Mamici de fulgusori (146) - HAI Dymomo+Andrutza!!
Raspunsuri - Pagina 5
ramonaradu79 spune:
Asta era mesajul de ieri...
lyliana si eu am mancarimi groaznice.De multe ori m-a apucat si plansul.Ma trezesc si noaptea de multe ori. E ingrozitor.Dr. mi-a dat niste analize pt ficat, le-am facut si au iesit ciudate, inca nu am fost cu ele la interpretat.Mie imi e frica sa nu fie colestaza hepatica ca mi s-a schimbat si culoarea la urina.Daca e "doar" prurit de sarcina am inteles ca nu prea exista remedii decat o rabdare de fier.
Dankutza postarea ta foarte documentata.Eu am hotarat sa folosesc pt masaj ulei de masline extravirgin asa cum pe vremuri la mine s-a folosit cel de floarea soarelui si am o piele OK, zic eu.Crema pt fundulet am luat de galbenele de la plafar, dar si bepanthene ...sa fie,iar pt celelalte accesorii cosmetice am luat de la Bubchen - am vazut ca au fost destul de laudate pe aici si nici nu sunt f.scumpe.De acu voi vedea ce ii a prieste lu' bebe.
trimit ca sa nu mai pierd iar. si reviu
31+ Alexandru
dienutze spune:
Neata dragelor!
Haideti la o cafeluta!
Azi iar va fi zi plina de evenimente! Haideti fetelor, sa nasteti usor si cei 2 bebelusi sa fie perfecti!
Mie...imi cresc sanii :(( Am vrut sa imi iau sutien de alaptat jolidon, iar 95C imi era mic
Mai mare nu avea. De la nbb nu am gasit in bucur, trebuie sa mai caut. Mi-au crescut in primul trim, mai cresc si acum..o sa fiu o fulga
In kg am pus 9, ceea ce e ok zic eu, al cata sunt, dar cred ca un kg din astea sunt pe sani
Fetele care sunteti mai plinute, unde ati gasit sutiene de alaptat mari?
Alt cui al meu este...incalzitorul de biberoane! Ati luat?
Nu vroiam sa iau, mi se parea inutil. Ieri am ajuns pe la munca iar o colega mi-a facut capul calendar ca e f util! Oare asa sa fie?!
35+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!
lylyana.ion spune:
neata!
daca tot zici ca o sa ai laptic... eu stiu? eu n-am luat inca nici incalzitor nici sterilizator...
Citat: |
citat din mesajul lui dienutze Alt cui al meu este...incalzitorul de biberoane! Ati luat? Nu vroiam sa iau, mi se parea inutil. Ieri am ajuns pe la munca iar o colega mi-a facut capul calendar ca e f util! Oare asa sa fie?! |
Lili 37 cu Alexandru
dienutze spune:
Of, macar sa fie laptic suficient pt pui!!!
Dar nu e neaparat ca daca ai sanii mari ai si laptic! Vom vedea!
35+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!
s_alinutza spune:
Buna dimi!
Stephy
Felicitari proaspetelor mamici si nastere usoara celor care vor aschimba azi statutul de cu cel de
Eu is cumintzica azi, stau pe-acasa, am fost si ieri la control, si ma mai duc sambata. Medicul meu zice ca spera sa trecem si de miercurea viitoare cand implinesc 38 de saptamani, daca nu....oricum bebe e destul de mare si la termen si speram sa fie totul bine. Am cam terminat de amenajat camera lui bebitza, o sa incerc sa fac azi poze cand vine sotzul de la servici, si le pun in contul comun sa le vedeti.
Sa fiti cuminti!
saptamana 38 cu pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
monis5 spune:
Neatza tuturor
Dienutze - nu am luat la sfatul prietenelor cu copii ceva mai mari si care l-au avut degeaba pe nea incalzitor... cica dureaza cam mult pana se incalzeste ce ai nevoie... si mai rapid pui sticla de laptic sau ce-o fi intr-un ibric cu apa calda... ca daca urla copilul de foame, iti vine sa dai cu incalzitorul de perete . (acuma banuiesc ca performanta lui depinde de la marca la marca, nu stiu ce sa zic... povestesc si eu din experienta altora )
monis cu poze
sapt 38
Pirelia spune:
Neata fetelor, accept si ceaiul si cafeaua neagra (ce dor imi este de o cana de cafea tare si neagra).
Lavinia, sa-ti creasca mare bebelul Rares, frumos, cuminte si sanatos.
Rony, felicitari pentru nasterea micutului Gerald. Sa creasca mare, sanatos si sa-ti implineasca viata.
Hai Dymomo! Nastere usoara si recuperare rapida
Hai Andruta! Nastere usoara si bebe sanatos
Camy, Krelia, pentru voi antrenez alte majorete.
Viitoare mamica in culmea fericirii 35+ (33+) Oana Petra
Andre_lina spune:
Buna dimineata!
Am racit de joi...si chiar daca luni am zis ca sunt ca noua, a venit faza a doua...si azi nu mai am voce. Cat m-am ferit toata sarcina si acum am facut-o lata...tusesc, ma doare pieptul, curge nasul si tot alaiul.
Partea buna e ca de luni intru in concediu si ma voi linisti!
Nastere usoara fetelor care nasc azi!
32+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2
lylyana.ion spune:
multa sanatate
din pacate a inceput sezonul si trebuie sa avem grija. am trecut si eu prin raceala acum 2 saptamani...
Citat: |
citat din mesajul lui Andre_lina Buna dimineata! Am racit de joi...si chiar daca luni am zis ca sunt ca noua, a venit faza a doua...si azi nu mai am voce. Cat m-am ferit toata sarcina si acum am facut-o lata...tusesc, ma doare pieptul, curge nasul si tot alaiul. |
Lili 37 cu Alexandru