Albinutze de Mai-Iunie 2009(30)
Raspunsuri - Pagina 19
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Serialbastre Uitam: poze noi la semnatura. ![]() Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009) |
Ce frumusica e CEzara!
Poza asta imi place:http://picasaweb.google.ro/AndreeaTzui/CEZARAILINCAACinceaLuna#5395725083389132242! Seamana cu fiu-miu! E ochioasa, cu chiscute si face la fel fetisoarele ca el! Cred ca bebeii au strambaturi si gesturi comune!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Miruta.............fiecare mama face ce e mai bine pt puiul ei! ce se discuta aici e orientativa, noi ne ghidam dupa ce avem acasa! Asa am patit si eu cu Matei inainte sa-i bag alimente! Se trezea de si mafturos nevoie mare! Cum i-am dat papa era zglobiu si foarte linistit! Nu-ti fa probleme cu nu vei sti cand si ce sa-i d-ai! Copilul cand ii e foame incepe sa maraie, plange si e agitat! Atunci stii ca vrea ceva!
Ioana............ai niste minuni de fete! Sara are bucle (cred ca am vazut bine) si ochisorii aia.....numai buna de pupacit! E adevarat ca imi plac fetitele (cred ca mi-am dorit una, de asta le indragesc atat!) dar ale tale sunt deosebite! Si tu imi placi!![]()
Cris............cred ca si fata ta e in clubul "celor cu balute" dupa bavetica! Ce tantos sta ea in fundulet!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Cris..................vad ca a fost furata de peisaj! Eu prevar in bucataria aia un covor de jos in viitoru apropiat!
david mi-a mers in 4 de la 7 spre8 luni! Si am "captusit" casa dupa el!
Simsof...........frumosi copii! Sa va traiasca! Ti-as recomanda sa-l inscrii pe David la un concurs cu fotografii, care i-ati facut poze tare reusite! Sau sunteti profesionisti?!
Nusy...........eu rad marul/banana/para api bag 2 linurite de cereale si daca e prea tare mai bag putin apa plata! Sa fie ca un piure mai moale! Am de la Nestle!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alic spune:
cat ati scris!
am intrat sa va pup si ma duc sa citesc cat reusesc!
deocamdata am vazut filmul cu Sara in premergator! 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!
alynta27 spune:
Ioana.............sa purtati sanatoase noile achizitii! Eu una nu sunt asa de incantata de a cara copilul in brate, spate... Am deja dureri frecvente de spate cu un bebe de 9 kg! Dar cred ca fetitele sunt mai usurele! Sunt foarte frumoase toate!
Carla.........imi pare rau sa aud asta! Greuuuuuu! Pe dreptate au mancat-o cainii..... Nu poti folosi in alt fel munca depusa- o redirectionare sau alt fel...nu ma pricep la ce faceti voi, dar zic si eu! Ce frumos trebuie sa sune "mama"!
Ai deja fetita "mare"! Asteptam perlutele Sabinei!
Cris...........si noi experimentam mersul cu spatele! Vad ca ai deja o mancacioasa! Ce rodea acolo?
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Kiralina.............sanatate Adei!
Cosminica.........felicitari pentru masuratosi!
Baietii mei inca dorm! S-au jucat amandoi! Acum ma duc si eu sa vad daca mai prin putin somn!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
Bebe Beca spune:
Am pus fata in leagan, rontaie fericita o jucarie. A adormit la san pentru 1 minut si cand m-am ridicat din pat, a cascat si ea ochii. Parca ar fi dormit 3 ore, e fresh.
Alynta, iti multumesc tare mult pentru aprecieri, m-au uns la suflet.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
otiliap spune:
buna fetele!
nusy, eu i-am mai pregatit cerealele lui matei cu suc de morcov sau de mar, in loc de apa. noi folosim cereale de la milupa. data viitoare voi incerca sa i le prepar cu suc de mar si morcov, combinat, nu separat. doar seara ii dau cerealele preparate asa cum scrie pe cutie.
carla, multumesc pt raspuns. imi pare tare rau pt aceasta situatie atat de urata... incredere si poate se va rezolva cu bine pana la final...
simsof...bine ai revenit...ii tare dragut galusca!! 
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
CarlaV spune:
Alynta, nu merge, e prea personalizat site-ul pentru ea. Asta e, mergem inainte.
Am executat placinta cu dovleac, acum se coace. Si buburuza mea a adormit cateva minute la san si s-a trezit fresh cand a sunat telefonul...
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Serialbastre spune:
Alynta, multumim. Si eu am observat ca toti bebeii fac fete-fete.
Otilia, ii dai cereale de doua ori pe zi? Ii mai dai si altceva? Scuze daca ai mai zis, dar atata am mai citit despre diversificare ca-s mai in ceata decat la inceput. ![]()
Andreea
si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)