IRM sau EEG - la copil de 2.3 ani

IRM sau EEG - la copil de 2.3 ani | Autor: mihadum

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

sunt in Piatra Neamt si am o fetita de 2 ani si 3 luni.
Aseara ma jucam cu ea si am luat-o in brate sa o duc in dormitor . Are obiceiul sa se lase mult pe spate cand o ridic in brate, si o sprijineam cu o palma intre omoplati sa nu o scap. Nu-i tineam si capul, care era lasat pe spate. Am mers cam 7 metri, deci foarte putin, si am simtit ca are spasme la maini si picioare, ca un fel de convulsii. Au durat foarte putin, 1-2 secunde, i-am ridicat capul, s-a albit la fata , buzele erau fara culoare.I-am dat repede putina apa, am udat-o si pe fata si si-a revenit. S-a uitat la noi dezorientata 1-2 secunde dupa care a dus mana la cap undeva in spatele urechii stangi "capu', capu'" cred ca o durea.
Nu a fost inconstienta, nu a lesinat, nu s-a mai plans de durere, a vorbit imediat, s-a comportat normal toata seara si este ok si acum.
Am sunat-o pe doctorita ei care mi-a spus ca aceste spasme puteau fi determinate de intreruperea fluxului sangvin catre creier ca urmare a pozitiei in care statea.Dar mi-a recomandat sa-i dau TONOTIL.
Nu pot sa-i dau un astfel de medicament dupa o discutie telefonica.
Vreau sa merg cu ea la un neurolog. Unde sa ma duc? NU vreau medici din Piatra Neamt. Puteti sa-mi recomandati un neurolog pediatru bun din Iasi sau Targul Mures? Mi-a recomandat cineva clinica Neuron din Targul Mures.
Daca se recomanda o investigatie, ce sa aleg? IRM sau EEG? As putea sa-i fac un IRM la Bacau, dar pentru interpretare unde sa ma duc?
Nu pot pleca foarte departe , are rau de masina.

Va multumesc din suflet pentru ajutor
Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihadum spune:

Am citit despre D-na Doctor Aurelia Dogaru - a lucrat in Bucuresti cu D-na Profesor Doctor Sanda Magureanu. Acum este in Bacau.
A fost cineva la ea?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Buna, Mihaela.
Am vorbit cu un prieten medic din Tg. Mures, i-am povestit ce ai patit si ti-a recomandat Clinica Neuron, eventual incearca sa obtii o programare pe internet. Ca investigatii a zis sa soliciti EEG.
Daca nu reusesti sa gasesti o adresa de contact/nr. de tel., anunta-ma si voi incerca sa apelez la prieten
Toate cele bune!

Concurs KLORANE,un vot pentru pui
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2

Mergi la inceput

Multumesc foarte mult.
Am reusit sa gasesc un numar de telefon. Sunt mai multi medici pe specialitatea neurologie pediatrie,sa fac programare la cineva anume?

Multumesc foarte mult.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Am intrebat si mi-a zis ca oricine de-acolo e de incredere, sunt profesionisti buni. Important e sa ajungi cu fetita la ei
Numai bine!
Concurs KLORANE, un vot pentru pui
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2

Mergi la inceput

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilie.doru spune:

mihadum, pana la urma ai gasit rezolvare la problemele tale in Bacau, Tg. Mures sau ai ajuns in Bucuresti ?
Cam toti din cei cu care am vorbit, au ajuns la Bucuresti la dr. Craiu in clinica (prof. Sanda Magureanu -- e la pensie ?),si am inteles ca au confirmat diagnosticile puse la Bacau de dr. Dogaru si ca s-au intors pentru tratament si supraveghere in Bacau.
E bine sa ai o a2a parere si parca e mai bine ca are cine se ocupa acasa de micuta dacat sa tot bati drumuri.
Acum e bine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviaiustin spune:

bn,va rog un nr de telefon de la clinica neuron din tg mures.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Clinica De Neuro- Psihatrie- Infatila
Tg Mures, Panselutelor 5
Tel. 0265 264.388
0265 164.388
edit: sau Telefon: 0265 161 820
Telefon: 0265 261 820
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput