Licurici de ianuarie-februarie 2009 (60)
Raspunsuri - Pagina 5
pyc spune:
A cincea īntrunire a p#259;rin#355;ilor, 30 octombrie 2009, Bucure#351;ti Pe data de 31 octombrie, va avea loc cea de-a cincea īntrunire a p#259;rin#355;ilor, īn sediul spitalului IOMC Alfred Rusescu (Bd. Lacul Tei nr. 120, sector 2), īncepānd de la ora 11:30.
Detalii la 0721096087 , 0770799359 (Georgiana Nitu - presedinte) sau 0722343431 , 0746366739 (Gabriel Cazacu)
......Oare nu poate nimeni sa mearga la intrunirea asta?? Va fac program fetelor din Bucuresti:)
....nu e clar daca e vineri sau sambata asta, caci vedeti si voi scrie odata 30 oct, odata 31 octombrie....
nushulica spune:
roxana ms de pm,scriu cand trimit banii
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
cris30 spune:
Am trimis si eu astazi cecul catre Iry, face cam 2 zile prin posta.Si de acolo prin paypal am inteles ca ajung imediat.Important este ca s-a strans deja o suma ca sa le ajunga pentru teste si drumul la Bucuresti.
Ledi suntem cu gandul la voi .
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
koruccia spune:
Roxana, am incercat sa fac transfer interbancar dar imi cere swiftul. Asa ca mai bine am facut cont paypal si l-am alimentat din contul meu, cica dureaza vreo 2-3 zile sa fie incarcat. O sa-ti trimit e-mail cand am banii in cont.
In cazul in care nu va merge nici asa te voi ruga sa imi dai codul SWIFT. Multumesc mult pt ajutor
lisa79 spune:
cat tin d-le mucii astia??? unde incap atatia intr-un nasuc atat de mic???
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 cat tin d-le mucii astia??? unde incap atatia intr-un nasuc atat de mic??? 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! |
Mult.M-au innebunit si pe mine.KM de muci am tras azi.Nu stiu unde incap,de unde vin si cine-i fabrica,dar cred ca face ore suplimentare deja,la ce productie este..
Multumesc tuturor pt tot sprijinul si ajutorul oferit.Ma duc la nani,ca maine am iar o zi obositoare,iar David e plin de energie la ora asta si nu prea ar dormi,spre deosebire de mine.
Vorbim maine.
Noapte buna tuturor...
POZE CU NOI
de David Christian
IRINA.C spune:
La noi au tinut 2 sapt fara..2 zile..mucii/Tusea a depasit 2 jumate...
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
lisa79 spune:
aha,deci mai am...boon!!
noapte buna !
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
flowerbee spune:
Ledi, mananca ceva, trebuie sa ai putere pentru puiul tau!
Laboratorul Cytogenomic are sediul vis a vis de blocul meu.Si-au deschis laboratorul de vreo 6 luni si stiu ca fac teste genetice, printre care si pt fibroza chistica. Daca e nevoie sa ma interesez de ceva sau eventul pentru a avea mai multe rezultate, spune-mi si ma duc sa intreb tot ce trebuie.
http://www.cytogenomic.ro/www/all_tests_ro.php
Roxana, am trimis, dar cica se proceseaza maine, desi e aceasi banca. Sper sa nu fie tarziu.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!