FIV sau inseminare cu donatoare/donator (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

yarrina,incearca la dr Mihaila sau la dr Adi Bors(la el parca ai mai fost),da cu cei de la Omini sint si eu deacord,fiindca acolo fac si IA si FIV si stiu despre ce e vorba ,multa bafta iti doresc

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Dragutza mea Bytzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria76 spune:

Va multumesc mult pentru sustinere.Si eu sunt nerabdatoare sa aflu rezultatul, dar tb sa astept ziua de joi , asa mi-a zis si dr. I si dr. embriolog. Eu pe 22 am facut punctia si pe 27 embriotransferul, deci blasto de ziua 5. Am transferat 2 si mai am 5 la congelare. Semne deosebite nu am in afara de sani mariti si sensibili. Am inceput si serv si astfel timpul trece mai repede.Sa dea DD sa fie pozitiv si toate celelalte sa ma urmati, pentru ca datorita voua am ajuns la Polisano.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

eeeeee daria,daca tot zici ca datorita noua ai ajuns la Polisano,vrem sa fim nanase virtuale sa nu ne dazamagesti,ok

inseamna ca am retinut eu gresit ,deci joi ai 10 zile de la ET ,dar cu blasto este relevant rez si la 8 zile
hmmmmmm si mai ai si 5 puiuti criogenati ,bravo fata draga ,felicitari
joi sau vineri te asteptam cu vesti bune,doamne ajuta

simonete,doar atit
te pup scumpa mea si o sa invingem noi odata si lupta asta,ai sa vezi....haaaaaaa si ce-o sa se mai mire Ispasoiu
hai ce facem acum ,zilele trecute ma incurajai tu si acum ma lasai singura

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna dimineata!
Va astept la o aburinda si cu laptic. Azi ma duc la Iasi...sper sa-mi vada multi multi puiuti si sa ma cheme de urgenta la Sibiu pentru Inseminare. Haideti fetelor sa spargem ghinionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Buna, ce buna e cafeaua!

Yarrina, succes! Ce bine ar fi sa spargem ghiata aia, dar e tare greu...

Daria, te asteptam cu vesti bune

Bytzi, pup fata curajoasa si bataioasa

O fata de la oligo tocmai ce a anuntat ca a ramas iar graviduta, e o veste buna, dar ce bine ar fi daca am avea mult mai multe vesti bune de acest fel... Eu am o stare tampita rau, parca trece viata pe langa mine si eu nu am realizat nimic. La 34 ani incep sa ma simt batrana... . Ehe, dar nu ma bagati in seama, vorbesc tampenii. Dati-mi una!

Mergi la inceput

Bataita Maya. Auzi la ea batrana!
Haideti sa facem ceva sa ne mai ridicam moralul...ca vad ca suntem rau in butoi! Sa va amuz cu insistenta mea de a face ciocolata de casa...a doua incercare...esuata binenteles..
Nush cum altora le iese si a mea o mananc cu lingura. Mi-a si zis mama soacra sa vin cu ingredientele la ea ca-mi face ea dar eu nu ma las.

Mergi la inceput

Merci pt bata...
eu nici nu stiu sa fac ciocolata, asa ca nu nici nu incerc, dar sunt innebunita dupa ea... as manca non-stop. Ai o reteta buna?

Mergi la inceput

Yarri, poate ar trebui fiarta mai mult si apoi bagata... la congelator?
Scuze, ma inveseleam si eu

Mergi la inceput

Eu am luat de pe net reteta..de fiecare data alta...dar nici o sansa. Sa stii ca ma gandeam si la congelator...dar cand se dezgheata ce fac? In schimb am mancat jumatate de punga de lapte praf cu lingura. Mi s-a lipit tot pana la stomac.

Mergi la inceput