Gravidutze si mamici de Cluj -140
Raspunsuri - Pagina 10
Gabriela77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_alexia Gabi, m-ai terminat cu fasolea si ceapa rosie MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007) www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte... ABSOLVENTE!!!! N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?! |
Pai asta asa, ca sa ma razbun cu papanasii vostri!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 25 +
dariandra spune:
GABI - Daca este sa alegem, ma exprim si eu fara rezerve.Sunt pro Big.Chiar daca nu este ceva foarte spectaculos, dar cred ca important este sa le facem surprize micutilor nostri si sa fim impreuna toti.
Gabriela77 spune:
Tot am vrut sa iti scriu, Adriana, sa nu te dezamgesti cu cautarile pt job! Asa e la primul, mai dificil, ca toti iti cer experienta, dar nimeni nu e dispus sa iti ofere o sansa.In plus, contextul economic actual nu iti e favorabil. Mai voiam sa iti sugerez sa dai curs si anunturilor la care experienta este obligatorie. Asta ti-o spun din experienta mea. Important e sa te cunoasca angajatorul si sa il convingi ca meriti o sansa. Ori tu esti capabila si vei convinge cu usurinta! Eu am mare incredere in tine si stiu ca vei ajunge cu putina rabdare si la jobul visat.La firmele astea mari de recrutare niciun succes?
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 25 +
mami_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabriela77 Tot am vrut sa iti scriu, Adriana, sa nu te dezamgesti cu cautarile pt job! Asa e la primul, mai dificil, ca toti iti cer experienta, dar nimeni nu e dispus sa iti ofere o sansa.In plus, contextul economic actual nu iti e favorabil. Mai voiam sa iti sugerez sa dai curs si anunturilor la care experienta este obligatorie. Asta ti-o spun din experienta mea. Important e sa te cunoasca angajatorul si sa il convingi ca meriti o sansa. Ori tu esti capabila si vei convinge cu usurinta! Eu am mare incredere in tine si stiu ca vei ajunge cu putina rabdare si la jobul visat.La firmele astea mari de recrutare niciun succes? Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 25 + |
Vad ca te razbuni pana la capat ca ma faci sa si am destul in ultimul timp. Nu am primit nici un raspuns de la firmele de recrutare. Si nu, nu ma descurajez, imi spun incontinuu ca o sa ma descurcSa vad cat mai rezist. Nu visez la jobul ideal din prima, am revenit cu picioarele pe pamant M-am mai dus la cateva intalniri, toate pe asigurari si pe principiul MLM(multi level marketing). Totusi mi-e frica sa ma bag in domenii de genul asta.Asa ca...drept inainte
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
ALEX29 spune:
Multa bafta Adriana draga
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
elenuta23 spune:
se pare ca somnul e noaptea nu ziua , nu prea imi iasa sa dorm parca toti stiu cand ma pun in pat si suna la telefon
gabyscuze daca ti-am facut pofta dar si tu m-ai dat gata cu fsolica , neaparat trebuie sa fac si eu salivez la greu
adriana bafta
nina mamaruta noastra tot asa e de cuminte, deja nu prea mai doarme asa mult ziua , crestem
Drgaos e ff bien , tocmaiam vb cu el la telefon 10 minute in care a avut diaee verbala, pana acum ce faci mami??? si inca cate ceva si fugea iar azi nu s-a mai oprit
e tare fericit aoclo insa ii lipsim noi , deja imi spunea ca a facut burtica , acolo papa fff bine iar cand ajuge acasa nu mai are acceiasi pofta
voi cum suneti??????ati incept diversificarea sau inca nu
anca sa fie de bun augur cumpararea apt iar cel mai frumos cadou e sa vina bb2 , acum nu mai poti baga motive
bine dragelor tare bien a fost sapt asta ca am tras chiulul la capitolul gatit si curatenie fug sa fac o mamaliguta cu branza si smantana
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
elenuta23 spune:
cum e oare la serbare la micile gradinarese
asteptam poze cu frumoasele noastre fetite
a iesit fff buna mamaliguta care pana la urma s-a transformat in spaghete
mami_alexia spune:
Co, ce printesa frumoasa ati avut la serbare!
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
elenuta23 spune:
co ce frumusete ai tu aoclo, cat de reaxata e si vad ce e in elemetul ei acolo
elenuta23 spune:
tocmai ziceam sa mai fac cate ceva pin casa, asa ca sa nu ma plictisesc si s-au auntat ceva musafiri
va doresc o seara frumoasa