costum, s-a fitiit prin ceva magazine cu tat-su, n-au gasit nimic si au lasat-o balta, cind au ajuns acasa Radu se hotarise ca se deghizeaza in "elev" si gata. Da' era tare trist, asa ca am produs ceva haine vechi, i-am dat chiloti de baie peste blugi, trei tricouri rapanoase si-o camasa, o patura pe masura si-o caciula jerpelita, da' cu spaghete de-alea argintii de se pun in brad pe ea si l-am declarat "le "happy" clochard" :)
La 9 seara, in fata casei, parinti nebuni, scoteam pamint din stratul de flori si minjeam copilul pe haine...
Ba, colac peste pupaza, l-am "challanged" sa se aseze pe patura si sa intinda mina la intrarea in clasa, s-o astepte asa pe invatatoare... La cit umor ii lipseste aleia sper sa nu pupe azi f'un carnet de vie :))
Ana, Ana, spargi piata cu banii aia! Daca ma afla Radu vreodata - ca el are o ora de computer pt. fiecare test 100% (ca nu are voie sa se joace la computer in timpul sapt) si isteriile lu' ma'sa pentru tot ce e sub 90 - sa vezi ce-ti zic!
CGE - felicitari pt. Victor! Sper ca nu te-ai stresat fo clipa cu rezultatul examenului, era evident, numai cind il privesti in ochi!
Mei, revin, cine cunoaste copii care-au dat admitere anul asta la internationala (sau alte scoli private):
ce subiecte au avut la compunere? Restul nu ma intereseaza, dar imi trebuie idei de facut compuneri...
Noi incercam acum sa reconstruim ideea de "happy familly time" (ca aseara, cu costumul, tare bine ne-am distrat!). Ceva idei? In afara de jucat Monopoly, Bingo sau carti, inchiriat filme de familie, iesit la Arena si Piscina (astea nici nu mai stiu, cu minunata gripa...)
Good. Am plecat la dus, oameni buni, ca imediat - imediatuta face ochi Addison si eu tot nespalata, bleah!!
Pupici si pe curind
Happy Halloween!
S.
Pucku spune:
scot si eu nasul la lumina
Ione felicitari pt job...unde o sa lucrezi?
Maru, sanatate lui Andrei
Laura cum mai esti? a trecut starea de voma? m-am gandit la tine zilele astea decand am auzit ca vaccinul h1n1 nu se face la copii cu alergii la ou, acuma nu mai retin ce decizie luasei tu
Nelia si noi suntem cu bugetul limitat, si ca sa nu ne tenteze ceva mai mult decat putem duce, am inchis si cardurile de credit...m-am apucat sa-mi fac incet cumparaturile pt bb sa nu le simt pe toate in ianuarie ca nu ma duce buzunarul. Ai ceva noutati vizavi de wrap?
ieri seara dupa cateva zile de intrebari, e lichid, nu-i lichid m-am dus la spital, sau purtat foarte fain asistentele, rapid, m-a durut un pic controlul, dar nah acuma nu toate pot fii placute in viata, si mi-au zis ca nu-i lichid, doar ca am enorm de multe secretii, dar nu au remediu....acum marea mea dilema este imi dau seama cand e lichid si cand sunt numai secretii, ca eu ma schimb de lenjerie si de 3 ori pe zi(nu suport protege tamponul ala)? contractiile sunt corecte, au monitorizat 2 mai mari, dar fiind neregulate nu m-au tzinut la spital, prin urmare eram acasa inante de 9, dar se dormea pe rupte pana si cainele sforaia, puteam sa plec cu toata casa, n-a miscat o geana....azi i-am taiat mancarea, pai ce pazeste el? somnul cel dulce?
vaccinul...nu stiu inca, nu m-am decizionat pana acum; Steph are o mica infectie in ureche cu tratament de miercuri.....la clinica miercuri erau multi oameni cu tuse parca nici nu-mi venea sa stau acolo sa nu culeg ceva...suntem corect deocamdata
mai intreb odata, stiiti ceva jocuri asemanatoare astuia dar pt copii mai mari?
http://www.amazon.com/Melissa-Doug-Pattern-Blocks-Boards/dp/B00006JZCG
si mihaela imi spui ce mop ai tu? e cumva asta care e in special la guma canadeza saptamana asta?
http://www.canadiantire.ca/AST/browse/3/HouseHome/3/CleaningToolsVacuums/MopsBuckets/PRD~0436353P/Shark%2BPocket%2BMop.jsp?adlocation=HP_mb_ene_sharkMop_en
imi datzi si mie informatii despre batista bebelusului, unde o pot gasi de cumparat, stiu ca s-a mai discutat dar nu mai stiu unde
Steph s-a imbracat in dinozaur azi, dar nu am reusit sa o machiez ca nu am gasit culorile, parca au intrat in pamant...asa ca s-a dus asa...avea un mic corn natural...i-a iesit un herpes urias la buza
revin
ca tre sa plec la tuns, gata, ma tund
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Denisam spune:
Daiopri- tin pumnii , ma gandesc si ma rog pt tine luni la prima ora
Ione-felictari maxim, servici usor si WE fain!
Cge-felicitari pt Victor!
Dana- o sa fie bine la operatie si si mai bine fara chist, stai linsitita
Sanatate la bolnaviori si WE fain de Halloween, ai mei vor fi cowboy-Emma si "trintor"-echivalentul de la costumul de albina pt Alex.
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
Diana2007 spune:
Salut !
Noi ne vaccinam, am luat decizia si gata. Merg mai mult pe logica decat pe intuitie care la mine e mai redusa. Si logica mea e asta: ce pot sa fac sa ma pazesc de gripa asta in afara sa ma spal pe maini ? pai sa fac vaccinul. Ca daca nu il fac si iese naspa zic uite domne ce s-a intamplat daca nu l-am facut, si invers, daca sunt ceva efecte secundare cum ziceti voi, o sa zic "eu am facut tot posibilul". Gata cu logica, acum ramane sa vedem daca o sa apucam sa facem vaccinul ca cica deja s-a epuizat si nici n-au ajuns la prima grupa de risc. La noi in West Island incep pe 6 noiembrie, vinerea viitoare.
Olga, te-am sunat, dar cred ca erai la schimbat pampers. Mai incerc.
Ione, felicitari pentru job !
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
caro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru Andrei e acasa, caz mild de flu. Dr a zis ca nu e swine si nici influenza, ca sunt 2 habar n-aveam, ori nu am inteles eu cirect engleza lui arabeasca... Se simte bine, doar la efort transpira, si face febra (ma refer la efort cat de mic, pana si a manca). Dureri de cap neglijabile, sincer, am vrut sa fiu sigura, si am zis, mai degraba ma panichez decat sa imi para rau mai tarziu! Nu mai vrea caine, ca asta e refrenul de vreun an, cand a vazut un vecin cum aduna poop dupa caine! Nici pisica daca e responsabilitatea lui exvclusiva ( tot schimbatul nisipului). Vrea parrot, de ala mare, dar e in cautare de o specie care nu poop, si are nevoie de ingrijire minima... Parca iepurele nostru chirias e din ce in ce mai atractiv ca pet! am fost la parent night la copkil la liceu: nicaieri nici cea mai mica urma de dezinfectant! Facut scandal politicos, ca ma tragea al meu de maneca sa nu ma ambalez, si mi s-a aratat un supply serios de purell, da cica bordul zice ca e pericol ca e inflamabil. Acu eu nu am inteles bine, ca pana am rumegat urmatoarea intrebare, dir o stersese: dau plozii de liceu foc la purell? or what? Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
maru, imi pare rau sa aud de Andrei. Sanatate multa.
cat despre purell sia lte dezinfectante... sunt o gramada de scoli care nu le pun la dispozitia copiilor pentru ca... il beau (copii beau purellul)! Asa cum la noi, pe vremea lui ceasca, cand nu se mai gasea de baut, erau cate unii care beau spirt medicinal strecurat prin paine, sa-i filtreze albastru de metil din el. Citeste colea
http://www2.macleans.ca/2009/10/26/theyre-drinking-what/
cred ca asta e motivul. Si sa nu te mire daca se gaseste vreun destpt de teenager sa faca o gluma proasta sa-i dea foc.