Gravidutze si mamici de Cluj -140

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

am pus si ceva poze.cateva ca atat am adunat.
http://family.webshots.com/album/575325864FyqFGP

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Salutare, fetelor! Noi supravietuim, nu va mai povestesc acum ce si cum, astept sa se mai linisteasca apele

Andreea, am vazut la subiectul celalalt ca esti in cautarea unui dr. Si am vazut ca ti s-a recomandat familia Farcau. Eu am avut de-a face cu amandoi.(din pacate). Ea e specilaizata pe probleme pulmonare, el pe gastro-entero. Cred ca el te-ar putea ajuta mai mult decat ea dar nu stiu in ce masura iti poate da solutii. Nu e prea vorbaret din fire dar poate, cine stie, va impacati. Eu zic sa incerci, mult succes! Il gasesti destul de greu, de obicei e doar dimineata pana pe la 11 la Pediatrie 3.Are si o asistenta personala, cred ca si cu ea daca ai putea vorbi, ea te-ar programa. La doamna Farcau e vesnic coada, are cabinetul undeva la etajul unu la pediatrie 3, eu zic ca tot printr-un telefon in prealabil ai putea sa te programezi altfel risti sa atepti vreo 2 ore acolo si apoi sa-ti spuna ca ea a terminat programul si nu te poate primi(mi s-a intamplat mie)

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Adriana, mersi de sfaturi...asa deci...pai pe mine ma intereseaza pe pb alimentare, nu pe respiratorii...oricum, cred ca o sa merg pe mana Ramonelei, la dr. Culcitchi...am mai auzit pareri f bune despre ea, asa ca o sa incercam si noi la ea...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Paula, mersi de pozici... noi ne-am simtit bine, cu exceptia momentelor de figuri ale lui Eric, in ce priveste posesia masinii respective, stii tu care...

tortul a fost minunat, gazele la fel, sarbatoritul cumintel...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Paula, Andreea, asta vroiam sa subliniez si eu, dr Farcau nu prea comunica, pe noi ne-a tratat cat am stat in spital, greu scoteam cate ceva de la el,mai mult o bateam la cap pe asistenta personala sa imi spuna ce a depistat, ce ascris in fisa, cum au iesit analizele, etc.

Paula, ce de accesorii pt baie a primit Stefan! Si ce oaspeti de seama ati avut voi acolo

Oana, am vizionat si pozele cu Maria, am uitat sa-ti spun. Ati avut o printesa foarte frumoasa!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Pentru cine e interesat
http://www.babyswim.ro/index.php?lang=ro
eu pot sa va spun ca apa e ok calitativ , depre activitati nu stiu nimic, inca ma gandesc daca sa ma risc cu Andrei tinand cont de istoricul lui de otite

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Maria, Stefanutz si Szende

Va rog se ne iertati de intirziere si sa primiti si urarile noastre de "La multi ani!"

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

primim, primim, cum nu..:)
cine vine maine dim la salina la turda? :) astia tusitorii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Imi cer scuze pentru intarziere dar nu am intrat deloc pe internet zilele astea.

LA MULTI ANI COPIILOR DRAGI SI SCUMPI, MARIA SI STEFAN!

KARIN - Te rugam cand ai timp, sa ne faci saptamana asta o programare.Convenabil mi-ar fi intre orele: 10-12 si dupa masa: 16-18.

MARIA - A fost o printesica tare scumpa si mami e tare mandra de fetita ei.

Mergi la inceput

adriana, accesoriile de baie s-a nimerit sa le luam acum. cadoul nostru a fost statia de politie, dar numa azi i l-am dat, ca ieri i-a ajuns cate a primit!:)

azi s-a jucat f frumos toata ziulica..iar dimineata admira jucariile noi.." Ce fumos, ce fumos!" :):) si toata ziua m-a innebunit de cap cu petecere, topii, muti ani (mai nou varianta cantata de el este..doi ani, doi ani..:):), cadoui..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Mamici cu amatori de Thomas& co, am gasit un site care livreaza in Ro, preturi mai bune decit la noi, am lansat comanda, va spun si daca
ajunge http://shop.buythomasthetankengine.co.uk

Noi suntem bine, niste muci si tuse, care ba apar ba dispar... Am fost azi plecat in cont de 1 nov, asa ca miine mergem la party de copii.

Va pupez!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput