Licurici de ianuarie-februarie 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

A cincea īntrunire a p#259;rin#355;ilor, 30 octombrie 2009, Bucure#351;ti Pe data de 31 octombrie, va avea loc cea de-a cincea īntrunire a p#259;rin#355;ilor, īn sediul spitalului IOMC Alfred Rusescu (Bd. Lacul Tei nr. 120, sector 2), īncepānd de la ora 11:30.
Detalii la 0721096087 , 0770799359 (Georgiana Nitu - presedinte) sau 0722343431 , 0746366739 (Gabriel Cazacu)

......Oare nu poate nimeni sa mearga la intrunirea asta?? Va fac program fetelor din Bucuresti:)

....nu e clar daca e vineri sau sambata asta, caci vedeti si voi scrie odata 30 oct, odata 31 octombrie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

.......e vorba de intalnirea parintilor de copii cu fibroza chistica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

roxana ms de pm,scriu cand trimit banii

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Am trimis si eu astazi cecul catre Iry, face cam 2 zile prin posta.Si de acolo prin paypal am inteles ca ajung imediat.Important este ca s-a strans deja o suma ca sa le ajunga pentru teste si drumul la Bucuresti.
Ledi suntem cu gandul la voi .

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Roxana, am incercat sa fac transfer interbancar dar imi cere swiftul. Asa ca mai bine am facut cont paypal si l-am alimentat din contul meu, cica dureaza vreo 2-3 zile sa fie incarcat. O sa-ti trimit e-mail cand am banii in cont.
In cazul in care nu va merge nici asa te voi ruga sa imi dai codul SWIFT. Multumesc mult pt ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

cat tin d-le mucii astia??? unde incap atatia intr-un nasuc atat de mic???

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

cat tin d-le mucii astia??? unde incap atatia intr-un nasuc atat de mic???

Mult.M-au innebunit si pe mine.KM de muci am tras azi.Nu stiu unde incap,de unde vin si cine-i fabrica,dar cred ca face ore suplimentare deja,la ce productie este..
Multumesc tuturor pt tot sprijinul si ajutorul oferit.Ma duc la nani,ca maine am iar o zi obositoare,iar David e plin de energie la ora asta si nu prea ar dormi,spre deosebire de mine.
Vorbim maine.
Noapte buna tuturor...

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

La noi au tinut 2 sapt fara..2 zile..mucii/Tusea a depasit 2 jumate...

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

aha,deci mai am...boon!!
noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ledi, mananca ceva, trebuie sa ai putere pentru puiul tau!
Laboratorul Cytogenomic are sediul vis a vis de blocul meu.Si-au deschis laboratorul de vreo 6 luni si stiu ca fac teste genetice, printre care si pt fibroza chistica. Daca e nevoie sa ma interesez de ceva sau eventul pentru a avea mai multe rezultate, spune-mi si ma duc sa intreb tot ce trebuie.
http://www.cytogenomic.ro/www/all_tests_ro.php

Roxana, am trimis, dar cica se proceseaza maine, desi e aceasi banca. Sper sa nu fie tarziu.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput