Sezatoarea canadiana (159)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Daiopri, eu credeam ca se terminase visul asta urat al tau, nu stiu unde mi-a fost capul dar abia dupa ce am citit mesajele fetelor din Vancouver mi-am dat seama ca ai mai avut un hop important de trecut. pentru tine si ai tai

Bebitzu, ai dreptate cu panica asta cu gripa, cel putin in Romania e dezastru si cand mai ascult stirile imi dau seama ca se exagereaza grosolan. Cica Hotelul Sinaia a fost infestat de o tipa care venise din Portugalia si ca a imbolnavit nu stiu cate persoane din acelasi hotel, mie mi se pare aiurea, sincer.

Magdone, ce frumos ! Am fost si eu azi la controlul de sase saptamani si cand am vazut toate gravidutele acolo parca m-a luat o nostalgie, eu sa fiu gravida iar ele se uitau cu drag la Sonia mea deja "iesita" !

Romanitza, welcome back ! Uau, deja in fund ? Unde trece domne timpul asta, daca fac eu bine calculul Mara trebuie sa aiba vreo patru luni, oricum e precoce ! Mai scrie si la maple babies.

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Buna seara,

Asa m-am bucurat cand am citit ca a mai intrebat lumea si de mine, de n-aveti idée…eu sunt ca un catel, daca ma bagi putin in seama, ma tin dupa tine tot cartierul !

Ca sa va raspund la intrebarea arzatoare, nu, noi nu facem vaccin ca Ioana a avut gripa porcina.V-am scris ca saptamana cealalata s-a simtit cam rau, miercuri a zis ca e mai bine si a plecat la scoala; la 1 m-au sunat sa o iau ca iar se simte rau…nici eu nu eram pe roze, ca toxiinfectia m-a tinut pana pe marti, cand m-am dus la programarea de infusion (3 ore m-au tinut asasinii aia cu perfuzia in brat, dar vestea buna e ca nu am mai facut nicio reactie ) asa ca s-a dus mama dupa ea la scoala; a gasit-o dormind in birou la principal. A venit acasa si a dormit saracuta 3 ore si cand s-a trezit, am luat-o la walk-in clinic sa vedem ce are. Totul a decurs rapid, ca daca declarai ca tusesti si ai febra, erai pus la isolator si vazut mai repede. Ioana acum era chiar vesela, fara febra, tusea mai rar, se juca pe DS dar am avertizat-o sa se dea bolnava, ca daca nu o ia doctorul in serios, nu mai aflam in veci ce are si nici eu nu pot sa plec mereu de la serviciu sa o iau acasa( s-a intamplat de 4 ori in 3 saptamani din motive variate, noroc ca am sef bun...).
Anyway, dr ne-a intrebat de simptome, a controlat-o si a decretat : swine flu!!! Am crezut ca pica cerul pe mine, dar el a zis sa stau linistita, ca e spre final, i-a dat Tamiflu si ne-a trimis acasa.
De atunci Miss Pggy a noastra e tot mai sanatoasa, nu are nici nimic, ca cel mai teama mi-a fost de complicatiile respiratorii. Si daca tot am avut porcu gripat in casa, am declarat cu totii ca nu mai facem vaccine, ca ne-am imunizat deja .
Vineri m-am dus si cu David la dr de fam sa-l caute ca-I curgea nasul, dar e bine, nu a luat nik de la sora-sa . M-am dus la toate magazinele apoi sa caut sanitizier, nu am gasit nik-nika !

De Halloween copii au fost costumati in dinosaur cel mic si Lady Devil Ioana ( cu rochie rosie, boa de pene rosu, ciorapi si cizme lungi negre, coada , cornite si furca) , au primit o gramada de bomboane si chipsuri ( By the way, Maru, sa-ti trimit factura de la dentist?) si la 7 am plecat la petrecerea surpriza a nasului lui David ( 40 de ani, hehei !!) .

Vad ca saptamana ce-a trecut a fost cam dura cu unii dintre noi, dar ce nu ne doboara, ne face mai puternici .
Podeanu, mult success la operatie, iti tinem pumnii sa fie doar un chist, fara alte probleme…cat va dura refacerea, vei sta cu piciorul in fasa elastica o perioada ?

Ione, felicitari pt job ! Palinca pt ce-o pastrezi, ca vad ca visinata ai ?

LauraB, ma bucur ca am fost o particica din surpriza baby-showerului, cu toatele nu am putut fi prezente, langa tine, dar sa stii ca ne gandim la tine si familia ta . Sa ne anunti cand sa scoatem pompoanele !

Daiopri, sper ca te simti mai bine acum, sa dea DD sa nu mai ai probleme si sa-ti pastrezi psihicul, ca esti extraordinara .

Nelia, mersi de indicatia referitoare la vaccin, cei care cica sunt sfatuitorii mei de la programul de tratament, mi-au zis ca pot face vaccinul cu 10 zile inainte ori dupa infusion. Sa-o creada ei, in veci nu ma prind la vaccine dupa ce am citit articolul pus de Dana. Apropo de Cranberries, nasa lui David se duce pe 22 la spectacol…

Ktrinel, imi pare rau sa aud de asa veste…totusi, tu ca mama singura, nu ai avut un statut special, de ce nu te-au crutat ? Sper sa gasesti ceva atunci cand iti doresti tu, poate ca intr-adevar aveai nevoie de o perioada de liniste.

Mqqm cum sa-ti creasca asa mult asigurarea ??? Ai fost sa discuti cu ei ce si cum ? De 3 ori mai mult ??? M-ai bagat in sperieti…

Pucku, pai ce faci, ne strici calculele? Bebe tre sa mai stea la caldura macar 4 saptamani !!! Va trebui sa stai in spital urmatoarea luna ? Ai grija de tine si de cel mic !

Va pup si ma duc sa trag o raita la fotografii, sa vad babys howerul si bebeii frumosi, noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Daiopri, ma bucur ca operatia a mers bine si ca deja esti acasa! Sper mult ca si moralul sa fie bine, desi ceva soc probabil ca simti, insa stiu ca esti incredibil de puternica, sper sa ramai, sau sa te intorci acolo sus

Pucku, bine ca esti monitorizata atent, tin pumnii stransi tare ca sa fie bine, tu fii sigura ca totul va fi bine pentru tine si bebelache. Sa stai cuminte in pat si sa iti impui sa fii calma si increzatoare, ca sa simta si bebe acelasi lucru. Steph ce zice ca esti in spital?

Ktrinel, imi pare rau pentru vestile proaste! Dar e bine ca ai o perioada in care sa-ti tragi sufletul si apoi sa mergi mai departe, ca te stiu si pe tine o luptatoare.

nelia, stai departe de butoi! Hai, mai gaseste in tine putere sa mergi mai departe, cauta ca sigur gasesti! Mai un A la scoala, mai un ras de copil... nu-i asa ca deja ti s-au mai umplut bateriile?

Dana P, tu de ce nu faci vaccinul de fapt? Asa am o senzatie ca fiecare fibra a fiintei tale ar dori sa-l faca, dar tu te opui... ti-e teama de vaccin?
Uite, daca te ajuta cu ceva, eu am facut vaccinul, iar azi i l-am facut si lui Cristinel, iar cand s-o putea ii duc si pe ceilalti ai mei. Gata, am spus-o, chit ca enervez toata sezatoarea cu mentionarea gripei sau a vaccinului

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetelor va multumesc mult ca v-ati amintit de cererea mea. Kristin a fost tare draguta si mi-a trimis si mie pozele.
Ma bucur ca macar asa v-am "cunoscut" pe cateva din voi si multumesc inca o data Danei-Daiopri si Roxanei-Rocs02 ca mi-au dat posibilitatea sa pot participa si eu putin la bucuria Laurei. Sunteti un grup minunat.
Va multumesc si va doresc sanatate multa la toate. Sunt aici in umbra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ioi laurajr, deci ioana a avut porcina...dar cum asa...nu i-a facut test, doar din ochi...de unde stie ca a fost porcina ?..zau daca nu, sunt din ce in ce mai in ceata.....nu trebuia sa faca test ? si nu inteleg altceva, daca iti da tot Tamiflu ca tratament dupa ce se confirma ca ai gripa, atunci de ce sa-l fac preventiv, inainte ??...sau poate nu e acelasi...nu am citit cu atentie ..oricum, unii mor exact dupa ce fac vaccinul, cum am citit pe un topic aici, altii au simptome perfect suportabile...vad ca e o loterie..

mai fetelor, asta a fost prima intrebare cand m-au chemat la rh ...referitor la statutul meu de single-mom ..bineinteles ca s-au uitat ca boii la mine, dar dupa ce am iesit si am constatat ca si colega mea , insarcinata in 4 luni, a avut parte de acelasi tratament ...am incetat sa ma mai minunez...sunt niste duri si niste idioti...ca au lasati toti babalacii, cu liceul doar, si au data afara oameni tineri..fara cuvinte..

daiopri, refacere usoara!!

uitasem sa va dau buna dimineata si sa va ofer o cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ktrinelule eu,eu; am baut una dar mai merge;
Daipori, toate gindurile bune spre tine
Pucku, sper sa fie ok la voi si bebe la locul lui unde trebuie!!!

Marule , sper ca plodu a depasit perioada critica (macar pentru moment), notele au inceput sa creasca si e cu moralul bun deocamdata;

asa, am niste ginduri frumoase despre acest minunat sistem de sanatate canadian , astept de sapte luni un RV pentru ultrasound la Juif, am luat azi o zi medicala si...puf musafirii inainte de a fi cazul; acum sun sa vad, daca aparatul e intern adio rv; in alte sase luni pot da coltul intr-o veselie.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

neata, lucrez de acasa azi inca tot in pijama sunt
am vazut intr-o seara un reportaj despre h1n1: ziceau ca nu fac teste sa vada exact daca pacientii au sau nu, ca un singur test costa $200 si dureaza ceva zile pana sa iasa rezultatul, asa ca ei prescriu tamiflu despre care nu se stie exact daca e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

mamaana, super profesional...ce sa zic ...de ce nu ar putea sa se abtina...pun asa un diagnostic in conditiile astea ...atunci cum ramane cu statistica..."cazuri confirmate H1N1"...testate, netestate sau la gramada ??

ana, tu ce te tot cauti...vrei neaparat sa gasesti ceva?...stii ca fac haz de necaz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007
Apropos de tinutele Soniei, iesim nu iesim undeva eu o gatesc tot timpul. Ca mi-e necaz, ea creste atata de repede si nu apuca sa imbrace lucrusoarele.

Ya, si uite-asa pin`la cinci ani, cind tre sa le cumparam tone de haine ca-s obisnuite sa se schimbe de trei ori pe zi. :)) Asta-i concluzia la care-am ajuns dupa ce-am imbracat-o si dezbracat-o pe Addison de o mie de ori in ultima saptamina ca-i ramin hainele mici :)) I-am dat si fushtitza intr-o zi, dom`le, v-am mai zis eu ca n-o cunosc pe mama lui Catrinel... :)

Simi, chiar m-am trezit bucuroasa de dimineaza ca veniti incoace... Of, urechea aia!

Pe mine, ca de obicei, Daiopri ma impresioneaza si ma face sa ma simt deosebita numai pentru ca o cunosc, fie chiar si virtual. Imi vine sa ridic capul cu mai multa mindrie ca in orice alta zi, de parca un strop din curajul ei s-ar fi transmis si la mine. Ca si atunci cind ma gindesc la Laura B, cind ma gindesc la Daipri ma trec fiori. Reci, pentru ca, sincer - desi as putea sa nu scriu asta, dar e un fel de egoism care nu ma lasa sa evit - nu sint capabila sa ma pun in locul niciuneia si nu cred ca as fi capabila sa ma ridic nici pina la genunchiul vreuneia in caz de. Calzi pentru ca amindoua sint atit de puternice si pentru ca ma rog ca Dumnezeu sa gaseasca calea pe care ele sa ajunga sa imbatrineasca vazindu-si copiii sanatosi pe viata. Daiopri, Laura...

Cu drag,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Eu stiu ca regula este: febra mare mai multe zile si tuse urata: gripa A.

Cand am fost la clinica fara RV, nu aveam febra, decat tuseam urat: asa ca au declarat ca n-am.

Daiopri,eu iti tin pumnii ptr refacere, abia astept mesajele tale, ca ai ramas datoare cu povestile de la Disney.

Pucku, eu zic ca e super ca esti monitorizata, vorbeste cu bebelushul sa mai stea la caldurica.
Tati cum de descurca cu Steph ?

Si eu am fost internata cu Anca vreo 2 sapt. de la 36-38 sapt., si mi-aduc aminte cum ii povesteam lui Victor pana si despre culorile peretilor de la Giulesti la telefon.
Vroia sa stam cat mai mult de vorba.

Laura, bine ca ati scapat de gripa porcina.

Diana, Simona, ma bucur sa va citesc.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput