Gravidutze si mamici de Cluj -140

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Si noi tot pe fuga...Daria a avut vineri temperatura 38 cu 3, sambata si duminica nimic iar astazi a inceput sa tuseasca si sa-i curga putin nasucul.Sper sa fie doar ceva trecator, dar sincer sunt si eu disperata cu gripa asta.

CO - Am admirat-o pe Carina; draguta si eleganta ca intotdeauna.Poza de inceput - parca se pregatea intens realizarea tinutei de printesa .

GABI - As merge eu pentru avans, dar prefer zilele astea s-o izolez putin pe Daria, de restul copilasilor.

ANI - Frumoasa excursie ati avut si ma bucur ca Stfi s-a simtit bine la aer.

Spuneti-mi va rog unde ati vazut caciulite cu fulare frumoase (exclus polar)?

Va sarutam si o saptamana reusita sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andreea, sanatate Dariei, sper sa scapati cu o viroza usoara!

Meli, eu nu vreau sa fiu nici disperata, nici paranoia cu gripa asta noua, pana la urma e o gripa si se va trata ca atare, sper, ma simt mai vulnerabila insa, insarcinata fiind.Eu una nu m-as risca sa fac vaccinul in situatia data. Foarte multe nu putem face, ca de izolat nu ne putem izola. Pe mine mai tare ma sperie ineficienta si lacunele sistemului medical romanesc. Nu vezi ca lipseste acum din spitale si banala occitocina??? Cat priveste incosntienta celor care refuza internarea sau sa se prezinte la medic atunci cand prezinta simtomele, din acest motiv s-a decretat starea de pandemie, ca sa se poata actiona si in sfera legala. Sa speram ca ne va ocoli Dumnezeu de necazuri si ca situatia nu va scapa de sub control.

Oana, acum vezi, totusi sa nu ajungeti chiar la final

Andreeacum mai esti mami? Cand te duci la medic?Ai mai digerat vestea???

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Fetelor, merci de complimente!
Suntem si noi in zona, dupa cele 2 zile de prestat ore. Fetelor, nicio sansa de studenti cazuti pe spate, specializarea la care predau e ped inv primar si prescolar, asa ca am doar un singur baiat in anul 1, intre 170 de fete! La anii mari nu am deloc baieti, deci numai gagici;)

Bine ca s-au distrat piticii de ziua lor! Ce de cadouri a primit Stefan!!!!

Va dorim sanatate tuturor!

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

puisor http://www.naturalchild.org/articles/living_with_children.html in sectiunea asta gasesti articolul. Era zapada la Arieseni?

Gabi m-am uitat pe lista si sunt singura cu 2 copii (mai e si Elena, dar Iulia e bebe, ar fi culmea sa plateasca pt ea), asa ca eu voi plati dublu.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!

No, gripa porcina...am observat prin oras ca toata lumea resimte...daca cineva tuseste mai tare in autobuz, toti se uita intrebator la elSi cica si Mircea Badea s-ar putea s-o fi contractat, azi si-a facut analize si e consemnat la domiciliu. Eu sustin idea ca n-are cum sa-i interneze pe toti(a se vedea minunatul sistem de sanatate romanesc). De asemenea insa, e greu si absolut incotrolabil sa determini oamenii sa stea izolati. Complicat tareSi va spun eu ca si daca s-ar fi cumparat vaccinul, tot ar fi existat reticenta. Intrati de curiozitate la topicul Sezatoare canadiana si o sa vedeti acolo pareri pro si contra. Cam jumatate il fac, jumatate nu.

Gabi, noi bine, pe baricade

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Andreea, multa sanatate Dariei. Ceva caciulite frumoase cu tot cu fular erau la Takko, in Polus. Eu i-am luat Alexiei de acolo, doar ca erau mai de toamna, nu de iarna.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ultramarin spune:

In urma cu 2 ani cautam banda de alergat, am gasit-o la o mamica cu umor, scria mult pe acest forum. Cateva zile mai tarziu citisem sute de mesaje, aveam favorite, asteptam sa se mai scrie cate ceva. Astazi mi-am facut cont pentru ca testul are doua liniute. Ma numesc Diana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare
Fetelor la mine f bine functioneaza "certebe "granule cu vit c ,inca n am racit si sper sa nu racesc

VICTO cand am vaz pozele am crezut ca piticutu tau are o chiuveta mai speciala de ajunge la ea ,dar vad ca smecherila are scaunel
ANI felicitari pt kg pierdute ,sa ne pui poze mamico
ANDREEA-daria multa sanatate puiutului

o seara frumoasa fetelor

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CO noi am fost in clasa 30 de fete

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Bine ai venit Ultramarin si felicitari!!!

Nina & Iarina

Mergi la inceput