Gravidutze si mamici de Cluj -140

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Co-eu cum pot vedea pozele?de pe mess nu mi le deschide...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

oanaalina unde o putem vedea pe Maria

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

No buna seara
Am fost si noi la Clubul Juniorilor azi, o sa continuam luna viitoare, sa mai socializeze un pic 'salbaticul' meu, care si-a facut un scop in seara asta din a aplica o palma fiecarui nou venit oare de ce face asta???
Nu prea a avut el stare la activitati, a preferat sa se dea peste cap in mijlocul cercului de copii in loc sa faca ce faceau ceilalti, plus ca a fost singurul care s-a luat si s-a dus sa se joace cu ale lui, toti ceilalti stateau cuminti si erau atenti, ce baiat special are mama Cred ca totusi renunt la ideea cu gradi de stat daca nu se da pe brazda pana la anu... Apropo de asta, ati fost careva pe la Kinderland din Gheorghieni?
Referitor la petrecerea noastra si eu zic ca e aiurea sa aruncam banii la Casa Piratilor, ca e clar ca nu va fi nici un copil sa savureze meniul lor. Asa ca votez pentru Big cu niste pizza in meniu:)

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare!

Dat fiind ca e trecut de 12 suntem in 30 asa ca:
MARIA si STEFAN LA MULTI ANI !!! Sa fiti sanatosisisa cresteti mari si sa fiti fericiti alaturi de parintii vostri minunati!

ANDREEA FELICITARI Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si in iulie un BB minunat si sanatos. Iti inteleg ingrijorarea; probabil si la mine va fi la fel; dar de data asta sigur va fi bine!!!

CO Salonul meu e in P-ta M Viteazu si oricand ai chef te astept cu drag. Daca vrei mai multe detalii ti le dau personal ca sa nu imi fac reclama pe aici. Tel meu e 0721153526

RAMO Condoleante.

ELENA Ai o galusca minunata!!!

ANDREEA Daria e o scumpa dar si tu esti la fel asa ca declaratile ei au fost pe buna dreptate! Imi pare rau pt problemele tale Sa dea Dumnezeu sa se rezolve. Multa sanatate!

GABI Multumesc pt urare! Abia astept sa va pot da vestea cea mare! Felicitari pt cei 8 ani de casatorie!!! Multi inainte fericiti!

Fetelor, nu stiu cum e la Big dar eu nu v-as sfatui sa mergeti la Casa Piratilor pt ca nu au cea mai stralucita servire iar meniurile pt copii nu sunt cine stie ce. O prietena de-a mea i-a tinut fetitei ziua acolo si nu a fost prea multumita.

Despre mine nu prea am noutati. Am fost cu analizele la medic si suspecteaza cfeva probleme cu tiroida si suprarenala. M-a trimis la dr Ghervasiuc endocrinolog. Joia viitoare merg sa imi fac analizele genetice si vom vedea ce va fi...

Va pup dulce pe toate si weekend placut! Eu plec la Deva pt luminatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Rectificare!!! Sa NU mergeti la casa piratilo
E tarziu si se pare ca trebuie sa merg la somn ca scriu prostii! Scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata. Cine vine la ?

Anca, felicitari pt noul apartament. Sa fiti sanatosi si fericiti si sa il locuiti cu placere. Si eu regret ca nu m-am facut notar. O faza haioasa e ca noi(adica sotul meu) a negociat cu notarul. I-a zis ca i se pare cam mult si mergem la altcineva si a functionat, ne-a facut o reducere destul de consistenta

Ramo, dar la gradinitele de stat ii primeste si daca nu au implinit 3 ani?

Co, superba Carina ca de obicei. Si foarte reusita costumatia

Nico, copilasii care stau cuminti in cerc cred ca au ceva vechime si sunt invatati. Nici Stefi nu a prea avut rabdare dar am pacalit-o. Deci de luni vom fi colegi si cu voi

Elenuta, sa ne dai si noua reteta de mamaligo-spaghete

Karin, sper sa se fi inselat doctorii si sa nu ai probleme. Dr. Ghervasiuc este foarte buna

Oana, i-a placut Mariei la serbare?

M-ati innebuni cu papanasii asa ca weekendul asta ii execut si eu. Doar ca voi cauta o reteta de papanasi fierti nu prajiti.

O zi frumoasa si friguroasa cred

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Maria si Stefan, LA multi ani!!!

Fetelor, foarte draguta a fost serbarea noastra, Cari s-a comportat foarte bine nu stiam ca a invatat atatea cantecele, jocuri etc, a participat la toate si la sfarsit le-a pus muzica si au danasat, tare incantata am fost de fiica-mea:D. Din pacate 2 copilasi au stat costumati in bratele mamelor, nu au vrut sa participe, unul a intrat doar al final, iar celalalt deloc, dar restul nu au avut trac, s-au distat acolo si au participat la activitati.

O secunda am vazut-o pe Maria, intra cu tati in grupa, nu ne-am intalnit dupa, noi am plecat destul de repede de la mini-party, ca erau cam multe tentatii cu cioco..:D

Fetelor va pup, multumim de complimentari, ma duc sa ma pregatesc , am asteapta un maraton de 14 ore de predat, azi si maine...

Distractie faina sarbatoritilor si sa fiti sanatosi, pitici!!! Felicitari mamicilor in primul rand si apoi taticilor!

o zi faina si un weekend minunat

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

MARIA

STEFAN

Mergi la inceput

NEATZA BUNA

m-am tezit cand a plecat atti la munca iar eu sa imi fac curatenia aspirat, sters praf.....etc etc
maien voi fi dadaca asa ca nu prea voi putea presta munca, sa gatesc ceva, aveti cumva ceva idei pt papica de post??????

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata,

fetelor multumesac de gandurile bune,am emotii cu mutarea,acomodarea in casa noua,cu tot ce presupune ia,dar tb sa mergem inainte cu pasi mici da siguri sanatosi sa fim.

cu bb2 e o poveste mai complicata pt ca nu reusesc sa-mi conving sotul, e drept unul din motive a fost spatiul, dar mai sunt si altele varsta, programul lui "aiurea" de munca, ratele maaari, plus ca fiecare avem frati cu diferenta mare de varsta intre noi si nu prea suntem pe "acesi lungime de unbde", e ideala o diferenta de varsta de maxim 3 ani intre frati.greuuu ...cel mai bine e sa ramai gravi pur si simplu ...asa cum era pe vremuri fara sa tot despici firul in patru.

Andreea, cu optimism inainte!

Victo, sa-ti creasca mare frumosul flacau cu ochisori albastri, sa aveti parte de tot binele si sanatatea din lume.

Oana,La multi ani fericiti pentru papusica ta scumpa,sa-ti aduca numai bucurie,implinire sa-ti umple sufletul de o iubire nemarginita!

ani, nu stiu daca la noi merge faza cu reducerea pt ca o parte e pe credit ipotecar prin bancasi e declarata valoarea reala a tranzactiei, la vanzare am castigat nitel ca a fost cu banii jos si am declarat val mai mica de vanzare.ufff taxele astea ...bani irositi si aruncati in vant.aseara ziceau la stiri ca RO are cele mai mari taxe notariale.

Co,bafta la maratonul de azi si maine!cu asa profa dragura cad studentii pe spate.
Felicitari pt prima serbare reusita, foarte scumpi e Carina fotogenica,eleganta nu mai zic,bravo!

gata fetelor va pup ...merg azi in comisia de inventariere anuala....
in weekend mergem la mama ...pb ne "reuaim " pe luni!

Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput