Cadouri pentru barbati

Cadouri pentru barbati | Autor: Mickyyy

Link direct la acest mesaj

Eu sunt in pana totala de inspiratie, cine-mi sugereaza si mie niste cadouri care pot fi facute de ziua de nastere a cuiva drag, dar nu numai.
Ca am vreo cateva aniversari in viitorul apropiat, si n-am nici o idee.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Aici te-ai uitat?!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11719

Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

nu m-am uitat, mersic pentru link.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Ce zici de un ceas de mana,cand il priveste sa-si aduca aminte cine i la daruit!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Pentru prietenul meu nu prea merg cadourile astea generale, care pot fi facute oricui, pe el il incanta mai degraba ceva "personalizat". Stiu ca i-am luat de sarbatori o bricheta faina (tot in ideea ca de fiecare data cand isi va aprinde o tigare se va gandi la mine), si n-a fost prea incantat. Cred ca ar fi de 10 ori mai impresionat de un cadou gen Tiramisu facut de mine pe care sa scrie la multi ani (ideea nu-mi apartine. a fost a altcuiva, dar nu mai stiu al cui era measjul) decat de un cadou foarte scump (gen ultimul tip de calculator, placa de baza, sau eu stiu ce alte chestii electronice, la care eu nu ma pricep) sau un cadou fara o semnificatie aparte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Uite pe al meu l-a incantat foarte tare o bricheta zippo. E de bun gust si la fel ii va aminti de tine.Dar ce faci daca nu e fumator?

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Daca e vorba de ceva personalizat,ce zici de un tort cu poza lui sau a voastra.
Acest tort se face la comanda la TIP TOP,nu stiu care e pretul,dar oricum e personalizat.

Mergi la inceput