Licurici de ianuarie-februarie 2009 (60)
Raspunsuri - Pagina 6
pyc spune:
Noi am facut deja 6 saptamani de muci....mergem pe 7!
Incredibil ce poate iesi dintr-un nasuc asa de mic.....si de toate culorile.....
Am tot citit azi pe forumurile de mamici din Franta.....sunt f multi copilasi suspectati de fibroza chistica, carora le iese testul sudorii pozitiv.....dar de fapt pana la urma nu se confirma boala!
Chiar si in cazurile in care un prim test a iesit clar pozitiv, la valori foarte mari.....
Pe siteurile medicale sunt date conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un centru pt a fi abilitat sa faca testul sudorii: cel putin 50 de teste pe an, persoana care il face sa fie scolita in acest sens, conditii optime de temperatura, umiditate, sa se ia temperatura copilului fix inainte etc etc ......
Sa speram deci ca e vorba de un test fals pozitiv! E totusi o boala atat de rara.....
ariya spune:
LEDI,noapte buna!
Pyc sa dea Dumnezeu sa fie cum zici tu!
Roxana,da-mi de stire maine!Noapte buna!
Fetelor sa dea Dumnezeu sa avem o noapte linistita!Pup toti licuricii nostri iubiti!
amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
IRINA.C spune:
Pyc ce bine ar fi!Doamne ajutaaa
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
DarkBendis spune:
Fetelor, eu va citesc da'-s mai "tacuta" ca-s cu nervii prastie...nu intru in amanunte ca mai rau imi fac...
dar neapara vreau sa-i imbratisez virtual pe Ledi, pe David si pe taticul lui...pe voi toate, dragelor, ca aveti un suflet atat de bun si de mare ...si un "special hug" lui Pyc pentru ultima stire, offf sper sa ai dreptate si in cazul lui David sa fie numai un test aiurit si eronat!
Ledi, spun si eu ca fetele, incearca sa papi ceva, ai nevoie sa fii puternica si sanatoasa pentru David
LA MULTI ANI lui Filip de Anuc
Multa sanatate bolnaviorilor de toate varstele sa le treaca problemutele de orice fel
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
vai Pyc ce bine ar fi!
Ledi,pune mana si mananca ceva
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
cristi_2003 spune:
buna dimineata doamnelor
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
anna-mama spune:
Neata,
Am citit si eu ce a postat Pyc si imi vine sa o pup Sigur e eronat si la Davidutul, el e doar un copil cu o imunitate scazuta, dar nu are asemenea boli. Doamne ajuta!
Sanatate multa si celorlalti bolnaviori.Va pup pe toti pe nasucurile mucioase
Ada, cum mai e Daria? Lily, sunteti bine?
De Andreiutu de Ciufik mai stie cineva?
Ana, mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.com/annavladut/Vladut8Luni?authkey=Gv1sRgCJOVopakjc3-6AE#5395402473067073218
fil_lily spune:
Buna dimineata in Romania, noapte buna la noi!
Eu ma simt mai bine, mai sunt obosita si am o tuse care persista, dar in general sunt bine.Arianna nu are nici un simptom inca,incep sa fiu optimista.
Mi-am reactivat contul pay pal ca sa pot contribui si eu cu un mic ajutor pt.micutul David,dar va dura putin pana primesc confirmarea.
Un pt.Ledi si David. Doamne ajuta sa fie infirmat diagnosticul.
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Ledi, mananca ceva, trebuie sa ai putere pentru puiul tau! Laboratorul Cytogenomic are sediul vis a vis de blocul meu.Si-au deschis laboratorul de vreo 6 luni si stiu ca fac teste genetice, printre care si pt fibroza chistica. Daca e nevoie sa ma interesez de ceva sau eventul pentru a avea mai multe rezultate, spune-mi si ma duc sa intreb tot ce trebuie. http://www.cytogenomic.ro/www/all_tests_ro.php Roxana, am trimis, dar cica se proceseaza maine, desi e aceasi banca. Sper sa nu fie tarziu. Bee Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009) Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri! |
Flo,te poti interesa unde anume lucreaza ei testele si cat costa?Vad ca ei testeaza mai multe mutatii decat genetic lab.M-am uitat pe site sa vad preturi,dar nu gasesc.Plus ca vad ca si aici sunt tot doua teste si nu stiu care ce-i cu ele.
POZE CU NOI
de David Christian