Copilasi din 2002 *66* Acum scolari !
Raspunsuri - Pagina 16
Cristina_C spune:
E si mai bine azi. Gata cu febra, a mai ramas doar tusea. Acum, cand e pe trecute, si mie mi-ar conveni sa stiu ca a facut gripa de porc si gata!
Nicoleta, multa sanatate baietilor!
Gabi, ii dau sa manance multe clementine, la vit C, chiar si cu arome, se stramba!
Azi am fost iar dupa teme (ultima data!) si mi-a aratat invatatoarea banca lui, sta chiar in fata, la mijloc. Sunt 3 randuri a cate 4 banci si acum are colega de banca o fetita. E temporar pentru ca , la 3 saptamani, ii schimba iar pana ajunge fiecare sa stea cu fiecare.
Va doresc sa ramaneti sanatosi si sanatoase, sa aveti vreme buna si sa va bucurati de weekend!
Cristina22, duminica sa fii prin zona, prietenii stiu de ce!
Nu uitati de Dansez pentru tine din seara asta!
Anina_n spune:
Da, diseara dansam !
Cristina_C, probabil, daca faceati testul iesea pozitiv.
Insanatosire grabnica bolnaviorilor !
Si un weekend cat mai fain, tuturor !
PS- Sper sa pot intra duminica.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
andy.p spune:
CristinaC ma bucur ca sunteti bine.
Katty ce ma bucur ca e k Andrei..sper sa nu fie nimik grav cu capul,probabil de la oboseala.Si noi vom incepe sa luam omega 3
Nina
Cris asa,asa sa nu dispari
Am pus si eu cateva poze,daca aveti chef si timp,iata-le:
http://family.webshots.com/photo/2666521750104517296iKoKiy
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Anina_n spune:
Ce ascunzi tu, acolo, Laura !
Am vazut o papusa de fetita, nu altceva ! E atat de dragalasa... Iti vine sa o...papi.
Mi-e dor de nepotica mica, plecata la mii de km distanta.
Si Andrei e un frumos ! Va frange multe inimi.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Nicoleta spune:
Salut.
Azi-noapte Stefan a facut febra mare (38,6 arata termometrul dar cred ca era mult mai mult...), la 7.30 avea iar febra... tuseste productiv, dar mi-a mai zis ca l-a usturat cand a facut pisu. Ce-o mai fi si asta?! El nu a avut niciodata infectie urinara...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Nicoleta spune:
Sa reiau: mi-a zis ca ieri la pranz ca a avut o senzatie de voma in timpul mesei, dar ca de fapt i-a trecut dupa ce a mers la toaleta si a avut scaun. Aseara era cam moale, dar fara febra. I-am dat Nurofen la culcare, la 3 avea febra. I-am dat un alt antitermic (Parkemed parca, nu e si prin Ro), i-a scazut, dar la 7.30 avea iar febra )38.3). Mi-a spus ca l-a usturat la pisu de dimineata. Tuseste productiv, are ameteli, este cam apatic si nu a mancat (dar a mancat azi-noapte pe la 4, dupa ce scazuse febra). Nu stiu ce sa facem, am merge la un spital sa ii facem testul de porcina, daca s-o face (dar cum nu avem masina, sa-lscoatem pe vremea asta cu febra...)... Am ramas fara Nurofen, nu stiu daca au si pe aici... NU-mi ramane decat sa astept sa vad cum evolueaza. Antitermice, hidratare cat poate si... sa speram ca trece repede!
andy.p spune:
Buna dimineata.
Nicoleta off ce rau imi pare ,tre sa iei ceva antitermic gen Nurofen,alternat la 4 ore cu paracetamol.-ar putea sa fie infectie urinara daca il ustura cand face pishu,si se face si febra de la ea.Va si sper sa nu fie nimik grav.
Ninamultumesc ..unde ti-e plecata nepotica?
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Laura, stiu ca se face febra de la infecia urinara, dar poate a fost urina mai acida ca nu a baut apa prea multa, acum astept urmatoarea data cand merge la baie sa vad cum zice ca a fost...
cristina22 spune:
Nico-cum e Stefan?
Off, sanatate si sa nu fie nimic serios...
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."