IRM sau EEG - la copil de 2.3 ani
Buna ziua,
sunt in Piatra Neamt si am o fetita de 2 ani si 3 luni.
Aseara ma jucam cu ea si am luat-o in brate sa o duc in dormitor . Are obiceiul sa se lase mult pe spate cand o ridic in brate, si o sprijineam cu o palma intre omoplati sa nu o scap. Nu-i tineam si capul, care era lasat pe spate. Am mers cam 7 metri, deci foarte putin, si am simtit ca are spasme la maini si picioare, ca un fel de convulsii. Au durat foarte putin, 1-2 secunde, i-am ridicat capul, s-a albit la fata , buzele erau fara culoare.I-am dat repede putina apa, am udat-o si pe fata si si-a revenit. S-a uitat la noi dezorientata 1-2 secunde dupa care a dus mana la cap undeva in spatele urechii stangi "capu', capu'" cred ca o durea.
Nu a fost inconstienta, nu a lesinat, nu s-a mai plans de durere, a vorbit imediat, s-a comportat normal toata seara si este ok si acum.
Am sunat-o pe doctorita ei care mi-a spus ca aceste spasme puteau fi determinate de intreruperea fluxului sangvin catre creier ca urmare a pozitiei in care statea.Dar mi-a recomandat sa-i dau TONOTIL.
Nu pot sa-i dau un astfel de medicament dupa o discutie telefonica.
Vreau sa merg cu ea la un neurolog. Unde sa ma duc? NU vreau medici din Piatra Neamt. Puteti sa-mi recomandati un neurolog pediatru bun din Iasi sau Targul Mures? Mi-a recomandat cineva clinica Neuron din Targul Mures.
Daca se recomanda o investigatie, ce sa aleg? IRM sau EEG? As putea sa-i fac un IRM la Bacau, dar pentru interpretare unde sa ma duc?
Nu pot pleca foarte departe , are rau de masina.
Va multumesc din suflet pentru ajutor
Mihaela
Raspunsuri
mihadum spune:
Am citit despre D-na Doctor Aurelia Dogaru - a lucrat in Bucuresti cu D-na Profesor Doctor Sanda Magureanu. Acum este in Bacau.
A fost cineva la ea?
Multumesc
aditapop spune:
Buna, Mihaela.
Am vorbit cu un prieten medic din Tg. Mures, i-am povestit ce ai patit si ti-a recomandat Clinica Neuron, eventual incearca sa obtii o programare pe internet. Ca investigatii a zis sa soliciti EEG.
Daca nu reusesti sa gasesti o adresa de contact/nr. de tel., anunta-ma si voi incerca sa apelez la prieten
Toate cele bune!
Concurs KLORANE,un vot pentru pui
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2
mihadum spune:
Multumesc foarte mult.
Am reusit sa gasesc un numar de telefon. Sunt mai multi medici pe specialitatea neurologie pediatrie,sa fac programare la cineva anume?
Multumesc foarte mult.
Mihaela
aditapop spune:
Am intrebat si mi-a zis ca oricine de-acolo e de incredere, sunt profesionisti buni. Important e sa ajungi cu fetita la ei
Numai bine!
Concurs KLORANE, un vot pentru pui
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2
ilie.doru spune:
mihadum, pana la urma ai gasit rezolvare la problemele tale in Bacau, Tg. Mures sau ai ajuns in Bucuresti ?
Cam toti din cei cu care am vorbit, au ajuns la Bucuresti la dr. Craiu in clinica (prof. Sanda Magureanu -- e la pensie ?),si am inteles ca au confirmat diagnosticile puse la Bacau de dr. Dogaru si ca s-au intors pentru tratament si supraveghere in Bacau.
E bine sa ai o a2a parere si parca e mai bine ca are cine se ocupa acasa de micuta dacat sa tot bati drumuri.
Acum e bine ?
adrisimo28 spune:
Clinica De Neuro- Psihatrie- Infatila
Tg Mures, Panselutelor 5
Tel. 0265 264.388
0265 164.388
edit: sau Telefon: 0265 161 820
Telefon: 0265 261 820
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.