Gravidutze si mamici de Cluj -140

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, eu va ofer o varianta mai ieftinaThomas contrafacutIn Piata Marasti, la magazinul cu jucarii din interior, nu cel din exterior, sunt tot felul de Thomas. Unul de marimea celor pe care ni i-ai aratat si care dupa mine arata foarte bine, costa in jur de 30 de lei. Noi tocmai am achizitionat un set, cu sine si cu 2 trenulete thomas micute, la 20 lei.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani Szende!!!Sa cresti mare si sa fi sanatoasa!!!

Paula si noi ne-am simtit tare bine la ziua lui fratelo!!!

Andreea nu-ti fa probleme cu Eric,asa sunt copiii,nu stii niciodata cum reactioneaza.S-o vezi si pe Bea cateodata ca e mai sa se ia la bataie cu fetitele,sa le ia caruciorul.Desi nu e al ei,ea spune a mea,a mea!!!

Co am vazut si pozele cu Cari!Tare draguta a fost si ea!Ca de obicei.

Nico eu am fost la piscina respectiva.Mi-a placut cum arata.$ sedinte costa 180 ron.O sedinta pe saptamana.La inceput le toarna apa pe caput,incearca sa-i acomodeze cu apa.Apoi ii invata sa inoate pe sub apa...cam asa e...Eu sunt umpic retinuta...Bea plange cand o spal pe cap si ii intra apa in ochi.Nu suporta.Mi-e frica sa nu cumva sa prinda frica de apa.Pe de alta parte,n-as vrea sa fie nici ca mine,care la 7 ani am prins frica de apa cand facem inot.Din cauza unei instructoare proaste.Se zice ca acum ei sunt mai familiarizati cu apa...As incerca,sa vad daca-i place...dar e nasol ca e iarna,si oricat i-ai usca pe caput si le-ai pune caciula,parca tot frig e pt ei.Cred ca am sa incerc la vara.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, SZENDE!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana, si noi avem 4 locomotive la 10 lei, dar vrem si niste adevaraciuni de Craciun, ca si asa nu stim ce sa luam. Patrick e modest, vrea niste cioco cu "supize", dar, noi parintii nu putem... si dupa aia zicem ca ni se urca in cap

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

LA MULTI ANI, SZENDE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

La Multi Ani Szende!

Am vazut pozele de la petrecerea lui Stefan, frumos sarbatoritul, frumosi invitatii, frumoase cadourile! Paula unde se gaseste scaunelul pt chiuveta, ca am avea nevoie si noi de asa ceva? La salina am fost acu 2 saptamani, tare multe s+au schimbat pe acolo.
Legat de dr Man noi am fost la el de vreo 2 ori, odata ca am vrut eu fara motiv si alta data pt o viroza. E destul de povestitor, pare un picut superficial dar e foarte ocupat, dai fff greu de el, e plecat pe la congrese, simpozioane, etc. Are cabinetul undeva la mansarda in Pedi 3. Mie mi+a placut de el ca priveste antibioticele ca pe o ultima solutie, e specializat pe probleme respiratorii si are cativa medici tineri acolo la pedi 3 pe care i+a format in aceeasi directie.

Anca sa va bucurati de noua casuta si sa o stapaniti sanatosi!

Ani este adorabila blondina cretulina! iar tu ai slabit mult, sper ca nu esti inca la cura

Gabi draga iti prieste de minune sarcina, de cate ori te vad esti tot mai zambitoare, cu o mina buna, Bravos mami! iar Sara o delicata si o finuta!

Adriana fruntea sus si continua sa crezi ca va fi totul bine!

Nico imi pare rau ca nu am putut ramane joi la Clubul Juniorilor si citind cele scrise de tine despre experienta voastra, ma gandesc ca poate esti prea exigenta cu Andrei! E un baietel plin de energie si cu personalitate! O greseala pe care o facem noi, parintii, e ca mereu ajungem sa comparam copilasii intre ei si nu e constructiv nici pt ei, nici pt noi. In jurul lui 2 ani copii se desprind din nucleul mamei, au rabufniri si toane ciudate si cred ca faza cu lovitul e o etapa care va trece, trebuie sa il apreciezi atunci cand nu loveste si sa minimizezi reactiile atunci cand loveste. De cele mai multe ori, ei tind sa faca acele lucruri care ne starnesc noua cele mai vii reactii, tocmai ca sa probeze ca sunt centrul atentiei noastre. Sper sa ne mai vedem acolo, desi pt noi e cam incomod de ajuns acolo, la ora respectiva.

Somnic usor,

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! pentru toata lumea. S-a hotarat locatia? A propos, cum se plateste, pe copil? In cazul meu cred ca asa ar trebui, pe copil. Eventual cele care au al doilea copil foarte mic, bebelus adica, n-ar avea rost sa plateasca pentru copilas. Si cum ma intalnesc cu tine Gabi sa-ti dau banutii?

Anamica asa-i cum zici tu cu "agresivitatea" la copiii de 2 ani. Va las si un articol dragut http://www.naturalchild.org/guest/linda_passmark.html. Tot in sectiunea aceasta "Living with children" gasiti mai multe articole faine. Mie-mi place mult site-ul asta.
Va las ca ma calaresc astia.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Mamici cu amatori de Thomas& co, am gasit un site care livreaza in Ro, preturi mai bune decit la noi, am lansat comanda, va spun si daca
ajunge http://shop.buythomasthetankengine.co.uk

Noi suntem bine, niste muci si tuse, care ba apar ba dispar... Am fost azi plecat in cont de 1 nov, asa ca miine mergem la party de copii.

Va pupez!

Neata!

buna idee, ioana...si noi suntem in cautare de cadouri...de ziua lui, de Craciun...iar tati deja a inceput sa-i caute Thomas... sa ne zici cnad primesti coletul..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Neatza! pentru toata lumea. S-a hotarat locatia? A propos, cum se plateste, pe copil? In cazul meu cred ca asa ar trebui, pe copil. Eventual cele care au al doilea copil foarte mic, bebelus adica, n-ar avea rost sa plateasca pentru copilas. Si cum ma intalnesc cu tine Gabi sa-ti dau banutii?

Anamica asa-i cum zici tu cu "agresivitatea" la copiii de 2 ani. Va las si un articol dragut http://www.naturalchild.org/guest/linda_passmark.html. Tot in sectiunea aceasta "Living with children" gasiti mai multe articole faine. Mie-mi place mult site-ul asta.
Va las ca ma calaresc astia.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

f interesant articolul...multumim Cristina... cu muscatul n-avem treaba...Eric n-a manifestat inca agresivitate fata de copii... sigur, incearca sa le mai ia cateodata jucariile din mana...sper sa nu incepem...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

diana,multumim de aprecieri si de info.
habar n-am ce sa zic de piticot..ziua nu tuseste mare lucru..iar noptile..cd da, cd nu..tusea nu e nici f productiva, nici seaca..efectiv nu mai stiu cum sa fac. acuma incerc cu salina, desi nu avem cum sa mergem 12-14 zile cate trebuie. am zis ca mergem in weekenduri dimineata. poate de sarbatori, cd avem mai multe zile libere, vom merge mai mult.
da, nu mai e ce a fost, dar eu merg pt aerosolii naturali.
astazi initial piti tot scancea ca nu-i place, ca sa mergem acasa..apoi s-a pus pe joaca acolo la sala amenajata si a declarat ca i-a placut si ca mai vine la Salina de la Turda, la tunel :)
dr Man e pro aerosoli?

inaltatorul l-am luat de pe siteul bebelusul tau . ro . eu am luat modelul herbie, nu aluneca,e un pic mai marisor decta imi imaginam eu ca e. dar mai sunt inca vreo 2 modele. si cutia de jucarii si cometice mi se pare utila, ca nu am vrut sa mai gauresc peretii si sa pun etajera, ca si-asa baia mea e mica si e f aglomerata.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput