Albinutze de Mai-Iunie 2009(30)
Raspunsuri - Pagina 20
otiliap spune:
cris_82, bebe-beca, am vazut pozele. tare frumoase fetele...

kiralina,
fata, sa treca repede buba de la cazatura!
yuppi, asa este. si eu sunt din bt, doar ca acum m-am mutat la vreo 30 km de bt, insa tot mai ajung inbt cam o data pe luna, cand merg cu matei la control la pediatru. si eu sper sa ne intalnim intr-o zi.
pt printesa, sa creasca mare si frumoasa!!
noi avem in casa intre 21 - 22 grade, iar spre dimineata ajungem si la 20. din aceasta cauza eu ii dau caciulita lui matei, mai ales ca ii facem baie in fiecare seara.
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
clodyac spune:
fetele schimb capitolul
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
simsof spune:
Alynta27 merci de aprecieri si de ideea cu concursul de poze 
Nu, pozele nu le-am facut noi, am fost la un studio sa-i facem poze de pasaport lui David si aveau oferte pentru pozele de studio.
Si noi ne inscriem in clubul baloshicilor
, cumplit, cate 3-4 bavetzici pe zi udam si nici vorba de dintzisori.
Bebe Beca si pe mine ma termina Sara cu ochisorii ei si cum mananca cu pofta din tine
mamica de Daria (26.09.2005) si
David
poze David: http://picasaweb.google.ca/vhodis/David2009_Studio?authkey=Gv1sRgCNS28ZvMz-nDLQ#
Poze Daria: http://picasaweb.google.ca/vhodis/Daria_sept2009?authkey=Gv1sRgCNeHpp2gwNWTfQ#
CarlaV spune:
Eu am iesit cu fetele si ieri si azi tot fara caciula, am zis ca pana la masina si inapoi mai mult le-as stresa, ca inauntru e cald. In casa facem cam 24 grade, eu sunt friguroasa si la copii prefer sa le fac cald decat sa-i imbrac gros.
Am citit din urma despre umidificator, si noi am folosit cateva ierni si a fost ok. Si niste prosoape ude intinse pe calorifer isi fac treaba. N-as recomanda vasele cu apa, fiindca aduna bacterii pe suprafata apei.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
otiliap spune:
draga serialbastre, iata cum fac eu: Azi dimineata i-am facut piure de legume (patrunjel, pastarnac, telina, sfecla rosie, morcov, dovlecel) , iar in aceasta seara ii dau cereale vise placute de la milupa aprox 50 ml, apoi 4 doze de lapte. Maine, in loc de piure de legume ii fac cereale de orez cu vanile cu suc de morcov sau de mar, sau combinat. Iar maine seara cerealele vise placute. Peste zi ii mai dau si ceai de anason, ca e bun si pt gaze, dar si pt raceli. De saptamana viitoare vreau sa-I introduc si ardeiul gras si poate cartoful, intai sa vedm cum va fi. 
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)