Gravidutze si mamici de Cluj -140

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Si sa actualizam semnatura...Creste, creste buburuza mea!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna dimineata pe la amiaza

Eu tot timpul is pe fuga, nu mai am timp de nimic si inca nu lucrez.Nu stiu ce va fi cand ma voi intoarce la lucru.

La multi ani! cu intarziere pt Stefan si Maria.

Ani mergem la club, dar Julia s-a trezit tarziu astazi si cred ca astazi va dormi dupa-masa chiar pana aproape de 5, asa ca ne vom imbraca si luam rapid la un taxi.Mai povestim diseara.Merci mult de oferta.

nrl nu-ti face probleme ca Andrei nu a stat cuminte in cerc sau pt ca a dat in alti copii.Se va acomoda el cu copiii, cu activitatile. Julia si dupa o luna jumate de mers la club nu prea sta in cerc.O ia la plimbare prin sala si isi gaseste jucarii sau se catara pe Miss Cristina si trage de planse .Nu vrea sa danseze in hora cu ceilalti copii.Dar o las in pace sa faca ce-i place ca altfel se lasa cu urlete.

Gabi eu stau in zona Big.Daca vrei platesc eu avansul, numai sa-mi spui cat si ce sa specific, ca am citit asa pe diagonala ultimele pagini.

O zi frumoasa.Iesim pe-afara.

Pa.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Gabi, sa stii ca si eu m/am gandit ca fiind aer inchis, si mergand oameni..sa zic cu probleme de sanatate, dac nu bolnavi, s-ar putea sa nu fie o ideea asa de buna.
dar iarasi nu stiu dc in mediul ala salin rezita microbii, virusi sau ce dumnezeu sunt ei. daca si cd voi ajunge la Dr Man, caci el e pe lista in caz de o noua viroza, voi intreba cu siguranta.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

am pus si ceva poze.cateva ca atat am adunat.
http://family.webshots.com/album/575325864FyqFGP

la multi ani, multa sanatate si noroc in toate!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

Gabi, sa stii ca si eu m/am gandit ca fiind aer inchis, si mergand oameni..sa zic cu probleme de sanatate, dac nu bolnavi, s-ar putea sa nu fie o ideea asa de buna.
dar iarasi nu stiu dc in mediul ala salin rezita microbii, virusi sau ce dumnezeu sunt ei. daca si cd voi ajunge la Dr Man, caci el e pe lista in caz de o noua viroza, voi intreba cu siguranta.

L-am intrebat eu, nu a fost nici pro, nici contra! Doar rezervat, asa mi s-a parut! Adica a zis ca putem merge daca dorim, dar fara niciun fel de convingere! Eu insa, nu am insistat pe subiect!

Mergi la inceput

Propunere miniparty
Locatia: Big-loc de joaca
Data: 11 decembrie, orele: 16.30-19.30
Cadou tombola: joc/jucarie, valoare estimativa 30-50 Ron
Lista participati deschisa:

1. Gabi+ Sara-Big
2. Lore+ David
3. Oana+ Maria-Big
4. Nico+ Andrei-Big(pizza)
5. Andreea + Eric
6. Alex + Tiadris
7. Elena + Dragos+ Iulia??? -Big
8. Cristina + Vladic + Daria
9. Ani + Stefi -Big
10. Victo+ Stefan
11. Meli + Timeea
12. Diana+ Ana
13. Ioana + Patrick -Big
14. Ramo + Bea
15. Anca + Sorana -Big
16. Co + Carina –Big
17. AncaB + Stefan
18. Lilly+ Julia
19. Andreea+ Daria-Big
20. Ada + Sara

Pe lista indecisilor:

21. Adriana + Alexia
22. Nina + Iarina

Telefon Big, rezervare:0742 430 218

Lilly, iti multumesc mult pt initiativa si ajutor! Daca nu te incurcam prea tare si poti, te-am ruga sa faci tu rezervarea, am scris mai sus telefonul tipei. Numele, marturisesc ca nu il stiu, dar nu e bai.

Rezervarea e facuta de mine, doar telefonic, tu ar trebui sa te intalnesti cu ea, la Big, la locul de joaca, vezi tu ce ora iti e convenabila, si sa ii dai un avans, 50 de Ron ar fi de ajuns. Eu cred ca putem spune ca rezervarea e pentru 20 de copilasi, plus sau minus dupa caz. Cu restul detaliilor, hotaram mai tarziu, cadouri, pizza, tort sau mai stiu eu ce! Sanatosi sa fim! In principiu, ei i-am spus tipe ca la inceputul saptamanii, platim avansul!Daca s-a decis ca asta e locatia, si daca poti tu sa te ocupi de avans, ar fi minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

o singura problema legata de intalnire... pentru noi ora 16.30 este imposibila... pana ne trezim, pana mancam... acum ca sa zic... mai asteptam sfaturi si sugestii....

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Oana, asa e, nu e o ora prea convenabila, dar vinerea e singura disponibila. Cu siguranta nu vom ajunge toate la ora aia, dar poate pe 17.00, 17.30 facem un efort si ajungem! Ar mai fi varianta de sambata, dar parca in weekend lumea mai pleaca si e mai greu sa ne adunam. Cum hotarati, asa face, eu ma conformez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

cu siguranta ca noi vom ajunge dupa ora 17-17.30.... ne mai primiti, asa-i?????

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

La multi ani cu intaziere celor care isi serbau ziua!!!

eu zic ca nu e musai ora fixa, sa ramana asa, ca sigur nu va ajunge toata lumea la cat se stabileste, fiecare vine cum poate.

Si eu sunt disperata de gripa, mai ales ca am o oprietena care lucreaza la Institutul Cantacuzino si zice ca nu e asa roz treaba cat ne-o inchipuim, acolo se vorbeste deja sa ne inchidem granitele tarii, ca nu avem vaccinuri ca doar noi suntem mai bengosi si n-am dat inca comanda, ca sunt multi care refuza sa se interneze....cum saracia, scuze, ii lasa acasa cand sunt diagnosticati?ar trebui sa fie o lege prin care esti obligat sa ramai, ca doar infectezi alti oameni...eu zic ca va scapa de sub control...mie mi-e tare groaza...

Mergi la inceput