Sezatoarea canadiana (159)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

No, ca mi-a luat-o Nelia inainte …

E prima data cand i-am auzit vocea Corinei, si mi s-a parut ca suna optimist. Mi-a spus si mie ca nu o mai doare burtica. A fost bine ca a mers la spital in timp. E foarte posibil sa-I dea drumul acasa dupa ce vad care e exact problema (daca a fost un ligament, sau daca colonul a fost de vina, si dupa ce vor vedea cum mai e placenta), dar cu conditia sa stea cuminte in pat. Iar doctorita- daca am inteles eu corect- a fost pozitiva si ea, si crede ca va ajunge la 37 de saptamani.

Steph e o dulcica- asa cum am mai spus am inchis telefonul pentru ca tocmai sosise in vizita la mami, si m-a impresionat tare pentru ca prima intrebare a ei a fost ce face bebe...

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

salutare

in primul rand multumesc tuturor de gandurile bune, si fetelor care mi-au tinut companie nelia, mihaela, laura + gardiana lui toto si colegele de servici, toata ziua am stat pe telefon

sunt mult mai bine slava Domnului, durerile s-au diminuat si cu putin noroc mergem pre bine, ei zic ca nu toate desfaceriile de placenta vin cu sange si scurgeri de lichid, asa ca pana vineri nu stiu mare lucru, atunci o sa vedem la eco cum a avansat sau stagnat decolarea

cauze au 2
1 ori am facut o miscare gresita si mi=am desirat un ligament care a atras cu sine decolarea placentei,

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Am vorbit si eu cu ea. Cred ca eu tineam telefonul ocupat, ca daca ne adunam noi doua nu mai terminam de vorbit.Plus ca la noi e convorbire locala
O sa afle abia vineri cand o sa iasa din spital. O sa mai incerc sa sun maine, dar nu prea stiu.... Pucku am uitat cand vorbeam azi, am alta formation maine, dar e la birou. Sa vad cum ma fofilez....

In rest....Peace!!!!
Sa va povestesc ce masuri se iau la noi la birou? Au dat pana si un cod special de absenta , ca sa completezi formularul.....daca esti bolnav.... E mediu guvernamental si nu mai aveau ce sa inventeze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

ori am fost costipata din motive x si incordarea colonului a facut in sort ca s-a decolat
placenta

ei cred mai mult ca a fost un ligament, pt ca in urma antiinflamatoarelor a trecut durea, si zic ei
ca si durea parea sa fie diferita ca cea de colon, in sensul ca daca apasau pe burtica nu ma durea, ci
numai cand ridicau si se facea presiune

anyway, sunt mai bine si cu moralul, acum sper sa continuam asa

bb bate bine, dar e tare lenes de cand sunt in pat, mi-au adus si o hartie sa monitorizez toate miscarile lui bb
daca continua asa , nu-i semn bun, ziceau ca ma baga la eco deseara, daca nu misca de min 6 ori in 2 ore

asa ca una calda, una mai rece, dar atzi reusit sa-mi ridicati moralul, si ma simt mai bine
sper ca doftorul sa aiba dreptate si sa stea pana la 37 sapt la caldurica

va pup ma mai povestesc cu copilul

reactioneaza tare bine, chiar ma surprinde, plange in schimb dupa catel, zice ca pe ea cine o mai consoleaza
aseara si-a luat de desenat, zicand ca numai desenul o mai consoleaza de toto, si si-a desenat nu stiu cati catei pe
hartie....draga de ea

sotul s-a mai destresat un pic si el, si pana acum se dewscurca admirabil

v-am pupat si va multumesc inca o data de gandurile bune

ah, ione +sot + sa treceti cu bine peste gripa, gata sunteti imunizatiÉ care a fost reactia la servici

Laurajr si voua sanatate, sa inteleg ca numai printesa a luat gripa...toate cele bune si fara urmari

gata

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

De asta mai intrasem si eu, pentru ca mi-am dat seama ca nu le-am urat sanatate sotilor Ione si familiei Laurei, Ioana a scapat, poate voi nu luati...

Noi venim din parc, din Westmount, nu am stat decit jumatate de ora, nu va spun cum am inghetat pe linga alergatorii mei, cred ca sint vreo 3 grade afara, eu asa le-am simtit. Ei nu aveau nici o treaba, cica le e cald. Si acum plecam la patinaj, iar inghet...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Haideti la urmatorul capitol 160.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput