Albinutze de Mai-Iunie 2009(30)
Raspunsuri - Pagina 6
philip spune:
Carmina, si la noi aceesi situatie. Philip doarme cu tati de cand a plecat bunica si eu cu Nicholas in camera lui Philip (in cele din urma, a baietilor). mai nasol e ca tati se trezeste la 6 sa plece la munca si Philip doarme cu grija ca ramane singur. si doarme prost. e tare fricos si cu imaginatie f bogata, mai ca l-as lua cu mine dar stiu cat de greu ne-ar fi tuturor.
Ioana, azi l-am dus pe Philip la scoala, nu mai avea febra de ieri insa era inca mucos. Mi-au spus ca au 2 cazuri confirmate de porcina, deci acum sunt sigura ca asta a fost si la Philip. probabil week-nedul trecut si slabit fiind, a mai prins ceva. era stingher dimineata. vineri au petrecere de Halloween, trebuie sa-i pregatim costumul ca vrea sa fie stafie si pt ca n-am gasit de cumparat i-l facem acasa. azi am cumparat dulciuri sa duc la scoala.
simt ca ma furnica nasul si am inceput sa iau ceva homeopat. azi dimineata erau -5 grade. brrrr.
pana acum N a dormit de 2 x 40 min. mai serveste sper inca o repriza pana diseara. la pranz i-am dat cartof dulce.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yuppi Buna ziua, albinute mamici si piticii lor!! si un buchet de crizanteme pentru fiecare, mai ales ca e sezonul acum...Sper sa ne primiti si pe noi, desi e cam tarziu... Va citesc cu drag de mult timp, si abea acum mi-am luat inima-n dinti sa si scriu. Sa ne prezentam: sunt Gabriela si bebelina mea e Sabina Ioana, nascuta natural pe data de 05.05.2009, in aceeasi zi cu Alessia Stefania si Dan Alexandru. La nastere a avut 3.300kg si 51cm. Acum, la aproape 6 luni are 7.8 kg si .... chiar nu stiu cati cm Oricum, am dat cateva randuri de hainute la "mici".Cand voi avea timp si ma voi dezmetici cum se face, am sa pun si ceva pozici, sa ne vedeti. Pe voi deja va stiu, mamici frumoase si bebei pe masura. Acum mai am ceva treaba. Mai intru mai tarziu. tot stupul |
bine ai venit!

Mami
de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.pngwww.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
philip spune:
ia uitati cine ma ajuta pe mine la rufe:
http://apha.shutterfly.com/11534
yuppi, bine ai venit si tu si micuta ta!
mi-e a pleca undeva in concediu, fie si pt un week-end. am nevoie de relaxare. acu' m-am terzit si eu cand vine iarna...
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
yuppi spune:
ioana 
felicitari pt kkita, atat cat a facut!
nusy Din cate stiam eu, cand e vorba de schimbat laptele, nu e interzis sa-l schimbi, doar ca s-ar putea sa nu-i placa fetei, si sa nu-l manance.
nemora Multumesc pentru incurajare 

Acusi adoarme si mandra mea asa ca noapte buna la tot stupul 

---------------''--------------''-----------------
Gabriela,
de
Sabiutza iubita
LauraOana spune:
phillip sebastian a dormit astazi 2 ture a 30 min...o tura la ora 10:30 si una la 14:30...si mia picat frint la 18:30 in somnul de noapte 

Mami
de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
nemora spune:
Io am niste turbate frate astea nu vor sa doarma! si la 7 sunt sus!
Beca, autodiversificarea este atunci cand copilul ia din mancarea adultului si duce la gura. Pana nu a aparut civilizatia si ce tine de ea, puiul de om lua o ciozvarta, o bucata de ceva si morfolea la ea toata ziua, si nu-l tinea nimeni pana la aniversarea de 6 luni. Fiecare copil are ritmul lui si stie sa dea semnalul singur. Incearca niste suc de pere pt constipatie.
Nusy, io personal nu cred sa aiba probleme, laptele praf nu cred ca e mult diferit de la o firma la alta. Eventual incepe cu cantitate mica si vezi daca-i prieste. Toata lumea de lapte si cereale de la firme diferite. E deja mare, nu mai e in pericol.
Clody, pe okazii punct ro nu ai cautat?
Philip, eu dorm cu karo in pat si maia in patutz. Naspa...
Cris, io nu rabd sa planga si altfel nu adorm singure.
Ma duc ca Karo ii da la greu jucarii sora-sii.
pup si noapte fara pauze de somn!
Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
dicirstea spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Bebe Beca![]() ![]() ![]() ![]() a facut cacutza..... cre' ca incepe sa lucreze brocoli, mai ales ca e prima oara dupa atata amar de vreme, cand a facut o idee mai moale, nu pietricele. |
Ioana, acum mi-am dat seama...pai daca ai berbecuta, cum ai vrea sa faca kk, daca nu cacareze?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
kiralina spune:
philip ce ajutor scumpic ai!!!
Fetelor eu am fost cam buimaca azi. Ada s-a trezit azi noapte din 2 in 2 ore si apoi la 5.30 s-a dat trezirea de dimineata. Abia pe la 8 am reusit sa o mai adorm. Poate are puseu de crestere... ca altfel nu stiu ce sa mai cred.
aaa... si a facut si o tona de kaki. de 4 ori!!
mamica Adei (11.06.2009)
dicirstea spune:
Yuppi, bine ai venit!
Si bblinul meu doarme in reprize de maxim 30' ziu, iar cel mai bine (si mai mult)doarme pe burta. De fapt si acum e in locul meu in pat, pus de pe la ora 19 pe burta si doarme. Iar eu, ca sa mai pot face un pic de treaba, il las pana la ora de masa.
Philip...ce haios e. Si cum i se vede perisorul![]()
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
alic spune:
buna seara! 
Strunfita![]()
![]()
belea Bogdanici!
Yuppi bine ai venit in stup! si tie si Sabinutei! 
Beca..dar ananasul e permis? in cartea clasica nici nu e prevazut...
si apropo de carrefour... am vazut o discutie depre cartoful dulce..e altceva decat cartoful obisnuit? e mai bun pt astia mici?
Clody, eu zic sa nu-l pui decat daca vezi ca se cere 
Carla, de ce nu e ok banana cruda? e mai bine sa o oparim inainte?
Beca, tu poti vedea astfel de stiri? eu schimb canalul imediat, mi-e groaza! 
am vazut o reteta noua noi: cum procedezi: le fierbi pe toate si le pasezi?
AnaMicu, bafta la vaccinuri! sa le suportati cu bine!
Philip, ce fain ajutor ai! 
eu, de cand am incaput diversificarea (asa zisa...) sunt disperata sa-i fac mereu ceva nou...mi se pare aiurea sa-i repet acelasi fel de fiecare data! asa ca sunt dechisa la retete noi! ![]()
de cateva zile Natalia e maraita, parca a ramas cu asta dupa raceala fiindca inainte nu-mi plangea cu zilele...asa ca nu-mi dau seama ce-i cu ea;
posibil sa fie de la dinti, fiindca azi si-a facut aparitia cel de-al treilea 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!